icon

Knížka od paní Knappové „Jak se bude vaše dítě jmenovat“. Nemá někdo?

natiiinka
19. dub 2020

Zdravím, jak už je z nadpisu jasné, potřebovala bych, jestli by se tu našla nějaká dobrá duše, která knížku má a koukla by se mi, jestli je v ní jméno Marijana. Děkuji. Předem 🙂

iren_nmu
19. dub 2020

@natiiinka je Mariana

gruyerre
19. dub 2020

@natiiinka Ale muzes dat i přímo jméno Marijana, v té knížce je sice akorát vzadu v seznamu, ale je tam 🙂

jana_zofie
19. dub 2020

Taky jsem si nebyla jistá formou jména. Nakonec jsem to vyřešila tak, že jsem zavolala na matriku a ověřila si to telefonicky. Paní byla moc milá, hned mi to našla a schválila.

natiiinka
autor
19. dub 2020

@gruyerre To máte nějaké nejnovější vydání? Mám hroznou radost, děkuji 😉

gruyerre
19. dub 2020

@natiiinka nové není, je z roku 2006, ale určitě to jméno od té doby nezrušili 🙂

natiiinka
autor
19. dub 2020

@gruyerre jo super, já právě zjistila, že mamka moje má tu knihu taky, ale myslím rok 2003 a tam není. Tak ještě jednou děkuji, udělala jste mi velkou radost 🙂

gruyerre
19. dub 2020

@natiiinka není zač 😁

any91
10. lis 2021

Prosím,byl by někdo tak hodný a podíval se mi do knihy na jedno jméno?🙂

gruyerre
10. lis 2021

@any91 můžu 🙂

any91
10. lis 2021

@gruyerre Děkuji 😊 Kdybys mi vyfotila jméno Mikoláš

gruyerre
10. lis 2021
any91
10. lis 2021

@gruyerre děkuji

rebe
10. lis 2021

Nepotřebuješ nutně tu knížku. Jméno můžeš dát, pokud je prokazatelně doložitelné jako existující jméno. Což můžeš úplně snadno ověřit na strance kdejsme.cz podle toho, jestli v ČR je nějaký nositel toho jméno. Marijana se v ČR jmenuje 28 lidí, takže je sice řídné, ale nebude s ním žádný probém https://www.kdejsme.cz/jmeno/Marijana/hustota/

natiiinka
autor
15. lis 2021

@rebe tento příspěvek je starý 😁... Už budu mít 30.11. doma roční Marijánku 😂🌸❤️.