icon

Lázně Košumberk X Klimkovice při hypotonii? Poraďte

kalo
20. čer 2010

Dobrý den! Ráda bych znala Vaše názory a zkušenosti s lázněmi Košumberk a Klimkovice. Dostali jsme na výběr z těchto dvou...(dcera 3 roky). Vím, že Jánské lázně jsou na pohybové problémy nejlepší, ale na ty se prý čeká až rok, tak abychom jeli ještě letos, můžeme do těchto. Děkuji za vaše příspěvky.

simlenka
•
20. čer 2010

já osobní zkušenost nemám, ale mamka s bráškou jezdila x let do Košumberka a byla hrozně spokojená, brácha tam pak jezdil i sám, ale teď už dobrý 4 roky nebyl, takže jaká tam je úroveň teď, to nedokážu říct.

kalo
autor
•
20. čer 2010

@simlenka děkuju za odpověď. Já koukala pouze na stránky a ten Košumberk je určitě hezčí prostředí. Já zase koukala jen na stránky a prý je to spíše léčebna než lázně...Tak nevím...Ale lázeňské procedůry tam bráška měl taky, ne??

simlenka
•
20. čer 2010

to měl, já se přiznám, že tomu tolik nerozumím, ale vím, že chodil na různá cvičení do bazénu, na koně, pak na nějaký "magnety" atd... - přeptám se podrobněji mamky a dám vědět 😉 a prostředí je tam fakt krásný, pokud se tam pojede autem, tak i okolí je super na různý výlety 😉

kalo
autor
•
22. čer 2010

Kdyby ještě někdo napsal zkušenost, budu ráda 🙂 😉