icon

Maminky v roce 2009 a jejich sluníčka ;o))

lenkakubickova
14. kvě 2009

tak jsme tu?Kde jste kdoooo??? 🙂

nensy
22. kvě 2009

mnam teda ty si dáváš do nosu taky bych si dala

nensy
23. kvě 2009

nazdárek dobré ránko tady je hnusně 😝

mirka755
23. kvě 2009

dobré ráno
u nás svítí sluníčko ale teplo moc není ☹. Byla jsem v obchodě, nesu jednu tašku a hnedle 400,- v čudu 🙄 - to je děs.
Za hodinku a půl jedeme s Anetkou k našim vlakem, to bude mít zase malá radost 🙂

nensy
23. kvě 2009

ahoj miruš tady se to trošku vybralo alefurt nic moc 😝 teda vláčkem jo tak to je paráda

adellaide03
23. kvě 2009

Ahoj holky,
tady je polojasno, ale po těch dvou dnech veder které u nás byly je to příjemna změna.
Jo holky já taky věřím, že když byl ultrazvuk OK, že i plodovka bude OK. Když už jsme tam byli tak jsme byli i na konzultaci v genetické poradně a i paní docentka nám vysvětlila jak to je z těma triplama a ukázala nám takový obrázek u kolik žen jsou triply pozitivní a u kolika se něco potvrdí. Fakt tam byli všichni strašně moc hodní a to mě taky uklidnilo.

nensy
23. kvě 2009

tak to je super adel ale věřím že to bude dobrý a miminko je zdravé

adellaide03
23. kvě 2009

Ivi já taky věřím. Tak teď ještě dodělávám věci do školy. Odpoledne musím udělat ještě prezentaci k té práci co jsem psala a snad to už bude OK a budu se teď moct už jenom učit na státnice.

nensy
23. kvě 2009

no jasně adel mimčo je v pořádku určitě .tak tady vylezlo slunko

mirka755
23. kvě 2009

krásný večer
tak malá je už vykoupaná a v postýlce, počasí se krásně vybralo takže krásně svítí sluníčko (ještě teď 🙂). Anetka chytla dnes 1. klíště, doufám že to bude v pohodě, musím to furt sledovat.
Adél no vidíš, tak to je super. A uvidíš že to bude v pořádku 😵

andrea2210
23. kvě 2009

ahojky holky jdu jen pozdravit🙂

Mirusko ahojky vitej z chaty doma,,, doma je doma no🙂 aspon jste si uzili 😵 😵

adelko ja taky myslim ze mimis je ok 😵 😉

zkusila sem malemu 200 AR a spal do 3 rana.... kdyz ma kasi tak do 5 me to nevadilo🙂 i tak je to hezke🙂
dneska dam zas 200 AR a uvidime 😀

tak se mejte holky, hezky zbytek vikendu 😀 😉

mirka755
23. kvě 2009

tak jsem právě dožehlila 5 praček, byla to teda fuška. Jdu čučet na telku a dát si ňamku 🙂, papapa

nensy
24. kvě 2009

nazdárek dobré ránko teda miruš tak to jsi si musela teda dát co 😝
andrej tak to je krásný že ti takhle pěkně spal

mirka755
24. kvě 2009

ahoj
jo Ivi to bylo teda, týden na chatě byl fakt znát ☹ a do toho dvoje povlečení. Naše a z chaty 🙄

nensy
24. kvě 2009

teda tak to muselo bejt a jak se cítíš už se ti to blíží co 🙂

mirka755
24. kvě 2009

ale při televizi to šlo, to mi to utíká rychle. Dobrý, je mi fajn. I když kdybych rodila za 14 dní tak bych se vůbec nezlobila 😉

nensy
24. kvě 2009

jo tak aspon že tam máte tv já teda nevím co bych dělala někde bez tv ikdyž na to moc nekoukám ale mám jí puštěnou a poslouchám no je to zvyk 😀 co ty víš třeba to příjde dřív

mirka755
24. kvě 2009

myslíš chatu - tam je také tv. Ale žehlila jsem doma, bez tv si to neumím představit. To bych to nezvládla 😖 😀 , teď už nežehlím ve stoje ale dám si to na stolek před telku a je to super - rychle to utíká 😉

nensy
24. kvě 2009

to jo to ti věřím 🙂 a co už máš všechno připravený pro mimčo

mirka755
24. kvě 2009

všechno kromě postýlky, věcičky a soupravičky do kočárku/postýlky mám vyprané, nažehlené. Už jen chybí mimísek :o). Po 1. monitoru si chci zabalit tašku a rovnou postavím i postýlku, buď jí přivezeme dnes od švagrovky (pokud teda bude manža chtít) nebo se pro ní pak zastaví. Ale už se docela těším až se postaví, protože všechny soupravy mám u sebe ve skříni a když lezu pro triko nebo kalhoty tak to má tendenci vypadnout 😝 . Kočárek přivezeme asi za 14 dní-3 týdny, podle toho kdy si bude brát mamča dědu zpět domů (je u nich v jeho místnosti a pak už ho rovnou necháme doma, těch pár dní to tu přežil předtím tak už to tu vydrží)

nensy
24. kvě 2009

a kdy jdeš na monitor miruš 😕 no jasně už se těšíš co až budeš moc jezdit a anulka taky

mirka755
24. kvě 2009

buď 8.6. nebo 15.6., ale spíš počítám s prvním datumem, protože to už budu 36tt+5 a to už jsem snad při Anetce byla. To víš že se těším 🙂

nensy
24. kvě 2009

to už uteče jako voda fakt to strašně letí 🙂

mirka755
24. kvě 2009

to jo, když to utíkalo do teď tak ten měsíc uteče jako voda. Tak já jdu něco dělat, manžel pospává po včerejšku 😠 😀 tak tu poklidím, Anetka čučí na Shreka
zatím pa

nensy
24. kvě 2009

tak zatím já mám manžu taky dneska doma 🙂

maicky
24. kvě 2009

Ahojky holky 🙂 Dneska je tu taky krásně, tak doufam, že to vydrží 🙂

Miruško: Teda ty už máš skoro všechno nachystaný 🙂 No, ale ono to uteče jako voda a je lepší to mít za včasu než to pak honit na poslední chvíli, viď 🙂
Já mam drobečkovo věci taky u sebe ve skříňi 🙂 A už mam taky tendenci to začít prát, ale zatim si říkam, že je ještě čas, tak uvidim, kdy mě to chytne 🙂

Ivi: A co ty? Jak ti je? A co ten kašel?

Adelko: úplně jsem ti zapoměla popřát k ultrazvuku 🙂 Je skvělý, že dopadl dobře a abych řekla pravdu ani jsem nic jinýho nečekala 😉 A plodovka to určo jen potvrdí 🙂

nensy
24. kvě 2009

ahoj veru no kašel už dobrý už odkášlávám 🙂

maicky
24. kvě 2009

Ivi, tak aspoň, že tak. Snad tě to za chvíli přejde.
Tak já už mam vařeno, tak se du dát do úklidu.

nensy
24. kvě 2009

a co dneska vaříš dobrýho

maicky
24. kvě 2009

Ivi: Dneska jsem dělala čivabčiči s bramborem a okurkovým salátem. A co si vařila ty?

nensy
24. kvě 2009

já dělám brambor a řízek a na veču domáci pizzu

Strana