Které menstruační kalhotky doporučujete po zavedení tělíska?
Dámy, v pondělí jdu na zavedení tělíska a než si prý sedne, není vhodné používat tampony. Vložky nesnáším a tak jsem našla možnost menstruačních kalhotek. Nemám s nimi žádnou zkušenost. Používáte prosím některá? A se kterými jste spokojené + popř. Cena? Moc Vám děkuji za zkušenosti 🍀💜
@nikishkaaaa nejlepší jsou buď Maluna nebo Snuggs. Cena se pohybuje okolo 600-800 za jedny. Výhodné je potom si koupit sadu která vás vyjde na 1 500. A jsou v tom troje kalhotky. Mohu tyto kalhotky je n doporučit nic lepšího není. Doporučuji si kupovat o velikost větší aby vás nemačkali.
Mám nekolikatery z DM, jsou nejlevnejsi, ale tvarově nic moc a nejsou na úplně nejsilnější menstruaci. Ale cena X výkon, dobry.
Pak mám od Bellindy, dražší, tak 500 až 600kc. Ale s těmi jsem moc spokojená, pohodlné, bavlněné, nebojím se si je vzít i při silné menstruaci.
A ještě mám od Sayu, s těmi jsem taky spokojená. Ale asi díky té save vrstvě kterou mají ani jedny nedělají hezky zadek a třeba v leginach to nevypada dobře.
Ty snuggs jsou umělé, koukala jsem na ně v DM, tam doporučuji zajít, mají víc značek. Já mám ráda bavlnu, umělé materialy mi na spodním prádle vadí.
snugs jsou drahe, umele a jeste se vytahaly 🤦🏼♀️ me vyhovuji loveluna, bavlnene, podysne, jedny kolem 400 kc. ale je tu uz vice diskuzi na toto tema zkus procist 👍
Taky mám Loveluna. Jsem s nimi moc spokojená. Kupovala jsem v sadě po třech. Pak jsem dokupovala jednotlivě opět od Loveluna pro mírnější menstruaci. Cenu si nepamatuju, to si budeš muset najít.
@nikishkaaaa https://thelunacare.com/cs/?gad=1&gclid=EAIaIQo...
tady je odkaz na jejich stránku, tak mrkněte mají ted i akci 2 za 490,-
@letojenej ale spíše zkuste od značky Maluna, zde zasílám odkaz na jejich stránku:
https://www.maluna.cz/?gclid=EAIaIQobChMIjtLU4Y...
Za mě jsou tyto úplně nejlepší tak mrkněte.
@nikishkaaaa kupuju na maluna.cz
Mám snuggs a ecomodi a nejsem spokojená ani s jednou z těch značek. První mi protéká po dvou hodinách přes celou savou vrstvu, druhé v okolí gumiček. Další jsem prozatím nezkoušela...
@miryp značku Maluna
https://www.maluna.cz/?gclid=EAIaIQobChMIjtLU4Y...
mají tam menstruační kalhoty jedny za 389,- což je skvělá cena
@letojenej takže na maluna.cz a značku Love luna?
Za me jsou super snuggs i loveluna
@letojenej chci se jeste poradit, jakou velikost byste vzala? Mam pas cca 70 cm ale boky jen 86-87 cm. Vzit velikost S/M nebo M? Děkuji!
vemte si raději velikost M, je potom lepší když vás kalhotky nemačkají
Mám aktuálně vyzkoušeno Love luna s vysokým pasem a jsou super, i pro silnější dny menstruace. S kalhotkami v podstatě od čtvrtého dne ani nevím, že menstruaci mám. Vyzkoušeny i plavky Love luna. Na úplný konec menstruace mám Belinda, také moc pohodlné.
@nikishkaaaa zkoušela jsem Snuggs, Jessa, ale úplně nejvíce mi sedly Perties. Tyto menstruační kalhotky jsou cenově podobné, ne-li nižší ceny než Sunggs a vyhovují mi mnohem více, vydrží dýl, mají pohodlné střihy a na rozdíl od Snuggs mi vydržely i v noci. Snuggs mám taky ráda, ale Perties, konkrétně střih Alia je za mě ještě lepší.
Dm jsou sice levné, ale nevydrží moc dlouho, tak 15 měsíců, 30 praní, spíš méně, ty nedoporučuji. Snuggs i nepřijdou moc kvalitní, látka se hned vytahala a míru savosti mají za mě hodně nadhodnocenou, na silnou menstruaci defacto nejsou, jejich silná je za mě střední, střední tak sotva na poslední den. S loveluna jsem nejspokojenější, jsou pevné, dobře savé.

@nikishkaaaa hodně si chválí z DM kalhotky a nebo v Tete drogerii mají též prý ok