Které jídlo vydrží celodenní výlet?

dedezka
18. črc 2014

Ahoj maminky,

mám otázku které jídlo vydrží celodenní výlet? Razíme s prckem 2roky do Zoo jedeme ráno vlakem a večer zpět. Potřebuju mít sebou nabalené celodenní jídlo. Nechci jí krmit místními pochutinami. Poradíte? Zatím jsem udělala palačinky a cuketovou buchtu 🙂 Za každý názor či radu budu ráda!

eriska
18. črc 2014

toastíky 🙂 já s sebou do ZOO měla i v krabičce kuskus pro synka k obídku, on ho má rád i studený..

krizecek
18. črc 2014

toastíky jsou dobrý nápad.. Já tu teď měla na týden na hlídání kluky (4 a 5 let).. Každý den jsme někam vyráželi, takže jídlo bylo například: Toasty, nějáké jablíčko, hruška, nektarinka (z čeho se prostě dítě moc neušpiní), potom jsme sebou jeden den měli například salát zeleninový (mají zeleninu moc rádi), nebo udělanou pomazánku (v těhle horkách bez majonézy) a k tomu pečivo, zase nějáké ovoce a zelenina k přikusování , samozřejmě pití, nějáká buchta, v pondělí jsme měli sebou rizoto (kluci ho mají rádi studené), jinak se dají studené jídla ještě například různé kaše- pohanková (s medem a skořicí) nebo i klasická krupice..

lucieandrlova
18. črc 2014

Banán, jablka, okurky, pečivo, vozíme i skleničky Hami (masozeleninové). Dcera je má ráda jako svačinku doteď. Vydrží při teplotě do 25 st. Stejně tak pudinky od Nestlé. A taky máme vždy v zásobě miminkovské sušenky a kukuřičné křupky. Jinak jak píší holky...