Kuchyně Sýkora, Koryna, Hanák a Gorenje

olivia.a
23. únor 2008

Holky, obracím se na vás s prosbou. Mám přesnou představu jak má moje kuchyně vypadat, ale nevím, u koho si ji koupit. Původně jsem si chtěla nechat udělat kalkulaci u více výrobců, ale zjistila jsem, že za tu kalkulaci musím zaplatit cca 1000 Kč, takže by mne to porovnání přišlo docela draho. Nědělaly jste si někdo pro sebe porovnání cen, popř. kvality pojezdů ve skřínkách apod? Chci hladkou bílou linku s co nejlepším vnitřním vybavením. Jedno je mi jasné, nechci to zadávat nějakému truhlářovi, chci seriózní kuchňské studio. Dík moc

sylviiik
23. únor 2008

Oliv, mrkni na Modrou střechu 😉

olivia.a
autor
23. únor 2008

super, dík moc

danielas_n
2. zář 2010

Koupili jsme si novou kuchyn za 200 tisic u Gorenje - konkretne ve studiu v Praze na Vinohradske ulici.
Z pocatku, nez byla ruka v rukave, se o nas starali, ale podpisem smlouvy se vse zmenilo Sad Ackoliv se jednalo o kuchyn na miru do atypicke mistnosti, nikdo se k nam neprisel podivat s tim, ze se to vyresi potom a ze ty vizualizace muzeme klidne podepsat.
Zamereni probehlo az po zaplaceni zalohy,ale take nikoho nenapadlo lepsi reseni, nez to, co vzniklo od stolu.
Takze pri instalaci panove zjistili, ze navrhli uplny nesmysl. Novou skrinku, ktera by tam davala smysl a mela byt tedy navrzena rovnou, jsme museli znovu zaplatit.
Instalace probihala na dvakrat s odstupem asi mesice a pul. Napoprve nefungovala sklokeramicka deska, nebyl nainstalovany odsavac par, sifon, ktery dodali, nesel nasadit, protoze bylo potreba jiny atd. Celkem asi 6 zavad a kuchyn se nedala pouzivat!
Po mesici a pul prijeli znovu, aby to dodelali, ale my jsme uz rezignovali.

Bohuzel celkove byl problem uplne se vsim, vcetne toho, ze mi slecna, s niz jsme vse resili, tvrdila, ze ji me maily padaji do spamu. Zajimave, ze se tak stalo az od doby po podpisu smlouvy a predtim ne.

Takze rozhodne NEDOPORUCUJI toto studio. Je to Praha 2 Vinohradska ulice - hned vedle Pavilonu.

Z kuchyne nemame vubec radost, proste negativni dojmy jsou stale moc silne. O to vic cloveka mrzi, kdyz se nemuze dovolat zadne spravedlnosti.
Chtela jsem podat stiznost a v zasade neni ani mozne se dopatrat nejakeho emailu gorenje, kam by se dala poslat. Evidentne je to vsem fuk Sad
Proste date za kuchyn tolik co za male auto, ale to auto nema volant ani vsechna kola. Sad

marielipova
20. kvě 2013

Zdravíčko lidi,
Nedávno jsme si s přítelem pořizovali úplně novou kuchyň a tudíž jsme hledali, po různých fórech, názory ostatních lidí na různé firmy. Nakonec jsme našli jednu moc příjemnou a spolehlivou firmu a vše dopadlo přesně dle našich představ.
Zde je odkaz na jejich webové stránky. PS: Opravdu doporučuji!
kuchyne.woodpartner.cz/

evelena
Odpověď byla odstraněná
Zobraz