Máte zkušenost se zametačem Swivel Sweeper apod.?

pavlakosec
23. zář 2015

Hezký den zajímalo by mě jaké máte zkušenosti se zametačem swivel sweeper apod. Chtěla bych si ho pořídit na úklid našeho domku. Bohužel klasický smeták dost víří prach a psí chlupy. Navíc teď čekáme miminko a doufám, že tohle bude rychlejší a jednodušší. Moc děkuji. 🙂

thalia
23. zář 2015

Mamka má, i já, swivel sweeper originál z topshop, jiný bych nebrala.
Mamka měla první, tak jsem mohla dopředu vyzkoušet, místo smetáku/smetáčku mi to přijde fajn - někde jsou drobinky, chytnu, zapnu, přejedu, vypnu 🙂. Vysávání různých povrchů se mi zdá ok (máme koberce s nízkým vlasem, lino, pěnové puzzle, hrací koberce, rohožky), ale občas koberce beru normál vysavačem, vezme to podle mě víc do hloubky. Přejedu s tím denně celý byt, hodně se tu práší, když jsem měla jen smeták, tak jsem se k tomu nedonutila a všude pořád chuchvalce prachu a hlavně tuny mých vlasů.
Ale počítej s hlučností (nevěřit reklamě, že přede jako kočka 😀). A taky to trochu víří prach, jak rotují ty kartáče, přece jen to je průvan. Jinak vysypávání a čištění kartáčů je v pohodě.
Navíc to baví malýho, snad brzo bude při používání trochu systematičtější a budu to mít bez práce 😀, i když jen chvíli, to je mi jasný.
Na topshop je teď sleva, měla jsem ji taky, plnou cenu se mi za to dávat nechtělo. Jinak za mě zatím spokojenost, mou představu, že se tím vyřeší můj odpor ke každodennímu zametání, to splnilo. Kdyžtak se ptej na cokoliv dalšího 🙂.

pavlakosec
autor
24. zář 2015

@thalia Moc děkuji. Máme doma jen lino a plovoučku. Jen by mě zajímalo, jestli to pobere všechen bordel, jako psí chlupy, prach.... Moc děkuji. 🙂

thalia
30. zář 2015

@pavlakosec prach asi v pohodě, když to nechám hodně naprášit, tak je vidět rozdíl mezi zameteným a nezameteným a pak i vidím, co vysypu. Jen tam kde je víc prachu je potřeba jet hodně pomalu, aby se to dobře vysálo. Ale to je lepší asi i obecně, vysávat spíš pomaleji. Se zvířecími chlupy neporadím, nemáme, ale asi bych se toho nebála.