Tady ještě není založena pražská diskuze? To mě překvapuje. Copak tu žádné maminky z Prahy nejsou?
bram: hele u nás je to samý 😀 , Matylda je na chlapy to je děs 😎 . tuhle u doktora v čekárně přišla k pánovi a položila mu hlavu do klína 😀
Ahoj bramburko
no sice Ládví je od nás kousek,ale o tom sekáči fakt nevím je mi líto ☹
neva Len, to je jen tak naokraj, stejně mám hafo věcí.
Moni, no tak to jo, to je hustý, no to na tohohle kamoše házela usměvy, mrška jedna a jeho holku nepokrytě odvrhla 😀
a tuhle v Bille přikráčela k těm co tam jako nakupují a přitom hledají zloděje a začala mu ukazovat na poklopec, no chlap byl mimo 😀 😀 😀 😀 (v tu chvíli bych pronesla celej regál 😎 )
já na vás koukám nemám nikdy štěstí.... 😕
Ahojky maminky, není zde nějaká s cca 14měsíčním potomkem. která by se ráda sešla aby se děti zabavili.
Ahoj Blaženo, my jsme skoro 16m 😀
tak to je super, tak pokud chceš tak se můžeme domluvit a sejít a uvidíme. nejlepší je se domlouvat na emailu blaziusova@belmond.cz, už se těšíme Alice a Andrea
tak se to tady někdy rozjede nebo už snad rozjelo.... 😉 😀 😉
Ahojky sportovní maminky,
konečně se nám podařilo od příštího týdne otevřít půjčovnu a prodejnu vozíků za kolo ( na in - line, běh, na tůry do terénu a do lesa)značek croozer a chariot.
Kočár pobere až 80l krámů důležitých pro vaše prdelky.
Aderesa: Belmond, Bavorská 856, Praha 5
nebo i od příštího týdne : www.belmond.cz
nebo piště na můj email a nebo tel 777344335
Ahoj Blaženo,
naší Kačce je 15měs.taky stále scháníme nějaké duše na písek,procházky,pokec 🙂
už mě moc nebaví jezdit s kočárem samotnou
a Kačka by chtěla už k sobě parťáka nebo parťačku 😅
jsme z Prahy Proseka
Ahoj holky, jak se daří se k Vám vtírnu, můžu?🙂. Bydlím na Barrandově, je tu některá odtud?. Mám dvouměsíční holčičku a plno "vážných" problému, které musím probrat!!! 😀
ahoj
koukám,že tato diskusese nějak zamrzla
Aji pojď k nám na pokec
na Hledám kamrádku v Praze 🙂
Ahoj maminky tak to tady nějak uslo koukám. Tak že my jsme také z Prahy Já maminka Martina a dvě moje princezny Miriam 2,7 a Kristýnka 5 měsíců. 🙂
Ahojky je mezi Vámi nějaká maminka z hostivic? Chtěla bych nějakou kamarádku
ahoj holky, za chvili nam bude rok a shanim nejake kamarady ci kamaradky pro meho Kubicka 🙂 a nejake fajn maminky pro me 🙂
Nechcete nekdy nekdo nekam vyrazit? bydlim na Stodulkach, ale nemam problem nekam dojet 🙂
Moni, no moje dite se asi taky neda hldat, tu na jiznaku je dobrej spinning za kulčo, jenže já nemam sanci se tam dostat kdyz je MM v pryci furt kurňa....dneska tu byla kamaradka s kamaradem a u nej v pohode a u kamosky hysteráky, normálne se ji bála, ona to má ted na vsechny zenský! co s tim????