Klub ledňáčků a ledňaček 2009. VI.
A jedeme dál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ať se nám tu dobře kecá, nespavci ať začnou spát a spáči ať nemění svoje zvyklosti!!!!
tak rychle sem!
hanti..teď na ně akorát koukám, ta na tý mašině je supér, tam je Anetka taková dospělácká 😵
Sluni, je to holt motorkář po taťkovi. 😎 Když jsme ji tam posadili poprvé (asi v pěti měsících), hned položila ruce na sebe, na nádrž, přesně tak, jak má spolujezdec ruce mít. Má to v krvi, nezapře se. 😀
bylo to Veru, sluni..
Beru, co kdyby sis je stahla z rajčete, já je v týhle velikosti nepošlu, na rajče dávám originály a zmenšovat se mi je nechce, důvod, proč je nedávám na koně (teda jeden z důvodů)...
Tak mě teď seřval manžel, že nezavírám dveře od skříně (ne, protože tam chodím milionkrát za sebou).. To, že já po něm pořád něco uklízím, je v pořádku, nezavřený dveře jsou asi konec světa - normálně z ničeho nic tady na mě v 11 ječí.. Tak jdu spát opět nasr..., ještě, že tam vedle mám toho mýho miláčka 🙂
Dobrou noc, jemu to říkat nebudu, tak aspoň vám... A díky, že jste 🙂
😀 šikulká 😀
zato u nás jsme Natálce dali balon a ona místo aby kopla,tak ho dala do pusy..divný 😕 😉 😀
Péťo 😀 si dal trochu piva a hned bude řvát? 😀 tak dobrou Tobě i Ádě a manža ať si trhne 😝 😉
Petul vidis to me necvaklo ze si to tam muzu stahnout jsem to porad brala ze si je muzu jen prohlidnout.jsem to ale kus jelimana 😀
beru, v pohode, jsou tam fotky i od holek. Verko, ten jeho vylev jsem fakt nestihla, dle nadavek linoucich se z obyvaku predpokladam, ze nevyhral nejakou mentalni PC hru, tak si smlsnul na mne. Poslala jsem ho kamsi a napsala mu na papirek vzkaz, jinak by me rano budil, ze nevi, kde ma fusekle, pze jsem mu je behem dne prestehovala. Tak pa, uz jsem v posteli. Jo, Ada mic taky kousala, teda ten nafukovaci, ja se ale bala, aby neprdnul, to by asi byla hooodne vydesena.
Dobré ráno..
Tak jsem volala ted dr. Tu MS či co to je mám tak silnou,že jsem si ráno dala tampon a než jsem Janince udělala mlíčko,tak už mi to teklo po nohách.Podle dr.to může být,mám přijet až zítra,pokud se to nesrovná a dnes být v klidu,ležet a nohy mít ve zvýšené poloze (jen mi teda neřekl,jak to mám dělat,když mám dvě děti 😝 )-
Za chvíli musím do banky zaplatit nájem a na poštu se složenkama.Śnad to zvládnu v poho.Si snad budu muset půjčit od malé Pameprsku 😉
dobré ráno
Péťo...nám pár balonku prasklo a malá v pohodě, já byla víc vyplašená než ona, ta jen koukala 😀
hele my jak byli na bráchovo svatbě, tak tam bylo asi 14dětí, tak se kvůli nim nafukovalo asi 200balonků a praskalo to tam průběžně pořád, žádný mimčo tam ani neceklo😉 ale leknout se určitě může, malá teda spíš většinou kouká jak vrána 😕
u nás zatím 19 st., ale dusno budde, snad bede zítra míň 😖
jinak když by ten balon prásknul jinde než jí v rukách, tak si myslím, že je to v pohodě, ale A. ho pořád drápala...
to Naty taky, furt těma nehtíkama a jak to vrže,tak jí to baví, já se krčim a čekám až prdne 😀
zítra má být míň 21-25° 😅
Dobré ránko, ledňáčci. 😉
Tak do té Prahy jsme na konec s tátou nejeli, páč měl Kubajs opravdu děsnou noc a nebudu riskovat, že pak všichni skončíme v Bohnicích. Zase ty zuby. 😒
Jak dlouho trvá než mu vylezou, sakra?? Příznaky už má nejméně týden a zub pořáde nikde 😠
anac, já taky pořád čekám a nic.. 😒
sluni, to skřípění je děsný, mám vždycky husinu až na pr... 😀
u nás zub prosvítá,ale neleze, Naty tam akorát šmejdí jazýčkem, kouše všechno co je v dosahu...ale on ne a ne vylézt
jinak mi dnes přišly peníze za dovolenou, jsem čekala,že mi zavolají v září,že na to zapomněli 🙄
dobré ráno....
hanta: my máme taky jednu, a šel rovnou po řídítkách 😀 https://www.modrykonik.cz/album/view.php?vImage...
anac: nám to trvalo měsíc než vylezl, byl protivnej, měl horečky a nechtěl jist.
tak já napustila bazen a ono jako zalezlo sluníčko? se picnu....
Sluni. ted už to zase vylezlo.... 🙂
jinak jako NOC odvykací...HRŮZA. OD 7 DO 11 KRÁSNĚ SPAL, PAK DOSTAL Hami Hajaja....ty vole...ve 2 budíček a hysterák. hodinu sem ho nechala řvát, a dala napít čaje, čajem sem ho ještě nasra..la víc pak sem nevydržela a dostal půl lahve mlíka a po 3 usnul. v 6 hladová škytavka a zase řev...takže odvakace pujde pruběžně a ne na ráz nebo budu následovat anacondovce do Bohnic
😀 😀 😀 Veru...já taky musela koupit Hajaja, páččč Extra neměli, dneska večer dávám teda tohle a jsem zvědavá...já bych Naty taky ještě víc čajem rozčílila, většinou když jsem se snažila jí v noci oblbnout,tak ho vyblila 😅
holky, myslím, že Adéla taky ještě dlouho v noci spát nebude... Dneska od půlnoci do 6 jedla 5x 😝
Bré ránko!
Dorotka nespí. Usíná čím dál pozděj - včera v půl desáté a ráno v šest mě okopávala, ale ucpala jsem jí pusu kozou a ještě chvíli vytuhla. Přes den taky nespí, kdyby aspoň ležela a hrála si, bych mohla uklidit nebo uvařit, ale to ne, vyžaduje pozornost a taky je bordel jak v tanku 😔
Mm zase pracoval přes noc, ach jo ☹ To je už podruhé tento týden. Já se tak těším na dovču, aspoň jej uvidím více dnů v kuse, jinak už skoro nechodí domů. Hypotéka, co bych taky chtěla, že 😝
Veru, já si na vás v noci u kojení normálně vzpomněla, jak to asi Toba zvládá - a ono blbě. Se mu ani nedivím, osm měsíců přísun potravy neustálý a najednou šlus, chudák 🙂
U nás teda tuk tuk zuby jsou venku dva a bez řevu či jiných problémů 😔
Veru,od kdy jsi nechala Tobíka tapkat v chodítku?

Veru nebo Věru? to asi nebylo na mě,já tam nebyla 😕 😀