icon

Kvalitní kosmetika proti vráskám

saruskas
29. lis 2016

Ahoj holky, potřebovala bych pro tchýni kvalitní kosmetiku proti vráskám. Klidně si i připlatím, ale ať to fakt účinkuje. Je to nóbl dáma a pořád si stěžuje, že už začíná stárnout. Tak chci pro ni něco extrovního jako dárekček na vánoce 🙂

mikhael
29. lis 2016

Moje maminka je třeba spokojená s anti-age kosmetikou Colway. Hlavně nekupuj nic v drogerce, to jsou vyhozené peníze.

saruskas
autor
29. lis 2016

A proč zrovna ten Colway? Kde se to dá sehnat?

mikhael
29. lis 2016

Ona to nakupuje myslím po netu nějak, zkus si zadat do google Colway kosmetika, určitě ti to najde jejich web a tam najdeš víc info. Mamča říkala, že to je nějaká polská revoluční novinka s rybím kolagenem a fakt mi přijde, že má po tom vypnutější a pěknější pleť.

saruskas
autor
29. lis 2016

Hmm, tak už jsem to našla. Pěkné stránky mají a krásné obaly těch krémů, nevíš, který krém maminka přesně používá?

mikhael
29. lis 2016

Jejda, přesně nevím, ale ta řada DNA mi přijde povědomá, tak myslím, že to 🙂. Nebo víš co, ona se s nimi tuším i radila než si to koupila. Bere si od nich více kosmetiky i na vlasy atd. Měla problémy s padáním a taky jí ty přípravky hodně pomohly prý. Když jim tam napíšeš, že to chceš pro tchýni a nějaké info, kolik jí je let, jakou má pleť atd., tak ti určitě poradí.

saruskas
autor
29. lis 2016

Mylíš, že to není blbý? Nechci je s tím otravovat 🙂 Mě se hrozně líbí ten atelokolagen v tom zlatém obalu, to je peckovní balení, to bych chtěla do koupelny na okrasu :D

mikhael
29. lis 2016

Není to blbý určitě, přeci jen je to dražší kosmetika, takže se vůbec nestyď 😉. Oni ti poradí nejlíp, já se v tom fakt nevyznám, jen říkám, co si chválila moje mamča 🙂

tammm
29. lis 2016

Nebude lepší ji koupit poukázku na kosmetiku,kde ji podle pleti kosmetička poradí? Naslepo bych krém nekupovala.

irin67
1. pro 2016

Taky přemýšlím o Colway jako dárek.. Jste s ní tedy spokojený?