Místečko pro relaxující pokec o všem možném
Místečko, kde se dá pokecat o všem, krom stresujících záležitostí.
Vítejte do oázy klídku ♥️😎
@nazka Ja nevim, spis mam to stesti, mit kolem sebe lidi mnohem chytrejsi, nez sem ja 🙂
No, letos se nikam nechystame zatim, krom prac.cest, povedlo se me loni koupit chajdu, tak jde vsechno tam😅, ale uz me svrbi prsty, az bude tepleji, strasne rada bouram a prestavuju😁.
Co ty, jake mate plany?😎
Ja dnes jdu s holkou na sundani sadry z ruky a pak na utz se svyma 🐐🐐, takze plodny den, ale budu sem nacuhovat, jak to pujde😉🙃
@camelinka no tak to je bomba. Kde ji máte? Někde v přírodě? Kámoška si loni koupila chaloupku v Orlických horách a úplně mě to poblaznilo. Jezdíme k ní, a strašně bych si přála taky něco takového. Ale chlap nechce 😞
Teď máme v plánu jet na farmu s kamarády, tak se těším. Jinak pokukuju, co kde je. Jenže všude je krásně.
Díky za tohle téma... už to jinak moc nedávám. Aktualita že včerejška... dcera dostala poštou pozvánku k zápisu ze spádové školy. To je běžné, že děti obesílají? Docela mě to překvapilo.
@camelinka Na jaře začneme s terénními úpravami kolem domu, bude se dodělávat plot, garáž... Takže plán na léto je jasný - budeme koukat na bagřík 😄😂 Já teda doufám, že v létě už se nebudu bát sama řídit, to by nám hodně rozšířilo okruh zábavy ve všední dny. Jinak budeme chodit s mrňouskem koukat tak nanejvýš na kravičky 🐄🐄😄 Dovolenou odkládáme už asi tři roky, tak snad ten příští...
Ať ti utz dobře dopadne ✊ A díky za připomenutí že se mám objednat 🙈
Ja dneska chtela zalozit oddechovou diskuzi na tema analni sex 🤣💩 anonymne, of kours. Tak nic, uz jsem to propalila 😜
Ja dnes posledni den dovoleny, mame jarnaky. A zitra do rachoty a nechceeee se miii 😭 ale dnes je tak nadherne, ze to laka k myti oken 😂
Včera odpoledne jsme byli malou na masopustu u nás na náměstí. Zděšení pro tatínka - malé se líbí dechovka. 😃 V kočárku "pařila" jak šílená. Organizátoři byli skvělý, dokázali nadchnout i dospělé. Strom na náměstí ověšený jitrnicemi, koláčky a krásné maškary. Byl někdo taky nebo ještě zrušené kvůli covidu (který už 7 den neexistuje).
@michaela666 to je super, ta atmosfera musela byt uzasna🤩
@aarriel me to taky uplne staci, nejsem uplne cestovni typ😅, preju, at se sen splni!
@nazka praveze nejsu horal, hory nemam rada v zime, ani v lete, chtela sem nekde pobliz, kam clovek vypadne i v tydnu, takze ji mame kousek a muzu z tama jezdit i do prace...🙂
@emillyhk bojis se ridit? Cim to je, nemas prilezitost trenovat? Ja se vyjezdila az dlouho po ridicaku, kdyz sem musela jezdit dalky, do te doby sem se bala taky
@martiniquest Hele kdyz se to umi, tak nemam problem🤣🤣🤣
@camelinka konečně je slunicko, i když u nás rano mrzne, beru si práci kolem poledne ven, syn spi v kocarku, ja si dám někde na terase kaficko a užívám si teplo a jak zpívají ptaci.. Snažím se být co nejvíc venku a těším se, že se bude oteplovat a dny prodlužovat.
Když musím jet do práce, kocham se cestou městy, kterýma projíždím, a sbírám tipy na výlety. Minule se mi moc líbily Svitavy, Moravská Třebová a pak zamek těsně před Uničovem.

@camelinka ahoj, jdu se sem pripichnout 🙂 díky za tohle téma. A jsem ráda, že tohle téma zakládáš zrovna Ty 🙂