icon

Letadla ČSA. Pustili vás s golfkama k letadlu?

jjp
18. kvě 2008

Ahoj holky, ty co jste tento měsíc letěli, pustili Vás s golfkama až k letadlu? Nebo jste je museli poslat hned s bagáží? Doufám, že ne ☹
díky

lendy1
•
18. kvě 2008

tady najdeš odpověď:
http://www.csa.cz/cs/portal/passengers/special_...

Nevím jak ČSA (s těmi nemám zkušenost), ale všude jinde je to tak, že kočárek odbaví až jako poslední a můžeš si ho vzít až k letadlu, takže ho máš co nejdéle to jde u sebe a zase ti ho vyndají jako první věc z letadla 😉

jjp
autor
•
18. kvě 2008

a odkud létáš ty? co myslíš tím všude jinde? Ptám se proto, protože právě na každém letišti je to jinak. Každý říká něco jiného. Kouknu na ten odkaz, díky

lendy1
•
18. kvě 2008

no, ono spíš záleží na letecké společnosti. Já lítám z Německa (Drážďany, Mnichov, Frankfurt) s něm. leteckými společnostmi. Osobně jsme s kočárem ještě neletěli, ale na letech jsem koukala, jak to právě řeší jiné maminy a bylo to tak, že s kočárkem šli až k letadlu, pak jim to stevard vzal a zase ho dostali ihned při přistání.

Ale koukala jsem, že ČSA to tak má taky tak psané, tak to tak asi bude i u nich v pohodě 😉

jjp
autor
•
18. kvě 2008

díky, doufám, že ano, nedovedu si to bez kočáru vůbec představit. Kamarádka mi, ale říkala něco jiného. Volala jsem i na letiště, ale tam se mi operátorka jasně nevyjádřila. Co je psáno to je dáno 🙂 hotovo

nikka.vo
•
18. kvě 2008

jjp, letěla jsem s ČSA tenhle měsíc 😉 a golfáče nám vzali až před letadlem 😉 Jak tam, tak i zpět. Jediné co, tak nám je na Tenerife nedali zase u letadla, ale viděli jsme z autobusu, jak jsou hozené na bagáži. Naštěstí na vrchu a normálně nám přijeli s kuframa 😠 Ono záleží na tom letišti spíš 😒 Skřivili nám malinko střechu 😠 Ale neuděláš nic, můžeš jen doufat 😅 😔

caira
•
19. kvě 2008

holky neni to ani tolik o letecke spolecnosti jako o airport policy. Kocarek vas vetsinou k letadlu nechaji vzit, ale nektera letiste {napriklad Heathrow, Gatwick atd} vam ho po pristani nepristavi ale jde klasicky na pas se zavazadlama, protoze toho tam maji proste tolik, ze nemaji cas se zabyvat jeste kocarky. A i kdyz aerolinky pisi, ze vam ho pristavi tak se pak muzete nemile divit, ze kocar pristaveny neni a vy tahnete detsko, prirucni zavazadlo a jeste treba autosedacku v ruce protoze to proste nepristavi po priletu k letadlu 😠 Ja letim za dva tydny s BA a tam to je teprve mazec { terminal 5- heathrow} uz ted jsem zvedava co nam s tim kocarkem vyvedou, jsme si ho radeji nechali pojistit na 1000 liber..

nikka.vo
•
19. kvě 2008

caira, přesně tak to bylo u nas 😉

binki
•
22. kvě 2008

Mně rozčílili ve Vídni, kočár nepřistavili, ani jeden vozík nebyl k dispozici v příletovém prostoru, cestovala jsem sama s asi 3 příručními taškami, pak mi na pasovce paní řekla, jestli jsem si jako už vyzvedla kufry :(?! Kočár byl zkřivený a nešel rozdělat ani boucháním o zem, takže jsem hledala velký vozík, na ty, co tam byly, se mi zavazadla a kočár nevešly... Velký vozík byl jen pro letištní službu. no, mordovala jsem se s tím, až nakonec jeden letištní pracovník přišel a pomohl 😎 pak jsem hledala domluvený odvoz, došel mi kredit i baterka. utrhlo se ucho u jedné z tašek. při cestě domů nás stavěla rakouská kontrola a prohlíželi kufr. malý křičel, nechtěl sedět v autosedačce, no řekněte, není to nádhera, to cestování. 🙂