icon

Které menstruační kalhotky doporučujete po zavedení tělíska?

nikishkaaaa
29. zář 2023

Dámy, v pondělí jdu na zavedení tělíska a než si prý sedne, není vhodné používat tampony. Vložky nesnáším a tak jsem našla možnost menstruačních kalhotek. Nemám s nimi žádnou zkušenost. Používáte prosím některá? A se kterými jste spokojené + popř. Cena? Moc Vám děkuji za zkušenosti 🍀💜

lencaa11
29. zář 2023

@nikishkaaaa hodně si chválí z DM kalhotky a nebo v Tete drogerii mají též prý ok

letojenej
29. zář 2023

@nikishkaaaa nejlepší jsou buď Maluna nebo Snuggs. Cena se pohybuje okolo 600-800 za jedny. Výhodné je potom si koupit sadu která vás vyjde na 1 500. A jsou v tom troje kalhotky. Mohu tyto kalhotky je n doporučit nic lepšího není. Doporučuji si kupovat o velikost větší aby vás nemačkali.

mafulin
29. zář 2023

Mám nekolikatery z DM, jsou nejlevnejsi, ale tvarově nic moc a nejsou na úplně nejsilnější menstruaci. Ale cena X výkon, dobry.
Pak mám od Bellindy, dražší, tak 500 až 600kc. Ale s těmi jsem moc spokojená, pohodlné, bavlněné, nebojím se si je vzít i při silné menstruaci.
A ještě mám od Sayu, s těmi jsem taky spokojená. Ale asi díky té save vrstvě kterou mají ani jedny nedělají hezky zadek a třeba v leginach to nevypada dobře.
Ty snuggs jsou umělé, koukala jsem na ně v DM, tam doporučuji zajít, mají víc značek. Já mám ráda bavlnu, umělé materialy mi na spodním prádle vadí.

gbp
29. zář 2023

snugs jsou drahe, umele a jeste se vytahaly 🤦🏼‍♀️ me vyhovuji loveluna, bavlnene, podysne, jedny kolem 400 kc. ale je tu uz vice diskuzi na toto tema zkus procist 👍

alice180
29. zář 2023

Taky mám Loveluna. Jsem s nimi moc spokojená. Kupovala jsem v sadě po třech. Pak jsem dokupovala jednotlivě opět od Loveluna pro mírnější menstruaci. Cenu si nepamatuju, to si budeš muset najít.

nikishkaaaa
autor
29. zář 2023

@alice180 prosim kde ty Loveluna kupujete?

@gbp

letojenej
29. zář 2023

@nikishkaaaa https://thelunacare.com/cs/?gad=1&gclid=EAIaIQo...
tady je odkaz na jejich stránku, tak mrkněte mají ted i akci 2 za 490,-

letojenej
29. zář 2023

@letojenej ale spíše zkuste od značky Maluna, zde zasílám odkaz na jejich stránku:
https://www.maluna.cz/?gclid=EAIaIQobChMIjtLU4Y...
Za mě jsou tyto úplně nejlepší tak mrkněte.

gbp
29. zář 2023

@nikishkaaaa kupuju na maluna.cz

letojenej
29. zář 2023

@mafulin zkuste se mrknout na internetové stránky Maluna, tyto menstruační kalhotky mohu jen doporučit. Cenově jsou dostupné.

miryp
29. zář 2023

Mám snuggs a ecomodi a nejsem spokojená ani s jednou z těch značek. První mi protéká po dvou hodinách přes celou savou vrstvu, druhé v okolí gumiček. Další jsem prozatím nezkoušela...

letojenej
29. zář 2023

@miryp tak zkuste opravdu od značky Maluna mohu jedině doporučit. Savost mají skvělou a vydrží celou noc.

miryp
29. zář 2023

@letojenej a kterou z těch značek konkrétně? ;)

letojenej
29. zář 2023

mají tam menstruační kalhoty jedny za 389,- což je skvělá cena

miryp
29. zář 2023

@letojenej myslíš tedy značku Love Luna?

letojenej
29. zář 2023

@miryp ano myslim

miryp
29. zář 2023

@letojenej díky 🙂

letojenej
29. zář 2023

@miryp nemáte za co, doporučuji objednat potom set s kalhotkami, vyjde vás to tak levněji. a velikost doporučuji takovou jakou nosíte normálně.

nikishkaaaa
autor
29. zář 2023

@letojenej takže na maluna.cz a značku Love luna?

blackblue
29. zář 2023

Za me jsou super snuggs i loveluna

nikishkaaaa
autor
29. zář 2023

@letojenej chci se jeste poradit, jakou velikost byste vzala? Mam pas cca 70 cm ale boky jen 86-87 cm. Vzit velikost S/M nebo M? Děkuji!

letojenej
30. zář 2023

vemte si raději velikost M, je potom lepší když vás kalhotky nemačkají

wahu
18. kvě 2024

Mám aktuálně vyzkoušeno Love luna s vysokým pasem a jsou super, i pro silnější dny menstruace. S kalhotkami v podstatě od čtvrtého dne ani nevím, že menstruaci mám. Vyzkoušeny i plavky Love luna. Na úplný konec menstruace mám Belinda, také moc pohodlné.

emi1
22. dub 2025

@nikishkaaaa zkoušela jsem Snuggs, Jessa, ale úplně nejvíce mi sedly Perties. Tyto menstruační kalhotky jsou cenově podobné, ne-li nižší ceny než Sunggs a vyhovují mi mnohem více, vydrží dýl, mají pohodlné střihy a na rozdíl od Snuggs mi vydržely i v noci. Snuggs mám taky ráda, ale Perties, konkrétně střih Alia je za mě ještě lepší.

ondul
22. dub 2025

Dm jsou sice levné, ale nevydrží moc dlouho, tak 15 měsíců, 30 praní, spíš méně, ty nedoporučuji. Snuggs i nepřijdou moc kvalitní, látka se hned vytahala a míru savosti mají za mě hodně nadhodnocenou, na silnou menstruaci defacto nejsou, jejich silná je za mě střední, střední tak sotva na poslední den. S loveluna jsem nejspokojenější, jsou pevné, dobře savé.