Tady ještě není založena pražská diskuze? To mě překvapuje. Copak tu žádné maminky z Prahy nejsou?
čau, už tu určo zas nikdo není, LeniZ, tak se pridej, at to rozjedem 😀
tady 😀 ....tutově nikdy 😝
Bram,já právě přišla s hospůdky ,ségra hlídaka 🙂
jeee, to já měla sklenici tmavýho piva. pak mam mliko jako křen 😀
já měla jelínkaze švestek, přivezli nám pračku, tak sem to musela zapít 😀
jo jako pokkřtít jo, to chápu 😉
bram: ty tvoje časy mě zabíjejí 😎 , i když já musela okolo 3 přebalovat a pak jsem hodinu šaškovali 😀
ta nová pračka je super, pere s v ní samo
no jo, já jak odsavam, tak třeba včera jsem byla vzhuru od 2:45 do 4:30, nejprv jsem odsavala a ve 4 se mlada vzbudila.... 😉
jé to byly časy ☹
musím říct, ta pračka je bezva furt peruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😀 😀 😀
Ahojky všem,taky se hlasím do této diskuze 😀 ,jsem z Prahy 2,Vinohrad....mám půlroční holčičku,mě je 22 let,najdeme tu nějakou mamču z okolí?Nemáme s kým chodit na procházky a na kávičku 😝
nazdar,tady to vypadá,jedna pere,druhá saje,hlavně že se chlastá,to se pak má člověk s někým sejít,tady snad vemu ty Vinohrady.... 😀 😀 😀
xjanex:tady by se každej scházel,kočárkoval,kávičkoval,ale každej je ,,každej pes-jiná ves" stručně řečeno 😝
no adris promiň, sice peru - furt 😀 (je nová, že jo), ale mám tě napsanou v kalendáři ÚT 😎
já bych asi taky potřebovala vyměnit,ale co bych pak dělala,když už teď nedělám nic jinýho,tak to ně nestraš 😖
dnes se moc nemůžu zdržovat,tak krásný víkend.... 😎
my jdeme na Matějskou 😀 😀 😀 😀 😀 , akorát se mnou nikdo nechce chodit na atrakce ☹
muselo bejt narváno,tohle počasí snad někdo vobjednal 😎 😝 😎
nádherááááááááááááá, akorat u stanku s pivem hafo lidí, tak jsme utřeli... ☹
krása, počasí bezva, akorát těch lidí, většinu boj s kočárem 😎
trvalo nám 45 min. než jsme vyjeli na hlavní 😠
a nechápu tam ty spící miminka 😕
Ahoj holky,tak já si dnes udělkala prochajdu k mojí babičce z proseka o starých ďáblic 🙂 už se těším až začnou zahrádky,hezky si tam sednu dám kafíčko,pohárek ...... 🙂
tady žádný zahrádky nejsuo, budu muset nejak hledat!
to není pravda 😠 , 2 minuty od Tesca je minigolf, a tam je zahrádka 😀
jo tak koukám že zejtra bude určo taky bezva počasí,už dnes je tam zas krásně 😎 😎 😎
hlásím raději dopředu,jestli bude lejt nikam nejdu,pláštěnku pochopitelně máme,ale párkrát jsem to prubla a děsně vyváděl,tak píšu dopředu,kdyby náhodou,to pak pardon,pardon.... 😖 😀 😖
jj,golf za Tescem vím kde je,ale tam je zahrádka taková pidi,ani nevím že se tam může i normálně si sednout,když nejdeš hrát.... 😕 🙄 😕
jestli bude lejt, tak se taky nikam neženem, ale přeháňka nás nerozhází 😎
na zahrádce u minigolfu může sedět kdo chce 😀
napiš mi jak zítra
já bych to nechala zas po tom obědě,s tím že se zas dopol ještě můžu ozvat,ale asi tak do14h bych nejpozději někde mohla zas bejt,po16h bych chtěla domů na sváču,tak aby byl vůbec čas,i když jsme na stejný ulici není to zas kousek 😉 😝 😉
tak ve 14 u Eltoda, někde ? 😀
ok,jsou tam ty čekárny na autobus,tak tam třeba,je to hned za kulaťákem,bráno od vás 😅
jinak kdyby něco,tak se ozvu ještě dopol,můžu jen sem,páč tf asi z tebe nedostanu,tak si budem držet pěsti ať to tu zas kluše.... 😀 😉 😀
a dyk sem ti ho posílala ne ? tak ti ho hned pošlu !!!!!!!!
čekárny hmmmmmmmmmm
😉
my budeme někde u kulaťáku ve 14,00 - čikla a kočár nepřehlídneš 😀
já si říkala jestli nejste někde poblíž,no tak snad už dovařil 😝