icon

Místečko pro relaxující pokec o všem možném

camelinka
2. bře 2022

Místečko, kde se dá pokecat o všem, krom stresujících záležitostí.
Vítejte do oázy klídku ♥️😎

Strana
z6
nazka
2. bře 2022

@camelinka ahoj, jdu se sem pripichnout 🙂 díky za tohle téma. A jsem ráda, že tohle téma zakládáš zrovna Ty 🙂

camelinka
autor
2. bře 2022

@nazka Vitej! 😉 Ono je jedno, kdo to zalozi, hlavne kdyz to pomuze ke trosce uvolneni a klidu🙃 Nervy mame jenom jedny

nazka
2. bře 2022

@camelinka tak od Tebe, která tomu všemu rozumí víc než my, to je ještě lepší.
Tak povídej, máte plány na léto nějaké? Minulý týden, jak se udělalo hezky, tak jsem projížděl ČR, kam vytáhnout s dětmi a těch míst je tolik.

emillyhk
2. bře 2022

@camelinka Dobré ránko 😊

camelinka
autor
2. bře 2022

@nazka Ja nevim, spis mam to stesti, mit kolem sebe lidi mnohem chytrejsi, nez sem ja 🙂
No, letos se nikam nechystame zatim, krom prac.cest, povedlo se me loni koupit chajdu, tak jde vsechno tam😅, ale uz me svrbi prsty, az bude tepleji, strasne rada bouram a prestavuju😁.
Co ty, jake mate plany?😎

camelinka
autor
2. bře 2022

@emillyhk Dobre dobre! Kdyz sme u planu na leto, tak taky povidej! 😎😉

camelinka
autor
2. bře 2022

Ja dnes jdu s holkou na sundani sadry z ruky a pak na utz se svyma 🐐🐐, takze plodny den, ale budu sem nacuhovat, jak to pujde😉🙃

nazka
2. bře 2022

@camelinka no tak to je bomba. Kde ji máte? Někde v přírodě? Kámoška si loni koupila chaloupku v Orlických horách a úplně mě to poblaznilo. Jezdíme k ní, a strašně bych si přála taky něco takového. Ale chlap nechce 😞
Teď máme v plánu jet na farmu s kamarády, tak se těším. Jinak pokukuju, co kde je. Jenže všude je krásně.

nazka
2. bře 2022

@camelinka ať Ti ti dopadne dobře. 🙂

jeyre
2. bře 2022

Díky za tohle téma... už to jinak moc nedávám. Aktualita že včerejška... dcera dostala poštou pozvánku k zápisu ze spádové školy. To je běžné, že děti obesílají? Docela mě to překvapilo.

emillyhk
2. bře 2022

@camelinka Na jaře začneme s terénními úpravami kolem domu, bude se dodělávat plot, garáž... Takže plán na léto je jasný - budeme koukat na bagřík 😄😂 Já teda doufám, že v létě už se nebudu bát sama řídit, to by nám hodně rozšířilo okruh zábavy ve všední dny. Jinak budeme chodit s mrňouskem koukat tak nanejvýš na kravičky 🐄🐄😄 Dovolenou odkládáme už asi tři roky, tak snad ten příští...
Ať ti utz dobře dopadne ✊ A díky za připomenutí že se mám objednat 🙈

rosie18
2. bře 2022

@camelinka skvely napad, taky se vetru 😊Vcera jsem si na tebe vzpomnela, byli jsme s dcerkou na dni otevrenych dveri pro prvnacky na ZS a bylo to tematicke. Tema letiste a mala miluje letadla.

martiniquest
2. bře 2022

Ja dneska chtela zalozit oddechovou diskuzi na tema analni sex 🤣💩 anonymne, of kours. Tak nic, uz jsem to propalila 😜

aarriel
2. bře 2022

@camelinka jee chajda, to je muj sen. Uz se tesim az si tak za 5 let koupime taky 😍 a to uz me nikdo na dovolenou nedostane 😂

aarriel
2. bře 2022

@nazka orlicke hory 😍 a jeste chata v orlickych horach, no fantazie. Zavidim kamaradce 😂

aarriel
2. bře 2022

Ja dnes posledni den dovoleny, mame jarnaky. A zitra do rachoty a nechceeee se miii 😭 ale dnes je tak nadherne, ze to laka k myti oken 😂

nazka
2. bře 2022

@aarriel právě, je to tam jako v ráji. Ještě oni mají roubenku, tak je to takový hrozně pohádkový. Akorát teda daleko.

nazka
2. bře 2022

@aarriel jarnaky takhle na půl týdne?

darinka84
2. bře 2022

@camelinka výborný nápad 🙏 všem krásný den... A když je tu takový mišmaš témat i o bydlení.. Bydlíte někdo ve srubu, dřevěnici?

michaela666
2. bře 2022

Včera odpoledne jsme byli malou na masopustu u nás na náměstí. Zděšení pro tatínka - malé se líbí dechovka. 😃 V kočárku "pařila" jak šílená. Organizátoři byli skvělý, dokázali nadchnout i dospělé. Strom na náměstí ověšený jitrnicemi, koláčky a krásné maškary. Byl někdo taky nebo ještě zrušené kvůli covidu (který už 7 den neexistuje).

camelinka
autor
2. bře 2022

@michaela666 to je super, ta atmosfera musela byt uzasna🤩
@aarriel me to taky uplne staci, nejsem uplne cestovni typ😅, preju, at se sen splni!
@nazka praveze nejsu horal, hory nemam rada v zime, ani v lete, chtela sem nekde pobliz, kam clovek vypadne i v tydnu, takze ji mame kousek a muzu z tama jezdit i do prace...🙂
@emillyhk bojis se ridit? Cim to je, nemas prilezitost trenovat? Ja se vyjezdila az dlouho po ridicaku, kdyz sem musela jezdit dalky, do te doby sem se bala taky

camelinka
autor
2. bře 2022

@jeyre tyjo to vubec nevim, ja uz si ani nepamatuju, jka to bylo u nas😲

camelinka
autor
2. bře 2022

@darinka84 kamoska bydli v roubence a ja ted momentalne rekonstruuju drevenou boudu na "skandinavsky srub"😅, ten styl miluju

camelinka
autor
2. bře 2022

@martiniquest Hele kdyz se to umi, tak nemam problem🤣🤣🤣

rosie18
2. bře 2022

@camelinka ty jsi bohyne, je neco co neumis? Jako sama vlastnorucne vlastnima rukama rekonstruujes? 🤣

darinka84
2. bře 2022

@camelinka a jaký interiér ma kamarádka uvnitř, klasická roubenka. Dřevo, dřevěné stěny úplně všude? Neříkala někdy o nevyhodach? A jaké mají vytápění? Děkuji 😊

camelinka
autor
2. bře 2022

@rosie18 bohyne ne, ale diky😅😘...ja su po mame, byly sme samy a naucila me toho spoustu...pak sme s ex staveli a tam sem se naucila zbytek...Hlavne me to bavi, predelavat bourat, stavet, kdyz jde prace videt, tak je to radost 🙂

camelinka
autor
2. bře 2022

@darinka84 co pamatuju, tak ma hruby vnitrek, tzn tramy a drevo...A nerikala, od skoly se nevidame, byli sme tam jednou a uchvatilo me to🙃

sanyy22
2. bře 2022

@camelinka ahoj, s dovolením se přidám 😇 co holky dneska máte v plánu? Nám tu začalo svítit sluníčko 🌞🌞 mě dneska čeká 8m prohlídka syna ❤️

barmil
2. bře 2022

@camelinka konečně je slunicko, i když u nás rano mrzne, beru si práci kolem poledne ven, syn spi v kocarku, ja si dám někde na terase kaficko a užívám si teplo a jak zpívají ptaci.. Snažím se být co nejvíc venku a těším se, že se bude oteplovat a dny prodlužovat.
Když musím jet do práce, kocham se cestou městy, kterýma projíždím, a sbírám tipy na výlety. Minule se mi moc líbily Svitavy, Moravská Třebová a pak zamek těsně před Uničovem.

Strana
z6