Máte nápady, jaká dát jména dvojčatům?
Chtěla bych se zeptat čekám dvojčata holčičku a chlapečka příjmení budou mít Jelínková/Jelínek jaké byste vybrali jména?
Mě se líbí Oliver,Matyáš nebo Nikolas a pro holčičku Sofie,Tereza,Emma,Karolína..Budu ráda za Vaše návrhy.Děkuji
Z holčiček se mi nejvíc k vašemu příjmení líbí Terezka. Moc hezky to spolu zní - Terezka Jelínková. Ty ostatní jména jsou sice hezká, ale k příjmení moc nesedí.
A z klučičích asi Matyáš.
Tak treba Robin a Mariana.. U holcicky nema moc cenu hledet na to ,ze ma dlouhy prijmeni tak, aby nemela dlouhy jmeno, protoze stejne asi vetsinu zivota bude mit prijmeni jine.
Oliver Jelínek
Nikolas Jelínek
Sofie Jelínková ................no úplně mi to trhá uši
hezký jména ale prostě se nehodí ke každému (českému) příjmení..lidi myslete taky na ty děcka!!!
Chlapečkovi bych dala Oliver Jelínek a holčičce Luisa Jelínková.. 🙂
Hlasuju pro Terezku, ne že by to bylo moje oblíbený jméno, ale k příjmení opravdu sedí - Tereza Jelínková.
Luisa Jelinková - tak to je mazec 😀
U mně by asi vyhrála jména Martin a Ema 😉
My máme také dvojčata - holku a kluka a po dlouhém vybírání jsme k příjmení Ivan a Ivanová nakonec vybrali jména Ondřej a Aneta. A ve školce se nám stejná jména ani neobjevují a to tam chodí děti už dva roky. 😉
Nevlastní syn čeká dvojčata, nemáte tipy na jména pro dvojčata k příjmení Šimíček/Šimíčková. Pohlaví si říct nenechali. 😎
Oliver a Sofie nebo Matyáš a Karolínka

Z výběru se mi líbí Oliver-Emma. Doma máme Denisku,Péťu a Marka