icon

Máte v manželství sexuální fantazie s někým jiným?

18. led 2026

Jste v dlouhodobém manželství, ale máte sexuální fantazii? S celebritou, kamarádem, kolegou???

ee.liska
18. led 2026

Super se ptát jako anonym a čekat odpovědi od konkrétních uživatelek … Proč se neptáš pod svým profilem?

autor
18. led 2026
@ee.liska

Super se ptát jako anonym a čekat odpovědi od konkrétních uživatelek … Proč se neptáš pod svým profilem?

@ee.liska nečekám odpověď od konkrétních uživatelek. Každá přece může zaškrtnout anonym, přesně jako já. O co jde? Jde o fantazii. O dotaz. Nehledej za tím něco špatnýho

autor
18. led 2026

A přesně proto je to anonymní, aby se nikdo nebál odpovědi 😉

betelgeuzz
19. led 2026

Mě by spíš zajímalo, kdo žije v dlouhodobém manželství a žádné fantazie s někým jiným nemá? 😀

anonym_10d034
19. led 2026

Já jsem v dlouhodobém vztahu a sex s cizím se mi hnusí. Vzrušují mě různé praktiky a tak ale chlapa bych neměnila

anonym_4f298e
19. led 2026

Tak já se naučím odepisovat anonymně, no :D .
Ne, nemám fantasie o konrétní osobě... mám fantasie o způsobech, situacích... a často takových, které bych reálně zažít fakt nechtěla, ale v podobě představy mě spolehlivě vzruší. A ano, občas 'se zasním' i v průběhu sexu s manželem... právě proto, že nejlepší afrozidiakum je vlastní fantasie. Tak proč to nevyužít.

anonym_20783a
20. led 2026

@anonym_autor mám fantazie, občas si vzpomenu na několik ex z minulé doby a představují si jak to dělám.

anonym_2d1c7b
20. led 2026

Je to pár let zpět, kdy mě strašně přitahoval jeden mladý muž. Reálně to bylo v pohodě, celkem jsme se sobě vyhýbali....zakazovala jsem si i myšlenky. Vybila jsem to vždy na manželovi. Máme z toho krásnou dceru. Vždy, když toho druhého muže potkám, tak mi přijde, že na tom má taky podíl 😂 Trochu šílené, chudák.

anonym_e12960
20. led 2026

Nikdy ne konkrétní člověk, v některých fantazií figuruje jiný muž, ale nemá tvář, jméno...

anonym_f8b931
21. led 2026

vědomé fantazie ne, ale jednou za čas se mi zdají erotické sny většinou s jedním konkrétním člověkem, do kterého jsem byla kdysi zamilovaná.

veronicka89
21. led 2026
@ee.liska

Já ti to napíšu klidně na rovinu :

@ee.liska - můžeš anonymně přece ;)

Občas někoho vidím , kdo mě přitahuje , málo , ale jo ( naposledy Jon bernthal v His her)

Ale jinak vůbec ...

Spíš když někoho vidím řeknu si jo s tím by to šlo ( mám na to svůj osobní čuch 😅)

Ale fantazie že bych to s někým dělala , nebo si to někdy představovala vůbec - u něčeho...

Spíš naopak občas je doma sex lepší než obvykle a z toho ,, žiju ,, pár dní a mám to hlavě i s motýlka v břiše ( a všude ) 🤤🤩a prehravam si to celé v hlavě ...

veronicka89
21. led 2026
@betelgeuzz

Mě by spíš zajímalo, kdo žije v dlouhodobém manželství a žádné fantazie s někým jiným nemá? 😀

@betelgeuzz já ... 🤨🤗

veronicka89
21. led 2026
@betelgeuzz

@betelgeuzz já nevím ani proč bych měla mít , když to doma funguje úplně přesně jak to zbožňuju ...

Mě je jasné , že právě naopak kdybych si vyhodila z kopýtka víc než by se slušelo , že nepůjde ani o to jak kdo vypadá , ale o to vzrušení že je to někdo nový...

Ale tohle je tak krátkodobé , že to pro mě není zajímavé ... Když mám podobný pocit z mého chlapa , ktereho mám v posteli s pauzama ,20 let 😆

amazienka
Včera v 10:47

Neanonymně se přiznám, že i po 20 letech mě můj muž rajcuje, obzvlášť, když přijde domů v uniformě 😍 A pokud se mi zdá erotický sen, je hlavním aktérem vždy on, ale rozhodně nedělá věci, co běžně 😊
Ale jo, jednu dobu jsem si přisnívala, že mám v posteli Hanry Cavilla jako Witchera 🤣

elesse
Včera v 19:39

Neanonymne priznavam, ze vzhledem k malym detem je moji nejdivocejsi sexualni fantazii jit vecer spat s nimi a at na me hlavne nikdo nesaha😂

veronicka89
Včera v 19:49
@elesse

Neanonymne priznavam, ze vzhledem k malym detem je moji nejdivocejsi sexualni fantazii jit vecer spat s nimi a at na me hlavne nikdo nesaha😂

@elesse to je zajímavé , mě sex právě naopak nabíjí a dává mi možnost se odprostit od všeho právě.

Ikdyz spim jen pár hodin , nedokážu odmítnout👀

autor
Včera v 20:00
@elesse

@elesse 😀😀😀😀😀

anonym_df1fb0
Dnes ve 13:33

Žiji v dlouhodobém manželství (přes 20 let), vlastně jsem ani nikdy neměla jiného muže než manžela a nemám fantazie typu, že se s někým jiným miluji, spíš fantazii využívám k vytvoření vášnivé vnitřní atmosféry, tzn. ano, líbí se mi třeba nějaký herec ve své roli, lahodí mému oku ve spojení s tím, co z něj vyzařuje, co hraje, ale představa, že se s ním miluji, nebo jsem na místě objektu jeho lásky, mě nebere, ale představuji si, že já jsem jím a prožívám to co on a to jako muž, i když opravdu nechci být mužem a jsem ráda ženou a vlastně bych skutečně nechtěla, aby to celé byla skutečnost! Má to někdo podobně?
Pravda, jeden čas se mi do fantazie dostával i skutečný člověk, to se mi opravdu stává výjimečně, že mě někdo skutečný natolik zaujme 😄, ale opět, má fantazie nešla do nějakých detajlů a stačila ji ta atmosféra zakázaného ovoce, která člověka rajcuje, ale fakt jen ve fantazii, protože ve skutečnosti to musí být dost o nervy 😉 Ve spontánním erotickém snu mívám jen manžela, ale v nějaké nestandardní situaci.

lis6
Dnes ve 14:24
@elesse

@elesse 😁 tak to mám podobné, i když jsrm možná větší divoška, já si občas i představuju, že si je někdo vezme na víkend 🤭😍

anonym_d90042
Dnes v 18:02

Samozřejmě :D.