icon

Klub ledňáčků a ledňaček 2009. VI.

urbi
17. kvě 2009

A jedeme dál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ať se nám tu dobře kecá, nespavci ať začnou spát a spáči ať nemění svoje zvyklosti!!!!

tak rychle sem!

sluninka
4. srp 2009

toni 😀 neboooj,tomu jednou přijde na chuť, přece nebude baštit jen tohle 😉

tonica
4. srp 2009

Sluni - fakt bych to neudelala, ale ona se vazne vzteka. Kope vztekle nozickama a kdyz ji pak vezmu do naruce, smeje se jak slunicko. Zkusila jsem uz vse, ale tohle vidim jako posledni moznost. Vecer se budi s brekem, ale staci jen kdyz ji dam nasosat a do 10 min je tuha. Potvurka, jedna... Jak ja vam zavidim to vase polozeni broucku do postylky, kdy vam hned usnou....
Petka - no cau, tchyna!!!! Jak zijete s Patrickem?

sluninka
4. srp 2009

toni...no my tohle máme přes den, se vzteká, otočí se na břicho,kope nožičkama a bulí dokud i nevezmu na ruku,to se pak usmívá, samá nudle a slzy 😀
vyčůraný jsou no, ale u vás je to teda vážně hrozný,že to dělá večer, přece musí být unavená,tak proč si v klidu neusne a nespinká,viď? 😅

petruna26
4. srp 2009

mně jí je taky líto, Toni, já ji takhle někdy nechá vybulet přes den, když na ní vidím, že chce spát, ale ne a ne zabrat, je to poslední možnost, ale je mi jí vždycky příšerně líto... Jsou to zlatíčka, co? 😵 😔

petruna26
4. srp 2009

😵 já se loučím, ta paaaaaaaaaaaa 🤐

sluninka
4. srp 2009

jdu chrnět...tak pááá a dneska ať ti ledňáčci mají ukázkovou noc 😉

jajinka27
4. srp 2009

hihi tak se tu mějte jak chcete a já se loučím 🙂) až se vrátíme tak se pak nějak ukážu

febris
4. srp 2009

petru... ja se na sraz nehrnu, ac bych vas co neznam rada poznala ale sama si muzes precist predeslou stranku a je jasne proc radeji nejdu...
zitra si rígráče užijte! 🙂

jdu se prehrabovat ve fotkach, jsem jich ted stahla do pocitace asi 250 😅 a kdyz to neudelam ted, za chvili jich bude more

tonica
4. srp 2009

Sluni, Petru - andilci s dablem v tele. Se uz ted desim, ze Patula bude hyperaktivka. Spat potrebuje minimalne, v klidu neposedi, pri prebalovani je to boj kdo z koho.

tonica
4. srp 2009

No nic, vsichni zdrhate, tak ja jdu taky do hajan. Snad budu mit PC brzy v cajku a zase nakouknu.Opatrujte se a Jaji, jestli jsem dobre pochopila, tak hezkou dovcu.

petruna26
4. srp 2009

ještě trochu pracuju, byla jsem vyhozena od svého PC, mm šel spát.., tak tu čumákuju u jeho...
ale nedalo mi to, zatracenej kůň...
Feb, jsem asi mimo mísu - koukala jsem zběžně na předchozí stránku a nechápu, proč ne.. Mno, tak mi to kdyžtak můžeš napsat do IP, já mám někdy dosti dlouhé vedení (a ač tu poposedám různě po židli, stále si na něm asi sedím 😀 )
no nic, kočky, přeju klidnou noc všem, včetně mě, jen mám ještě tolik práce, že než půjdu spát, bude Adéla vzhůru, nastěhuje se ke mně do postela a jedna z nás se zase nevyspí - která asi? 🙂

nelinkav
4. srp 2009

já tu ještě taky čumákuju, na rozdíl od Peti ale nepracuju. Jste mě nabudily a nalakovala jsem si nehty na nohách i rukách. Je mi jasný, že je to k ničemu, mašličky na tanku by si taky nikdo nevšiml, ale já mám maličko lepší pocit 😉

Taky jsem postahovala konečně fotky, jenom z července jich bylo přes 400. Něco jsem hodila i sem do alba, tak kdo by měl zájem kouknout, může zde:
https://www.modrykonik.cz/album/view.php?vRefer...
Jinak jsem se naštvala, páč dovolenou mám focenou mobilem a všechny fotky bych musela zmenšovat, abych je sem mohla dávat 😝 Tak to hodím na fejs a kdyby je chtěl zkouknout i někdo nezaregistrovaný, tak můžu poslat odkaz.

Petru, sím, já bych věděla, kdo se nevyspí... 😀
My jsme tak prožili dovolenou - mm s díky odmítl čtyřlůžák za cenu dvoulůžkovýho pokoje (blbec), páč my ho přece nepotřebujem. Takže to dopadlo tak, že Stellinka zabírala půlku manželské postele a my dva zlobři zbytek. Já ruce připažený, mm nohu na zemi...a jak nám bylo dobře 😵 Hned bych jela znovu, bylo super, že jsme byli úplně furt spolu.

Dobrou.

petruna26
5. srp 2009

ahojky..
neli, super fotky... Na té 27. mi Stella připomíná Justýnku od Cline.. 🙂 No a na té poslední fotce vám to děsně sekne 🙂

náš dravec, alias Adéla, se rozhodl vstávat už v 6, asi aby mohla ráno pobýt s tátou než jde do práce, či co... 😝

cline
5. srp 2009

čusík
no Peti Stelíkova maminka asi nakupuje taky v Tescu 😀 odýčko je stejné, letadlo taky, věk taky jen je to Stellík a ne Justík
Tak jsem vás na mobilu dočítala a Bolina city se nekoná? To je dobře jediný týden jsem v práci a přišla bych o takový zážitek. Jo Justík na třetí očko reakci slušnou - teplota 39,4 v zadečku, takže do práce stejně nejdu, ségra to jistí.

bila.pani
5. srp 2009

Ahojky..

Tak se hlásím po dlouhé době,zase mi nejel net.. 😠

Asi mi někdo vyměnil dítko,protože sejně jako Toni bojujeme s usínáním.Nevím,kde to viděla,ale rozhodla se, 😠 že nebude usínat jinak,než na rukách.Takže musím minimálně hodinku chodit po bytě,chovat a mluvit na ni,nebo v horším případě zpívat.Pak ji po uložení do postýlky musím asi patnáct minut hladit po hlavičce,aby usla ,,natvrdo" Pak se stejně 5-6x za noc vzbudí a zase výlety po bytě..Vůbec nevím,co to s ní je 😒

Petru,moc děkuji za poslaná hesla na rajče,máte krásné fotky 😉

Nelinko,tobě musím taky fotečky pochválit,Stellinka má náherný kukadla.Z nich se jednou budou chlapům podlamovat kolena 😀 A na té poslední vám to mooooooooc sekne 😵

cline
5. srp 2009

ahojky Ilon, jak je? mám rpo tebe míry do albíčka - Justík půl roku 71 cm a 7080 g

ma12
5. srp 2009

Dobre rano,
Petru:u nas se stava kazdy den v sest a to jsem rada, ze to neni v pul sesty 😝
Ilco: nezkousi to Janinka na Tebe?
Ja taky mluvim v mnoznym cisle, ale snazim se nemluvit 😉
Neli: super fotecky a na ty posledni jste obe kocky. Moc me pobavil nadpisek k bazenku
Danco: vitej zpet z dovoleny, bylo to tam urcite fajn

No jinak s dnesnim srazem nevim, mi nejak zapomnel mm rict, ze na odpoledne mi domluvil financni poradkyni.... 🙄 , ach ti chlapi.

bila.pani
5. srp 2009

Holky,pomoc,když jsi změnit v albu popisek u fota,tak se mi to nechce uložit a nevím proč.. 😠

Nemohla by to některá z vás prosím v albíčku půlročních ledňáčků zkusit? Kdo bude chtít,pošlu heslo do IP...Kujííí 🙂

sluninka
5. srp 2009

dobré ráno

toni 😀 tak to mi připomíná naší Naty - přebalování je čím dál tim větší boj, tatínek už to vzdal, prej Ona se moc hejbé 😀

Veru...tak si představ, že jsme spaly celou noc, asi to mlíko funguje, nebo nevim 😅 😉

cline
5. srp 2009

ilon, zkus to bez čárek a háčků, to se mi to uloží

bila.pani
5. srp 2009

Sluni - jaký mlíčko??? Já chci taky spát celou noc 😀

sluninka
5. srp 2009

Ilon...no zkoušely jsme původně Hami2 Hajaja,ale tragédie..jediný co na nás zabralo je Hami Extra 😉

bila.pani
5. srp 2009

Karol,tak už to je,děkuji za radu 😉

bila.pani
5. srp 2009

Sluni,a Natálka je od malička zvyklá na Hami? Betynka má od miminka Sunar Šlo by jí dávat přes den Sunar a na noc něco ,,sytějšího" - třeba to Hami Extra? Já s tím právě nemám zkušenosti,Lucasek měl zase pořád jen Nutrilon a krásně mi spinkal...Jo a jak to,že Hajaja byla tragédie?-)

petruna26
5. srp 2009

ilon, Adélky míry v 6m-6830g a 68cm 🙂
Marti, mně nevadí, že vstává v 6, ač dřív spala do 8mi, spíš to, že od půlnoci do rána chce 4x prso a když jsem šla o půlnoci spát, tak na mě kouká, směje se a já ji musím 20minut hladit, aby usnula.. je prostě vyčůraná 🙂

sluninka
5. srp 2009

Ilon...no právě,že Hami mlíko nekupuju vůbec, přes den máme Hipp 2HA a na noc jsem jednou zkusila to Hami a super
třeba je to jen náhoda, ale já tomu teda věřím 😀
po tom Hajaja se budila každou chvilku, a vysloveně chtěla jíst,nic jinýho na ni nepůsobilo...u Verči a Tobíka to taky nějak nezabralo, tak nevim co do toho pytlíku fakt dávaj 😅

petruna26
5. srp 2009

sluni, ta fotka s klikama... 😀 dokonalá.. 🙂

ma12
5. srp 2009

Ilco a nema Sunar nejaky to extra taky?
Petru: aha, tak to chapu. A se ted naucila, ze vstava ve tri a v pet, nastesti nahodim jen dudu a je z 80% klid, ve zbylych 20% musim dat najist

anaconda
5. srp 2009

Dobré ránko, ledňáčci 😉

My noc taky trága. Do půlnoci byl Kubaj 8x vzhůru a do rána to samý. Ach jooooo. Zuby stále ještě nemá venku, a to už mu lezou týden. Mu pak vylezou mamutí kly, či co, když to tak dlouho trvá, ne? 😅

Jinak se mi taky zbláznil PC. Dostala jsem od Vás "cos" z Faceboku, ale je to všechno v anglištině. Dokonce i aukro na mě začalo luvit anglicky a tak, kde vždy byly české popisky (čas do konce aukce, aktivní, skončeno) je vše v AJ. Tak nevím, co se to děje...... 😒

Vítám dovolenkáře a těm, co pojedou, přeji příjemný pobyt 🙂

Nelinkovcům to fakt sluší, to je jasná věc a napadlo mě, že kdyby to dal Kubajs se Stteliš dohromady, budou mít na 100% zrzavý děcka. Ona havraní žena, on árijský typ 😀 😀 😀 😀

anaconda
5. srp 2009

ježiši, prej Stteliš.....se omlouvám za ten paskvil....... 😅 😅 😅

Strana