Klub ledňáčků a ledňaček 2009. VI.
A jedeme dál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ať se nám tu dobře kecá, nespavci ať začnou spát a spáči ať nemění svoje zvyklosti!!!!
tak rychle sem!
tak aspoň v něčem je Tonda první 😀 MM z toho taky vyrostl a je z něj hubeňour...
danu...no klubou se mu dva a je protivnej 😒 a neleze, snaží se ale vždycky sebou plácne 😀 No a za chvilku bude říkat máma i když nebude naštvanej 😀
To Lucasek měl v půl roce 9 kilo.Byl to takovej tlusťoch,že místo lezení jen válel sudy a v roce začal ťapkat.Takže u něho žádné lezení neprobíhalo.Doktorka mi pořád nadávala,že je obézní..Ale jak začal chodit,rychle to vyběhal a ted je z něj žížala 😀
aha jáji, tak to jsem si vás s někym popletla. A pomáhá mu něco na ty zoubky? Nějaký kousátka nebo gely? Hele ale s tim lezením se aspoň snaží, to náš milostpán je nad věcí...
danu...asi nepopletla, 4 zuby už má 😅 Toník to pak vezme hupem, poplazí se, hned poleze a začne chodit , počkej 😀
jeeee to nebylo vubec mysleno na Ilcu, ale nastesti jste to pochopily 😉
Danus: co slon, uz funguje? Premyslim o nem... jo a jak bylo na chate?
Moni: vy uz jste prestehovany ze jo?
Človek jen obejde ves a tady zas úplná pohroma! hele, jelimanky, nechme toho, jo?? 😉
Pište všechny o tom, o čem chcete a je hotovo. Já Vás mám ráda všechny - prsatý, chlupatý, kudrnatý nebo prostorově výraznější, ač napíšu nelibí názor nebo ne.
Pokud nebude mít Kubajs ty neštovice (jestli se mu do večera nevyrojí houf, tak to nejsou) přivalím v týdnu busem do Prahy na prochajdu. Kdo se mě vyzvedne na Roztylech, prosím??? 😅 😅 😅
danus 🙂 ja slovo tlustinek miluju, danielkovi to zustalo jako prezdivka 🙂 myslim ze u nas budou cisla obdobna 😀 ale tonicek neni zadnej tlustoch 🙂 vahu ma ouplne prumernou a delku lehce nad prumerem 😀 to ti jen proto holcickam pripada jako obr ;)
jede sem mamka a ani nemam uklizeno ooo je
zvonil na nas nakej dedek, jako ze odecet elektromeru, ovsem danielek spinka tak jsme ho odpalkovala ze za prve odecet neni olasen a za druhy ze mu otevrit dolu nemuzu, neb mi tu spi miminko 😝
jen jesteli to nebyl jehovista v prestrojeni ;)
jaji, no to by zas nemusel, si pak budu muset zvyknout, že je pohyblivej.
ma, slon fachá úplně v pohodě a Tonda ho miluje. On už měl před tím toho slona Matese a toho má taky moc rád. Je zatíženej na slony asi 😀 Je tam dost melodií a dobře se T. drží.
Na chatě bylo báječně! Letos nám ty dovolený fakt super vyšli a T. zvládá suprově jak cestování tak i přesuny na cizí místa, takže paráda. Teď taky pendlujeme mezi Petrovicema a pak baráčkem mejch rodičů. když jsou ty vedra tak je to v paneláku hnus...
skočí policajt do tramvaje a řve na řidiče: "Sledujte ten zelený vůz před námi......"
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
trocha ze života 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Feb, tak to jsem zvědavá na vaší váhu 🙂 ty to máš ale poctivě nakojený, to já kojila jen do Toníkovejch 7 kil, zbytek má z UM 🙂 Ale mě se stejně strašně líbí jak vypadá, taková mišelinka naše.
Jo holky a perlička.Včera kámoška měla sícaře v Podolí a Matyášek měří 57cm a váží 4,7kg 😀 Se tam prej na ně sestřičky choděj dívat 😀
hustý, ona kámoška je vysoká,ale todle nikdo nečekal. nejhorší je, že jí ale málem nechali rodit přirozeně. To ani nechci domejšlet jakej prod by měla...
Danus: to je obr teda. Tak jsem rada, ze vse facha jak ma 😉
Anac: hele a nechces prijet karou, abych ti mohla dat tu zidlicku 😀 a cetlas muj prispevek o tom, ze budes mit kategorii v eshopu - bazar kocarku???? Zcela zdarma samozrejme. Sazim na tebe, ze to tam trochu rozhybes, uz mame prvni ovecku Ilcu 😀
A kdy ten vylet nach Prague planujes? ze bych se pridala, a s Jajou ty kocarky vytlacime nahoru spolecne
Feb: toho bych taky hnala svinskym krokem
Marti,
tak to jsem nějak přeskočila ve čtení, ale tak to bude paráda!!! Budu Vám eshop pilně zásobovat ojetinama 😀 😀 😀
ježíší, holky, to snad ne. Mám te´d opravdu jiné starosti na řešení. A Anac a Nel, to opravdu nebylo myšleno ve zlém !!! Mám vás obě, virtuální přítelkyně, ráda. Anac pro svůj životní postoj, "ranařství " a smysl pro humor, Nelinku pro lidskou stránku a moc poučné úvahy, které ráda čtu a dle mého mají hlavu a patu. Všem ostatním děkuju za podporu a mějte se fajn ( všechny !!!!)
holky zkoušeli jste dávat malejm nektarinky nebo broskve? Já teď pracně propasírovala nektarinku a koukám, že na kojeni.net maj psaný i broskvě až od roka...
marti - jojo, uz jsme prestehovany, je to parada!!
anac - jak se ti osvedcilo to solano pls? doufam, ze nic moc, protoze ja nakonec vybrala jiny golfky 🙂
tak dneska brokolice zase hit! hura! 😀 tak mu jeste zkusim koupit kvetak, kdyz mu jede hnusna brokolice, treba i hnusnej kvetak 😀
kdy bude pristi tyden sraz? kdyby nebylo nak moc vedro a bylo to jakstaks dosazitelny mhd z naseho konce phy, pridali bysme se 🙂 jestli teda muzem
http://hf.cz/titindex.php?id=16&zobraz=predplatne
tohle mi poslala kamoska, predplatny za 399 a k tomu 4 listky do kina neni marny ne? ;)
Feb., to je pěkný, ale kdybych si přeplatila takovej časopis, musela bych vařit 😝 😀 , tak to u nás asi nevyjde... 😀

Jo a jestli někdo frčí v UM Hami, tak v Tescu je ode dneška akce za 175Kč