Maminky v roce 2009 a jejich sluníčka ;o))
Tak jsme tu?Kde jste kdoooo??? 🙂

•
12. srp 2009Livi: to byl hodně slaboučkej "duch" 😃
0
tak já taky věřím na duchy teda 😃 😃 😃 A musím jít makat!!! V Pá dám vědět,papa 🙂 🙂
krááálovsky x-) 😉 Mája se dívá na Petta a Honzík má v puseně celou ruku...až půl hodiny(má práci) 😃 ,ale jo....dobrýýý.Honzík už je rošták.Je s ním sranda. :-N
Liv....dívala jsem se na pokojík.Je čananej.Tvůj nápad ty otisky na tu garnyž??? =-) To je dobrýý x-)
jj je....Viki mi chtěla pořád pomáhat malovat,ale bylo to všechno čmouhatý,tak sem jí dovolila otisky.....se jí to tak líbilo,že chtěla otisknout i bříško a prdýlku 😃 ...ale to nevím kde bych jí dovolila 😃 😃
Viki se ted snaží s tou slonicí spívat,ale spíš bych to přirovnala vytí :-N ...doufám že se k ní Whitík nepřidá 😃
Viki se ted snaží s tou slonicí spívat,ale spíš bych to přirovnala vytí :-N ...doufám že se k ní Whitík nepřidá 😃
U občas vykoukne slunko pak zase zaleze takže tak střídavě. Ale moc vedro být teda nemusí.
ahojky 🙂 tak my měli za vypadlý net od pondělka 8-(
co těhulky?? a to je otázka už i na Leničku 😉 x-) věřím, že už se tam mimískové pořádně zabydleli, grafík je krááásný x-) x-) x-)
nensy pořídila hafíka?? 🙂
tady počasí nic moc, trochu fouká a je jen okolo 20 stupňů :-|
tak zatím pááá 🙂
co těhulky?? a to je otázka už i na Leničku 😉 x-) věřím, že už se tam mimískové pořádně zabydleli, grafík je krááásný x-) x-) x-)
nensy pořídila hafíka?? 🙂
tady počasí nic moc, trochu fouká a je jen okolo 20 stupňů :-|
tak zatím pááá 🙂
Ahojky holky, těhulky a maminy x-)
Leničko, garafík je úžasný, mooooc na Tebe myslím x-) x-) x-) Den ode dne to bude silnější duch a pak dálnice jak malovaná x-) Jupíííí x-) Držím dál palce Tobě i drobečkům 🙂
Bolístky ať se brzy zahojí, ani nevím co vše za úrazy se tu událo, nemám vše dočteno...
Nensynko, ať se vám s pejskem krásně žije a dělá vám radost x-)
Já byla hospitalizovaná, ve tři ráno jsme min. středu jeli do porodky, měla jsem kontrakce po dvou minutách, což bych ještě brala jako posly-nakonec po dvou hodinách přešly a snažila se přečkat, ale do toho všeho jsem měla šílenou bolest břicha, celého. byla jsem zatím 34tt...Bála jsem se o placentu, prostě co se uvnitř děje, bolest mě ohromovala. Takže mě nechali v nemocnici, vyšetření naštěstí ukázaly, že je placenta v poho, průtoky taky, není volná tekutina v těle, neprokázal se zánět, nic. Ale můžu říct, že to bolelo neuvěřitelně, měla jsem dva dny infuzi magnezka, nemohla dojít ani na wc, nešlo se ani na posteli bolestí otočit. no už jsem v poho doma, snad se to nevrátí, nechápu co to bylo :-p
A trpěla jsem tam bez Anetky 😞
tak se mějte krásně a já se zase ukážu 🙂
Leničko, garafík je úžasný, mooooc na Tebe myslím x-) x-) x-) Den ode dne to bude silnější duch a pak dálnice jak malovaná x-) Jupíííí x-) Držím dál palce Tobě i drobečkům 🙂
Bolístky ať se brzy zahojí, ani nevím co vše za úrazy se tu událo, nemám vše dočteno...
Nensynko, ať se vám s pejskem krásně žije a dělá vám radost x-)
Já byla hospitalizovaná, ve tři ráno jsme min. středu jeli do porodky, měla jsem kontrakce po dvou minutách, což bych ještě brala jako posly-nakonec po dvou hodinách přešly a snažila se přečkat, ale do toho všeho jsem měla šílenou bolest břicha, celého. byla jsem zatím 34tt...Bála jsem se o placentu, prostě co se uvnitř děje, bolest mě ohromovala. Takže mě nechali v nemocnici, vyšetření naštěstí ukázaly, že je placenta v poho, průtoky taky, není volná tekutina v těle, neprokázal se zánět, nic. Ale můžu říct, že to bolelo neuvěřitelně, měla jsem dva dny infuzi magnezka, nemohla dojít ani na wc, nešlo se ani na posteli bolestí otočit. no už jsem v poho doma, snad se to nevrátí, nechápu co to bylo :-p
A trpěla jsem tam bez Anetky 😞
tak se mějte krásně a já se zase ukážu 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli