icon

Kosmetika, drogerie a vše co nás udělá nejkrásnější

smoulinda
26. zář 2007

Ahojda 🙂
Tak mě napadlo, co takhle založit tohle tématíčko. Můžeme si vzájemně doporučit co zabírá, co je fajn a co zase ne 😉
Je to sice trošku z jiného soudečku, ale kde jinde o tomhle pokecat,že 😀

A hned na úvod se zeptám jestli nevíte o nějaký supr extra řasence. Pořád zkouším nový a nový, ale ještě jsem nenarazila na tu pravou 😝

pimpulka
4. říj 2008

dari a vies co sa mi este straasne nepaci? ked porovnavam SR lush ceny v eurach- co su pri vsetkych Skk cenach v zatvorke- s cenami napr. rakuskeho lush-kde tiez plati euro, tak uz aj tam vidno rozdiely 😠 strasne nefeer

zanett
4. říj 2008

Pimpulka, v UK stoji Lush min (nejmin) proste proto, ze je to anglicka firma (Dior taky stoji v Parizi min nez v Praze nebo Londyne 😉 ) Postovny tady v UK taky neni nic moc (stoji skoro 4 libry za balik do dvou kilo), jen pro srovnani; obchod, ze ktereho objednavam kosmetiku pro MP stoji shipping £2.10 a jiny, ze ktereho jsem objednavala mineralni makeup £2.50 (jen lush stoji asi £3.95 ci tak nejak) - ja vim, neni to tak velky rozdil, ale kdyz delam objednavku kazdy mesic (skoro), tak se to prodrazi. Ale to postovne bude hrozny vsude, protoze kdyz jsem si cetla forum na americkych/ kanadskych strankach lush, spousta holek si stezovala, jak je to postovny hrozne drahy 😒 (a navic mi to jeste ani nikdy nedorucej domu, ale jen na postu, kde si na to vzdycky musim vystat nekonecnou frontu 😠 )

zanett
4. říj 2008

Jo a jeste jsem chtela napsat - ten vanishing cream ma trvanlivost asi 13 mesicu, tak kdyz ho vyzkousis a budes s nim spokojena, tak si ho pak muzes naraz objednat do zasoby 😉

pimpulka
4. říj 2008

zanett hej to chapem, diky...ja som hned sla kuknut na stranky let. spolocnosti ze ci nenajdem lacnu letenku a oplati sa mi skor na tyzden navstivit sesterku v LND 😀 kukala som ze maju na webke zoznam obchodov, ty asi nemas ziaden ich obchod na blizku ked objednavas na nete ze?

zanett
4. říj 2008

Pimpul, nejblizsi obchod je v sousednim meste (Stratford), ale neni to zase tak blizko, nejezdim tam moc casto a navic, parkovani tam mi vyjde vetsinou draz, nez postovne, takze objednavam z netu....navic, nevim, jestli je to specialita anglickych pobocek, ale v tom obchode neni nikdy zadny zakaznik, jsou tam dve az tri prodavacky a nudi se tam (je tam zivo jedine pred Vanocema) a kdyz tam vyjimecne jdu, tak musim mit seznam toho, co potrebuju, rychle to poberu, zaplatim a jdu, protoze jinak se me ty preochotny prodavacky ujmou a dokonale me zblbnou, ze pak ani nevim, co jsem vlastne chtela 😀

kristi
4. říj 2008

jezis, to je mazec ty ucesy, jak picus vypadam ve vlnach, to je strasny

pimpulka
4. říj 2008

kristi rehnim jak koza 😀 sa mi lubilo to spontanne vyjadrenie k tej zabave s ucesmi 😀 😀 😀

kristi
4. říj 2008

Lendy, jak tu zmenu ulozim??? mi to nejde.....

lendy1
4. říj 2008

kristi, dala jsem send, pak vyjela nějaká tabulka, tam jsem dala nohoru nějaké označení a úplně dole jsem musela něco zatrhnout-to už nevím, co to tam bylo napsané. Jakmile jsem to zapomněla zatrhnout, tak se mi to neuložilo.

sisstin
4. říj 2008

kristi: co to máš na hlavě vole? 😅

sisstin
4. říj 2008

já chci taky program 😀

kristi
4. říj 2008

ulozeny mam, a jak si to ulozim k sobe do PC???

kristi
4. říj 2008

lendy, uz vim. ale jsem si to debil zavrela, tak vam to ukazu az zitra....vypadam jak S.J. Parker 😀 😀

lendy1
4. říj 2008

jsem dneska koukla na Jahodu, mají zase slevy na vybrané výrobky:
tak mají ve slevě tvářenku Borjouis 2ks za cenu jedné-252,-Kč (ta barvička 85 je pěkná, ale co s 2 tvářenkami 😀 )
a stíny a konturka v jednou od Ch. Diora za 333,-Kč taky nejsou špatné.
A ještě se mi líbí ten Lancome Juicy ve slevě, ale už jsem ho jednou měla v jiném odstínu a lepil, i když píšou, že nelepí 😝

A všimla jsem si, že už je v češtině i popis výrobků-super 🙂

lendy1
4. říj 2008

kristi, mě dostal ten afro na konci-to jsem fakt nemohla 😀

siss, nahoře jsem dávala odkaz 😉

kristi
4. říj 2008

jo, to afro bylo husty, taky ti tam nesel dat @????

lendy1
4. říj 2008

já jsem tam žádný @ nedávala 😅

sisstin
4. říj 2008

ja na to nemám fotku 🙄

lendy1
4. říj 2008

siss, tak se vyfoť, stojí to za to 😉 😀

sisstin
4. říj 2008

lendy: budu vypadat jak pičus ted 😅

kristi
4. říj 2008

do emailu, pri registraci.....

lendy1
4. říj 2008

jo, tak to mi šlo v pohodě

kristi
4. říj 2008

mam to v albu 🙂

noangel
4. říj 2008

sem vytahla MM od gamesky aby me vyfotil abych si mohla hrat 🙂 (jo a zbrblal cosi o nudicich se matkach na materske)

super odkaz lendy

sisstin
4. říj 2008

kristi: tak to první je bomba 😀

kristi
4. říj 2008

to jako ze se ti to libi nebo ne? 😀

sisstin
4. říj 2008

kristi: jako jo 😉

kristi
4. říj 2008

jeeee, to dik.... 😉

lendy1
4. říj 2008

mě se líbí první 2 fotky 😵 , ta s krátkými vlasy mi přijde taková sportovnější a ta první to je jak ze Sexu ve městě 😀 -ta se mi líbí nejvíc

kristi
4. říj 2008

no dyk rikam jako Jessica ze Sexu 😀 ja mam asi naky skryty vlohy nebo co.

Strana