Kotvičník zemní a jeho vliv na plodnost

kosilelaa
8. lis 2009

Prosím máte někdo zkušennost s touto bylinkou? Našla jsem na netu,že je výborná na produkci estrogenu,který má vliv na dozrávání vajíček.

andreasek82
8. lis 2009

ahojky kosileloo, ja mymu tomovi kotvicnik varila a on ho s chuti (oslazeny) pil no a zadarilo se 😉 🙂
bylinkou nic nezkazis 😉

kosilelaa
autor
8. lis 2009

Taky si říkám že bylinkou nic nezkazím,jen nemám moc času,bylo mi 40 a v září jsme přišli o miminko. Bylo moc nemocný tak jsme ukončili těhotenství. Tato vada byla pravděpodobně způsobená nedozráním vajíčka,v mým věku dochází ke snížení estrogenu,který má přímý vliv na dozrávání vajíčka. Ale dočetla jsem se že i mužům pomáhá na dozrávání i počet spermií. Jsem ráda za tvou odpověď děkuju.

kosilelaa
autor
8. lis 2009

anreasek82,jak dlouho jste se snažili o mimčo? Měli jste potvrzený snížený počet spermií? Promiň že se tak vyptávám,ale zajímalo by mě jak jste na kotvičník přišli a proč...?

kosilelaa
autor
22. lis 2009

Tak vidím že s touto bylinku má zkušennost málokdo...

ma.ja
22. lis 2009

Přidám se k vám....
snažíme se už 3 roky, máme oligoastenospermie, vitamíty bere můj chlap už přes rok a je to čím dál horší. Teď jsem díky tomuto tématu koupila kotvičník, už ho papkáme oba a napsala jsem si p.Podhorné o její názor. Napsala mi kůry pro mne i pro chlapa a uvidíme...

kosilelaa
autor
23. lis 2009

ma.ja díky za reakci,díky za reakci,takže jestli tomu dobře rozumím tak vám oběma doporučila kotvičník léčitelka či bylinkářka? Prej je výbornej jak na plodnost obou partnerů tak i pro libido. Nehledě na účinky i při jiných potíích... 😀 . Docela mě zaráží tolik odlišné ceny na netu,ale jak psala andreasek..papal přítel a zadařilo se. Od koho jsi ho prosím koupila a za kolik?

ma.ja
23. lis 2009

ahoj kosi 🙂

paní bylinkářka nám napsala: pro chlapa :celá kůra : kotvičník-pupeny, dub, dangšen, březové jehnědy,maralí kořen, ta je za 580,-kč a pro mne : celá kůra : jeřáb ptačí, eleuterokok, penízovka, dub, černý rybíz-maliník, měsíček, za 675,-kč.
Taky jsem hledala po netu kde je levnější, a docela překvapilo, že v Naději, kde to vyrábí, jsou tinktury dražší než třeba u některých obchodníků. Ale zas když to tak vezmu je to tam pořád levnější než u nás v prodejně se zdravou výživou-tam jsem teď kotvičník kupovala asi za 148,-.

ma.ja
23. lis 2009

jo a na libido...myslím, že je úžasnej 😵 😵 😵 😵 😵

bubulka722
7. pro 2009

Ahojte bambulky! Mm berie kotvičník alias Tribulus Terrestris ale nie ako bylinu, ale ako extrakt v kapsuliach. Dá sa v pohode kúpiť vo fitcentrách. Ja ho mám z firmy Kompava a stál okolo 12,-€, takže v pohode. Je tam 60 kapsúl a má sa brať 1 mesiac a potom 2 mesiace pauza aby si telo neodvyklo od vlastnej produkcie testosterónu. Takže v podstate vystačí na pol roka. Užívajú ho aj kulturisti ako alternatívu anabolík, keďže Tribulus nemá vedlajšie účinky. Libido, zvyšuje to môžem potvrdiť. V januári po 3 mesačnej liečbe ideme na kontrolný SPG, tak som zvedavá ako dopadneme.

mmmk
7. pro 2009

Tu jsem nasla starsi diskuzi na beremese.cz
http://www.beremese.cz/forum/show.php?vThreadID...

Ale myslim, ze je to spis na potenci nez na plodnost 😉

olusenka
7. pro 2009

Kotvičník pozemní znám a tinkturu (od firmy Naděje) z něj jsme oba s manželem nedávno (před pár dny) dobrali. Je na zlepšení spermií (zejména na pohyblivost) a u ženy pomáhá na dozrávání vajíček. Prý je vážně skvělý, často se to o něm píše. Já mu věřím, ted jen čekám na výsledky... 😉
Od jiných firem se dá sehnat i v kapslích ale i čaj. Já věřím na tinktury, pač jsou 100% přírodní na rozdíl od kapslí, kde jsou všelijaké přídavné látky atd.

antoaneta
8. pro 2009

Taky máme z kotvičníkem zkušenost! Nevíme zda to byla jeho zásluha, nebo jiných vitamínů, nebo jejich vzájemná kombinace, ale každopádně manžel měl spermijky vadný a pomalý a teď už má jen pomalý. A i ty jsme o 20% zrychlyli 😀 😀 😀
Objednaly jsme si celou tu kůru od Naděje pro muže, i kotvičník samostatně jako tinkturu, i čaj

kosilelaa
autor
11. pro 2009

Ahoj děvčata,jsem ráda že na kotvičník čtu jen samá pozitiva,můj partner ho nepotřebuje. To já potřebuju zlepšit dozrávání vajíček. Tak hybaj do toho,jen ještě musím na operaci myomu,který je pravděpodobně na stopce,nerada bych abby to bylo jinak protože při řezu do dělohy je nutná 1 roční rekonvalescence. Vzhledem k tomu že mi je 40 nemám moc času... 😢 . Snažte se děvčata ať mě podpoříte...díky za pozitivní reakce 😀 😀 😀

vendulak
11. pro 2009

Přítel taky kotviřník pije. Měli jsme ho doma už nějaký čas, ale poctivě začal pít až pčed pár dny. Spermio máme trochu horší a vitamíny bere už dlouho, tak uvidíme jaké budou výsledky 🙂 .

kosilelaa
autor
30. pro 2009

Tak už mám od naděje taky doma sice jen kotvičník tinkturu z natě,ale asi přiobjednáme i tinkturu z pupenů i sušený na čajík.Tak hezké a pozitivní snažilkování 😀

kkamca
7. led 2010

ahoj..nevíte někdo jak připravit tinkturu po domácku z kotvičníku?

olusenka
7. led 2010

Kkamca: Tinkturu? To nevím, ale základ bývá, že se čerstvá maceruje v alkoholu a pak se to rozředí.

My jsme teda kotvičník užívali oba, to jsem už psala výše, ale ještě jsem zjistila, že na spermie je skvělý koenzym Q10 a pak peruánská bylina MACA, ta dokáže zlepšit spermie prý až o 200%.

ma.ja
7. led 2010

ahojte 😵

můj chlap užíval "MACA", teda mě to v přípravku "EREGMA MAX POWER" a spermio lepší neměl, a to to poctivě bral 4 měsíce. Teď jsme přešli na kotvičník- teda nechala jsem nám oběma u paní Podhorné v Naději sestavit kůru, já už mám pokračovací a chlapovi teď doporučila " PANTOKRIN".

Snad budou výsledky, pevně v to věřím 😵

kkamca
7. led 2010

macu jsme používali a výsledek na spermošky nic moc..jedině ,že to zvyšovalo sexualní apetit.. 😀

ejaja
15. led 2010

mně pomohl. pila jsem ho v kapkách (ve štávě ho ani necítíte). kupovala jsem ho na www.nadeje-byliny.eu. mám s nima dobrou zkušenost. občas jsem ho podstrčila i partnerovi. on není moc na nějaké pravidelné užívání. 😝

ejaja
15. led 2010

mimo to jsem užívala černý rybíz-maliník, bílé jmelí (to se hůř shání) a kontryhel čaj

kkamca
10. dub 2010

holky jak užívat tinkturu od kdy do kdy?..a množství..díky

hanataj
10. bře 2013

Podívejte se na http://www.domacikapky.cz/stari/kotvicnik-zemni...
Kotvičník se zde prodává ve vysoké koncentraci, což je ve výsledku ta nejvyšší účinnost. Když se k tomu přidá i kotvičníkový čaj, pak už nic víc pro sebe udělat nemůžete. Najdete tam také i jiné bylinné přírodní kapky, třeba jmelí nebo i maralí kořen. Na jakýkoliv problém tam najdete kapky. Já používám kotvičník a nic lepšího jsem nanašla.

byra
29. únor 2016

Holky pomohl někomu kotvičník? Přemýšlím zda je lepší než kontryhel, mám koupeny oba. MS mám po vysazení HA 25-38 dní (to je dost rozházený, co?) Navíc jde i o to, že vajíčka mám, ale vypadá to, že nepraskají ☹ a v posteli už to taky není co bývalo po těch letech 😀

petulibiii
7. bře 2016

Ja si koupila kotvicnik bylinky ve formě kapek a urychlila mi o 3dny mentruaci..tak snad urychli i to početí :D

rak35
18. bře 2017

Ahoj.Důležité je nenosit na těle mobilni telefon.Zàřeni poškozuje vajìčka a doslova usmažì spermie.Je to lepší než jakekoli doplňky stravy.Uspěch se dostaví překvapivě brzo 🙂 Osobně vyzkoušeno!

maja1111111
14. dub 2017

ahojky kotvicnik vam zabral??🙂

lisianne
6. bře 2018

Ahoj Holky, máte někdo zkušenosti s kotvičníkem?

gracelove
17. bře 2021

@lisianne
@maja1111111 zkusily jste ten kotvičník? Také hledám informace 🙂 Prý by měl pomoci dozrávání vajíček. Ale nevím, co je na tom pravdy. Díky ♥️