Kvalitní kosmetika proti vráskám
Ahoj holky, potřebovala bych pro tchýni kvalitní kosmetiku proti vráskám. Klidně si i připlatím, ale ať to fakt účinkuje. Je to nóbl dáma a pořád si stěžuje, že už začíná stárnout. Tak chci pro ni něco extrovního jako dárekček na vánoce 🙂
A proč zrovna ten Colway? Kde se to dá sehnat?
Ona to nakupuje myslím po netu nějak, zkus si zadat do google Colway kosmetika, určitě ti to najde jejich web a tam najdeš víc info. Mamča říkala, že to je nějaká polská revoluční novinka s rybím kolagenem a fakt mi přijde, že má po tom vypnutější a pěknější pleť.
Hmm, tak už jsem to našla. Pěkné stránky mají a krásné obaly těch krémů, nevíš, který krém maminka přesně používá?
Jejda, přesně nevím, ale ta řada DNA mi přijde povědomá, tak myslím, že to 🙂. Nebo víš co, ona se s nimi tuším i radila než si to koupila. Bere si od nich více kosmetiky i na vlasy atd. Měla problémy s padáním a taky jí ty přípravky hodně pomohly prý. Když jim tam napíšeš, že to chceš pro tchýni a nějaké info, kolik jí je let, jakou má pleť atd., tak ti určitě poradí.
Mylíš, že to není blbý? Nechci je s tím otravovat 🙂 Mě se hrozně líbí ten atelokolagen v tom zlatém obalu, to je peckovní balení, to bych chtěla do koupelny na okrasu :D
Není to blbý určitě, přeci jen je to dražší kosmetika, takže se vůbec nestyď 😉. Oni ti poradí nejlíp, já se v tom fakt nevyznám, jen říkám, co si chválila moje mamča 🙂
Nebude lepší ji koupit poukázku na kosmetiku,kde ji podle pleti kosmetička poradí? Naslepo bych krém nekupovala.
Taky přemýšlím o Colway jako dárek.. Jste s ní tedy spokojený?

Moje maminka je třeba spokojená s anti-age kosmetikou Colway. Hlavně nekupuj nic v drogerce, to jsou vyhozené peníze.