Málem mi zabil dítě. Podat trestní oznámení, i když neznám spz, nic?
Ahoj holky, vim ze to sem nepatri ale neda mi to.Dnes mi mohl jeden kreteen a to jsem jeste hodne slušná zabít holku v kočárku..sla jsem z obchodu a na přechodně mi zastavily auta ale z druheho pruhu vylitlo dalsi auto nejmin 90km v hodině .Holka uz tady nemusela tedkon byt .Zacla jsem brečet jeste ted se klepu . Ma otázka zní da se podat trestný oznámení na toho hajzla? I kdyz neznám znacku nic?
@te_reza jenze on ma povinnost zastavit pokud zastavilo auto ve vedlejsim pruhu!
@zelenaesmolda ne nemá, protože absolutní přednost na prechode neexistuje a jestli on byl rozjetý, nesmí chodec do silnice vstoupit
@te_reza hele já se stěhovala 4x a vystřídala jsem města i vesnice a musím rict, že to co mám teď, to jen fakt unikat. Jeden člověk když u něho manžel byl na návštěvě a zeptal se, kde bydlíme a řekli jsme mu jen nazev... Tak se chytl za hlavu a řekl: Proboha co vás tam vedlo! 😂 ale už to tu nebudu hejtovat. Jsem grogy a mám ještě práci na PC. Tak dobrou noc.
@elinka7295
Musím se přiznat, že jako řidič mám z této situace noční můry. U nás ve městě je tato křižovatka s 2 pruhy také, shodou okolností se v ní nenachází pouze přechod, ale za přechodem také hned odbočka na vedlejší silnici, takže vozidla v levém pruhu zpomalují nejen kvůli chodcům, ale právě také kvůli odbočení a to je pak matoucí. @zelenaesmolda proto je tvůj komentář o tom, že jakmile zastaví vozidlo ve vedlejším pruhu, musím zastavit také, naprosto zcestný a v tomto případě nepoužitelný.
Nicméně, pakliže vidím, že vedle v pruhu auta zpomalují, okamžitě jdu po brzdě, hlavně teda proto, protože lidi opravdu nekoukají a vlezou do křižovatky, aniž by se přesvědčili, že mohou bezpečně projít.
Když se karty obrátí a jsem chodec, vždy čekám až zastaví vozidla v obou pruzích, protože moc dobře vím (jako řidič), jak moc je křižovatka nepřehledná a vozila v pravém jízdním pruhu přes vozidla v levém pruhu nemají šanci chodce na přechodu vidět! To je dobré si uvědomit.
Jsem ráda, že se ti nic nestalo, ale pro tebe poučení do budoucna, nevstupuj do vozovky, pokud nemáš jistotu, že můžeš bezpečně projít. Ono, ať to popisuješ, jak popisuješ, řidič tě nemusel vůbec vidět a rychlost, kterou uvádíš beru s nadsázkou, protože určovat rychlost auta z "venčí" je hodně orientační a nepřesné.
Takhle zemřela i Denisa od Šimona z kapely Mirai na tohle si dávám velký majzl,nevím zda řidiče najdou,ale pokud se nic dikybohu nestalo tak asi nebude co řešit,pokud nejsou důkazy svědčí,kamery 😞 ale chápu že to musel být šok.
Dávejte na sebe pozor,na přechodech je opravdu hodně nehod 😩
@sarkasv80 taky jsem si na ni vzpomněla 😢
@veroniquecz no právě bylo to u nás za barákem kousek 😩 a nejen ona to tam je prokleté ten přechod,už tam bylo dost sražených chodců a loni nebo 1,5 r zpět tam srazili pána večer a řidič odjel ,pan zemřel při převozu do nemocnice bylo mu něco okolo 50ti 😞 já jak chodím s dětmi tak úplně mám hrůzu z přechodů a u Kauflandu ve F-M je taky děsný přechod a ten co je na Dobrovského u bývalého instersparu ani nemluvím tam je věčně bouračka a přecházet tam je o život zelená na 5sekund a auta jezdí ze dvou stran(akorát mají blikačku,že jde chodec) ale i tak člověk musí hlídat jestli se ten řidič vůbec dívá

@konidana usilovně hledáme, zatím bez efektu. Teda pár vlaštovek bylo ale s nimi spíše podrazy, takže vždy to padlo. Z toho jsem hodně unavená. Jinak běžné chování u nas. Dnes mi muž říkal, jak nesl do kontasu odpadky, tak jedna ženská vyběhla a šla se do kontejneru podívat a prehrabovat co jsme tam dali, takhle kontrola je super 😇... Úplná normálka, sice psycho, ale mě už to nepřekvapí.