icon

Levnější poštovné než s Českou poštou

makrofri
3. led 2017

Česká pošta opět zvýšila sazby za poštovné. Máte někdo zkušenosti s jiným způsobem přepravy? Jak posíláte malé lehké zásilky?

Strana
z2
marcelina14
3. bře 2019

@ckei
@novojan

Moc děkuji, tak alespoň že tak... 🙂

bayt
3. bře 2019

Sem to asi nějak nepobrala. Může mi někdo vysvětlit, proč by balíčky nemohly být zabaleny v černém obalu? Jinak bych využívala PPL, pošta stejně nic nedoručí včas.

novojan
3. bře 2019

@bayt Taky jsem se na to na poště ptala a prý "jak balíky v překladištích jedou na dopravním pásu, tak se černé obaly lesknou!!!"

bayt
3. bře 2019

@novojan :D OK, zajímavé, že nikde jinde s tím problém nemají. Asi takhle - já Českou poštu prostě úplně přestala využívat. Už i z principu. Kdykoliv mi cokoliv mělo přijít, tak jsem se musela doptávat na pobočce, nikdy mi nepřišel lísteček o doručení. Že by doručovali tady na moji adresu tak to vůbec. Navíc je to šílenej podnik už od základů - to jejich nucení zaměstnanců do nabízení kupónků a vůbec to, jak se k lidem chovají, to nebudu podporovat. Nedělám si iluze, že by práce u PPL byla pohádková, ale vsadím se, že podobný hrůzy jako na České poště tam v takové míře nepanují. Doudám, že ten podnik konečně zkrachuje a převezme to někdo normální a schopný.

Strana
z2