icon

Menstruace o 10 dní dřív, je to ze stresu?

smutna12
30. zář 2017

Ahoj vcera jsem dostala menstruaci o 10 dni driv. Nikdy jsem s tym problem nemela. Celej vecer mne silne bolelo bricho predtim jsem mela par krat pocit jakoby mne tam neco pichlo. Celou noc to bolelo rano jsem se vzbudila a dost silne krvacim. Vcera sme meli s pritelem nehezkou hadku a zacalo to kratce potom, muze to bejt ze stresu? Dekuju

lmartinkova85
•
30. zář 2017

Nemohla to byt cysta?

smutna12
autor
•
30. zář 2017

Nevim spis se bojim jestli to nebyl zamlkly potrat kdyz sme 16.09 meli nechraneny sex. Vcera sme se moc osklive pohadali je to mozny?

lmartinkova85
•
30. zář 2017

Tak brzo? Vždyť si ani nemohla zjistit jestli jsi těhotná...já nevím... :/ asi by to odešlo s MS, u me se ten plod uz dva týdny nevyvijel než odešel...a četla jsem někde ze kdyz to skončí tak se to potraci za 14dni...no nevím těžko říct 😒 spis zavolej na gyndu ze krvacis mimo ms...a je to hodně?

smutna12
autor
•
30. zář 2017

je toho docela dost dnes uz ani moc ne ale vcera z niceho nic jak rikam strasne sme se pohadali a najednou mne strasne v podbrisku nekolikrat pichlo a bylo mi fakt psychicky spatne a najednou jsem strasne silne zacala krvacet a celou noc jsem mela az do dopoledne silny krvaceni a bolesti

lmartinkova85
•
30. zář 2017

To bych asi jela na pohotovost...

smutna12
autor
•
30. zář 2017

prave jsem se koukla do kalendare kde si vsechno znacim a nebylo to 16.09 ale 16.08 uz se z toho asi zblaznim.

lmartinkova85
•
30. zář 2017

A kdy byla poslední MS?

smutna12
autor
•
30. zář 2017

mela jsem ji v cervenci od 18 do 23...

lmartinkova85
•
30. zář 2017

Tak to te nenapadlo udělat si test kdyz ti v srpnu nepřišla? Dnes je 30 záři to ti dvakrát vynechala...

lmartinkova85
•
30. zář 2017

Byt tebou jedu na pohotovost, pokud si potratila je to třeba hlídat, můžeš mít zánět dělohy. A taky si potratila třeba nemusela...je to třeba resit

lmartinkova85
•
30. zář 2017

Jo jinak v tom mas asi trosku hokej, píšeš ze MS dorazila o 10dni dřív a pak píšeš ze poslední byla v červenci...