Maminky v roce 2009 a jejich sluníčka ;o))
tak jsme tu?Kde jste kdoooo??? 🙂
Kačenko,to víš,jsem blázen noooo, hold se cejtím jak velryba, co jsem po laparce nabrala 5kg, tak nejdou dolu 😠 ...hajzlíci 😅
ne jo?? Dyť jsi mě před tím neviděla 😀 ...je to znát,že se nevejdu do ničeho, co mám na léto,nooo ☹ Ale co,já na to kašlu...co můžu dělat...
Ahoj Katko 🙂 Strašně moc ti to bříšenko sluší 🙂 Je vidět, že ti těhu svědčí 🙂 A gratuluju k chlapečkovi 🙂 Tak ať nadále takhle hezky roste a je to kus mužskýho 😉
Ivo: jasně,že se těším na Ordinaci, bude to napínavý 🙂
Miruš: to je děs! Je to tu samej chlap!!! 😲 😀 😀
Leni: Se pak aspoň budou ty holky cítit chtěný, když se o ně budou ty chlapi rvát 😀
Veru: noooo,to je taky fakt! My si stěžujeme,že nejsou chlapi, tak snad to holky v dalších letech nepocítí 😉 🙂
Leni, přesně tak 🙂 A třeba si budou moct vybírat i z těch hodných, milých a tak 🙂 Teď jich vážně moc neni 😠
Veru: tak to doufám! Protože,jak píšeš, těch hodných je málo....hodně málo ☹ Ordinace je zase napínavá 🙂
Leni: Ordinace je napínavá 🙂 V jednu chvíli to vypadá, že odjede na misy a bude konec a v druhý chvíli, že tam zůstane 🙂 A to neni jen tak 😀 Hanák v tom dělá bordel 😀
Leni: Taky je ti sympatickej nesympatickej? Mě je v jednu chvíli sympatickej a pak bych ho nejradši v tom seriálu už neviděla 😀
Veru: jak říkáš, jednou je sympaťák, jednou bych ho nakopla někam 😀 . Chtěla jsem čekat na manžela,ale neudržím už oči 😅 papa dobrou
ahojky holky🙂
tak jakpak se dnes mate?? 🙂
maly moc dneska nespal teda, po Nutrosi a to mel zas 210 uz v pul 2 mel hlad musela sem ho uspavat ☹
zas by mel 7 davek 😝
dneska dostane kasi tak snad zas bude hezky spinkat🙂
Jinak tady porad prsi 🙄 😝
nensynko jeste nezkousela ☹ a vis co je nejhorsi,,,?? ze se mi sam nevykadi uz dneska 3 den
budu mu muset pomoct o5 rourkou ☹ chudacek muj maly ☹
nensynko asi kasi je husta a on ani moc nepije ☹
a to ma jeste Nutros AR ten deto zatvrdava vetsinou ☹ na to kolik sni by mel kakat no☹
kdyby aspúon vic pil to by se lip i vykadil ☹
nensynko zkousela, ale je to jedno jestli lzici nebo ve flasce, jenze on ma vzdycky takovy hlad
ze u toho rve☹ spise mu i chutna, tak u toho kraval (myslim po te lzicce) asi 10 min. davam lzickou
a pak dopit ve flasce 😅
me jo nensynko kdybys ho videla😀 no chutna mu🙂
asi mu dneska koupim presnidavku a dam jednou treba se vykadi sam, je mi ho vzdycky lito
s tou rourkou 😖 😢

jakej balon prosim tě? 😠 jsi prdloušek viď?