icon

Máte nápady, jaká dát jména dvojčatům?

petra193
8. zář 2014

Chtěla bych se zeptat čekám dvojčata holčičku a chlapečka příjmení budou mít Jelínková/Jelínek jaké byste vybrali jména?
Mě se líbí Oliver,Matyáš nebo Nikolas a pro holčičku Sofie,Tereza,Emma,Karolína..Budu ráda za Vaše návrhy.Děkuji

Strana
z2
andrissek
9. zář 2014

Z výběru se mi líbí Oliver-Emma. Doma máme Denisku,Péťu a Marka

iluss
9. zář 2014

Z holčiček se mi nejvíc k vašemu příjmení líbí Terezka. Moc hezky to spolu zní - Terezka Jelínková. Ty ostatní jména jsou sice hezká, ale k příjmení moc nesedí.
A z klučičích asi Matyáš.

tulikiss
9. zář 2014

Tak treba Robin a Mariana.. U holcicky nema moc cenu hledet na to ,ze ma dlouhy prijmeni tak, aby nemela dlouhy jmeno, protoze stejne asi vetsinu zivota bude mit prijmeni jine.

alisek
9. zář 2014

Oliver Jelínek
Nikolas Jelínek
Sofie Jelínková ................no úplně mi to trhá uši
hezký jména ale prostě se nehodí ke každému (českému) příjmení..lidi myslete taky na ty děcka!!!

beatrice.h
9. zář 2014

Chlapečkovi bych dala Oliver Jelínek a holčičce Luisa Jelínková.. 🙂

joyride
9. zář 2014

Hlasuju pro Terezku, ne že by to bylo moje oblíbený jméno, ale k příjmení opravdu sedí - Tereza Jelínková.

terezapetrova
11. zář 2014

Luisa Jelinková - tak to je mazec 😀

blamark
3. říj 2014

U mně by asi vyhrála jména Martin a Ema 😉

stenlypilot
5. říj 2014

My máme také dvojčata - holku a kluka a po dlouhém vybírání jsme k příjmení Ivan a Ivanová nakonec vybrali jména Ondřej a Aneta. A ve školce se nám stejná jména ani neobjevují a to tam chodí děti už dva roky. 😉

magdava
30. říj 2014

Nevlastní syn čeká dvojčata, nemáte tipy na jména pro dvojčata k příjmení Šimíček/Šimíčková. Pohlaví si říct nenechali. 😎

chlebika
15. říj 2019

Oliver a Sofie nebo Matyáš a Karolínka

Strana
z2