Kterou značku kombuchy vyzkoušet pro zdraví pleti a střev?
Hezky den, mám takovu prosbu možná trosku mimo, ale třeba poradíte 😊. Rada bych vyzkoušela nápoj s Kombuchou. Trosku se pročistila, potěšila střeva a díky tomu odlehčila pleti, atd a když to vše pomůže trosku s vahou, jen dobře a což ale není ten záměr … nicméně jsem se v tom už ztratila 😊. Koukla jsem na Magu, Gurukombuchu a LokLok, Captain kombucha ……kterou by jste mi doporučili, mate někdo osobni zkušenost? Klidně se nechám inspirovat i jinou značkou. Dekuju a přeji hezké léto 😊
PS: nechci si ji vyrábět doma
@patypresdevaty Mám to stejně, po Magu už mi nic z výše uvedených značek nechutná. Ale ta cena je šílená. Tak si ji koupím jen občas na chuť.
@patypresdevaty ta cena je silena. Ale asi tedy začnu tím loklokem a uvidím. Jen me trosku děsí, ze je v petkach.
@ilous123 to je, ale jsou to takové "lepší" petky. Já jsem si jich dokonce několik schovala, když potřebuju vzít pití někam s sebou a z nějakého důvodu nechci/nemůžu vzít pořádné lahve/termosky
@patypresdevaty fakt? Tak to mám asi jasno 😊. Ještě teda zásadní otázka, cítila si nějakou změnu vramci třeba trávení nebo tak?
Holky a jak to chutná? Je to dobré i chuťově?
Magu je výborná, opravdu je to chuťově vynikající ale ta cena je opravdu vysoká. Captain Kombucha se moc pít nedal ale je to má možná tím, že jsem rozmlsaná z Magu.
@ilous123 nedokážu říct, s trávením jsem nemela problém ani předtím. Nesla jsem do toho primárně kvůli zdravotním benefitům, hledala jsem hlavně chutove zajimavou variantu skleničky vína/sladké limonady 🙂
Navíc jsem soucasne s tím začala cvičit.
Takže ano, cítím se fyzicky skvěle- ale jestli je to víc kombuchou nebo cvičením nedokážu zodpovedne říct 🙂
@mama_mila mme to chutna moc, hlavně tedy to magu
@lennus @ilous123 na střeva doporučuji vyzkoušet kimchi od Živiny, je výborné https://www.zivina.cz/kimchi/
@ilous123 Zdravím. Tvůj dotaz není vůbec mimo, je super,že někdo řeší své zdraví řekněme, preventivně 😉. Očistu lze provádět i jinými bylinkami.🍀 Já nedám dopustit na tradiční čínskou medicínu ☯️ a preparáty které jsou podle ní sestavené. A které jsou nesmírně účinné na veškeré zdravotní neduhy 🫶. Pokud vas to zaujalo, budu ráda když se ozvete 🪷. Nádherný den
@hanca78 Kimči od Živiny je fakt výborné 👌 A i jejich kombucha stojí za vyzkoušení – chuťově vyvážená a ne tak sladká. Já ji beru tady: https://www.zivina.cz/kombucha/ a mám ji radši než většinu ostatních značek, které jsem měl šanci zkusit. Kombuchu si někdy dělám i doma, ale přiznávám, že ne vždycky to dopadne pitelně 😅

Pro začátek doporučuju zkusit LokLok. Je dobrý a za slušnou cenu.
Magu je teda za mě TOP, ale cena je astronomická. Akorát po něm už nechci ten LokLok, i když mi předtím chutnal 🙂