Kosmetika, drogerie a vše co nás udělá nejkrásnější
Ahojda 🙂
Tak mě napadlo, co takhle založit tohle tématíčko. Můžeme si vzájemně doporučit co zabírá, co je fajn a co zase ne 😉
Je to sice trošku z jiného soudečku, ale kde jinde o tomhle pokecat,že 😃
A hned na úvod se zeptám jestli nevíte o nějaký supr extra řasence. Pořád zkouším nový a nový, ale ještě jsem nenarazila na tu pravou :-p
Tak mě napadlo, co takhle založit tohle tématíčko. Můžeme si vzájemně doporučit co zabírá, co je fajn a co zase ne 😉
Je to sice trošku z jiného soudečku, ale kde jinde o tomhle pokecat,že 😃
A hned na úvod se zeptám jestli nevíte o nějaký supr extra řasence. Pořád zkouším nový a nový, ale ještě jsem nenarazila na tu pravou :-p

•
26. zář 2007kat: proč? =-)
0
sis, nevím, ale už jak jsem byla na té laparce, tak jsem se namalovala hned, jak mi řekli, že mě pustěj a to jsi měla vidět ty pohledy a kecy sestřiček :-| No ale já se v porodce pak fotit bez linek fakt nebudu, ať mě třeba zabijou. To bych ty fotky musela zakopat na zahradu 😃
No mě ta trvalá na řasy a barva taky nijak nezaujala :-| Řasenka je řasenka x-)
sis, já mám postup takový: Začnou pravidelnější kontrakce, tak lezu do vany, oholím se důkladně, umyju hlavu-hele stejně máme zkoušet zalézt do vany, tak co... No a pak je furt mezi těma kontrakcema fůra času než se to rozjede 😎
Ony ty nabarvené řasy jsou stejně takové obyč a nevýrazné... Teda podle mě, já si na řasy docela potrpím a tohle je pro mě moc "přírodní" :-S
sis, ale setřičky by teda nehty mít neměli... Já teda co znám holky, co dělaj v nemocnicích, tak nehty mít nesmí =-)
Začni psát odpověď...

Odešli