Látkování, můžete mi napsat vaše zkušenosti?

soyevita
19. bře 2016

Holky,můžete mi napsat vaše zkušenosti s látkováním?Komu co vyhovuje?Jaké plínky používáte?

ladyhacek
19. bře 2016

Nejlepší je (prý) mít od více značek > každému dítěti sedne něco jiného. my máme celou výbavičku od gagapleny > jsem spokojená
Já začala látkovat až v 5m a teď kolem roku ho učím na nočník a takovou zásoby vkladaček nemám a používám klasické čtverce (jak často dávám na nočník).
Za mě jsou lepší svrchní kalhotky nebo AIO na patentky - suchý zip je fajn, že se lépe doutáhne dle potřeb, ale malý miho neustále při přebalování rozepíná a jak peru s prádlem dělá se mi na plenách žmolky.
Druhé plánuji také látkovat, a to se pokusím už dřív, ale nevím jak budu zvládat 🙂 > ze začátku asi čtvrece nebo čtverec vkladačka > malého jsem přebalovala co kojení 1-2h 🙂

smaug
20. bře 2016

Látkuju cca od 2. měsíce, nejvíc používáme klasické čtverce, pak na ven máme pár kalhotovek (největší spokojenost s unuo), pak pár nočních vkládaček od bamboolik, co se vepnou do svrchňáčků, ty jsou taky super. Bydlíme v paneláku, nemáme sušičku, takže čtverce jsou suché do rána, vícevrstvé schnou den a půl až dva. No a pak ta cena čtverců a kalhotovek je neporovnatelná.