icon

Kupovaly jste podprsenku u paní Heleny Konarovské?

mandulka
17. říj 2013

Ahoj ženy,mám dotaz,máte někdo osobní zkušenost s nákupem podprsenky u paní Heleny Konarovské?Už jsem si zjistila,že se s ní přes mail dá přímo domluvit,kdy ve svém obchůdku bude.Vím,že podprsenky nejsou nejlevnější,ale prý mají dlouhou životnost 🙂Ale zajímalo by mně,jestli se opravdu vyplatí važit za ní cestu až do Prahy,jestli je tak báječná odbornice jak se dočítám v médiích.Za všechny odpovědi předem děkuji 😎

Kupovaly jste podprsenku u paní Heleny Konarovské?
mandulka
autor
17. říj 2013

Nebo není zde, prosím ,už diskuze na toto téma?Díky

zlatelevizeedna
18. říj 2013

@mandulka možná je, ale nesnáším tyhle ošmatávací bodré typy... Ovšem prádlo mají krásné a taky bych si tam jednou chtěla udělat návštěvu.

terezkax
18. říj 2013

@mandulka Ony jsou tam skvělé i ostatní prodavačky - mamka tam chodí pravidelně a vždy jí skvěle poradí. Asistují při každém zkoušení (abys opravdu odešla s velikostí, kterou potřebuješ a ne kterou si myslíš, že máš). Mamce už 2x měnily velikost (při 1. návštěvě a pak když zhubla). Až přestanu kojit, chystám se tam také.

mandulka
autor
18. říj 2013

@terezkax Díky, já právě přestala před půl rokem a pořád prostě pořádně nevim,co mám jako za velikost.Na wébu spravnapodprsenka.cz mi dokonce vyšlo 75E 😀 .Mám tady sposty podprsenek,které mi v podstatě nevyhovujou.Tak si říkám,blíží se Vánoce,budou se řešit dárky.Tak siza peníze koupim sice drahou,ale pořádnou podprdu,kterou opravdu užiju 🙂 .

martiska36
18. říj 2013

@mandulka Ano, mám osobní zkušenost - a to jsem z Brna, ale cesta se určitě vyplatí ale radím předem si domluvit schůzku aby tam byla. Poradí, doporučí, hlavně vybere správnou velikost. Jen se připrav na to, že bude s tebou pořád - i v kabince a budete zkoušet třeba do zblbnutí než najdete to správné.

aronek
18. říj 2013

Taky bych potřebovala poradit 😒 Má obrovská prsa a nesedí mi nic 😅 Nemáte adresu kde sídlí a email, nějak s dvouma ratolestma nemám čas hledat 😔

aronek
18. říj 2013

Jaká je tak cenová relace??

monouch
18. říj 2013

Holky, pokud jste blíže Brnu, doporučuji zajet na Maliňák, šijí tu podprsenky na míru, taky rozumí a poradí. Cana je kolem 1000,-
Pokud blíže Praze, tak bych za ní zajela..
Já jsem atyp, každé prso jiné a docela malé, přitom velké košíky. Podprsenka na míru sedla jak ulitá a dokonce to vypadalo dobře bez oblečení a i na upnuté triko. Fakt super! Navíc jsem si vybrala materiál i barevnou kombinaci..

terezkax
18. říj 2013

@aronek http://www.lechaton.cz/, obchody: http://www.lechaton.cz/Kontakt-C16/

ceny jsou dost luxusní 2000-2500Kč

aronek
18. říj 2013

@terezkax díky. Já bych snad přežila i ty ceny, jen kdyby mi to bylo 😢 Fakt jsem zoufalá. POřídím ještě jedno dítko a dám je pryč 😠 Kdo se s tím má tahat a ještě mi nikdo nekouká do očí, ani ženský 😠

aronek
18. říj 2013

@monouch podprsenku na míru závidím 😵 Není nad to se v prádle cítit dobře 😉

vituf
23. črc 2017

Dobrý den,
víte prosím o někom, kdo šije bavlněné plátěné podprsenky na míru?
Předem děkuji za Vaše tipy.