Kosmetická plastická operace. Kam na labioplastiku? Doporučíte?

29. led 2021

ahojte, omlouvám se za anonym, ale přeci jen je to hodně intimní. Byla jste některá na labioplastice? Jsem rozhodnutá, že půjdu. Jen se nedokážu rozhodnout kam...máte některá zkušenost ideálně s labioplastikou, ale i nějakou jinou kosmetickou operací, kde jste (ne)byly spokojené? Peníze v tomto případě asi nehrají zásadní roli.

krupka3
30. led 2021

Rada bych sla take, po druhem porodu jsem mela skarede poraneni a chtela bych si ho nechat spravit. Rada bych i zjistila, zda tento zakrok muze hradit pojistovna, kdyz je jeho pricinou porod. Pripadne mas zjisteno, co to stoji, kdyz si to zena hradi sama?

autor
30. led 2021

@krupka3 co jsem se dívala, tak průměrná cena je okolo 20 000-obě strany. Obávám se, že pojišťovna toto neproplatí, ani z důvodu porodu. Ale ruku do ohně za to nedám

krupka3
30. led 2021

Ja prave cetla nejake clanky, co uz byly par let stare, kde psali, ze uz to pojistovny po porodu zacaly proplacet, protoze se zjistilo, ze to casto vede k mensi frekvenci sexu a rozpadu manzelstvi nebo vztahu, cemuz se stat snazi svou politikou zamezovat, takze je vyhodnejsi zenam tuto operaci uhradit. Co je na tom pravdy bohuzel nevim. Ale u nas to urcite ten pripad je, co se poklesu sexu tyka. Mam v planu to konzultovat se svou gynekolozkou, behem MS me to i boliva.

autor
30. led 2021

@krupka3 jestli tě to pobolívá tak by to mohly být zdravotní důvody. Podobně jako záda u žen s většími prsy. Opravdu nevím, já si jen zjišťovala, že si na to nemůžu vzít neschopnku (neproplácí to pojišťovna), ale pokud máš bolesti...

krupka3
30. led 2021

Mam to vevnitr sesite dost na uzko, gyn to sama videla hned po sestinedeli. Doted (pul roku) mi to nedelalo problemy, a posledni ms to zacalo vevnitr v tom uzsim miste bolet, primo ten steh, i kdyz to pravidelne masiruju. Uvidime jak se to bude vyvijet dal, kazdopadne rada pockam, jestli se nekdo vyjadri, zajima me to.