Místečko pro relaxující pokec o všem možném
Místečko, kde se dá pokecat o všem, krom stresujících záležitostí.
Vítejte do oázy klídku ♥️😎
@michaela666 jooo, to je ono, ja to vždy za jízdy fotím a pak se to snažím hledat na mapě, kudy jsem jela a co by to mohlo být
Tak, na chire nas nepotesili, ze potrebuje mladoska dalsi sadru na dalsich 14dnu🤦, sme doufaly, ze ji to sundaj a nazdar, me ovazali a jeste odpo na kozy...a myslim, ze doktory nemusim videt dalsi rok😅🤦
Tak to je dobra diskuze 😁
My v létě pojedeme na chatu v Orlických horách, tedy spát budeme pod stanem, ale na chalupě je voda a ten pozemek kde se dá postavit stan 😁
My budeme léto trávit pod stanem s bandou šermířů jen se bude často měnit místo. Prodlužování dnů a zpěv ptáků už mě dost navnadil, takže dodělávám potřebné úpravy kostýmu a začínám šít pro malou.
@barmil Děláme to stejně, některé místa si ukládám jako typy na výlet.
Já si du zanadávat, přišly mi pokyny na očkování z můry, kůry a rohu jednorožce... no a na výběr mám centrum v Krumlově nebo ve Strakonicích. Tak doprdele, bude se to píchat aj v Budějcích nebo budu muset táhnout někam do horoucí prdele? 😅
Ahoj holky. Můžu se také připojit? Jsem ode dneška s dítětem doma - je nemocné. To zase bude. Samý tablet -a to jsme dnes měli jít do gymnastiky. Člověk míní, život mění...
@michaela666 pssst za chvíli začnou akce a já ještě nevzala jehlu do ruky a že ta košile potřebuje spíš ušít nova než opravit stará
To bylo dopoledne😅🤦, ale kozy sou v cajku a vyrazime na prochazku do hortisu, pro nejaky jarni dreky🤣😎
Mně dneska udělala radost kontrola na endokrinologii, nemusím brát žádné léky. Tak jsem si za odměnu koupila v Pepcu formu na dort a vonnou svíčku. Bylo krásně, hezky jsem se prošla a bylo mi konečně trochu líp.
@camelinka Jsem věčný začátečník🤦♀️ Řidičák jsem si dělala až po dvacítce, potom 10 let neřídila. Potom se mi to pokoušel osvěžit muž, málem jsme se rozvedli 🙈. Zaplatila jsem si kondiční jízdy. Dvakrát. A stejně mi to na KAŽDÉ křižovatce chcíplo 😂 A když už jsem se trochu rozjezdila, otěhotněla jsem. Nejdřív jsem zvracela v naprosto nepředvídatelných okamžicích (to za volantem chceš 🙈😂), potom jsem si narazila kostrč a nemohla sedět, natož řídit. No a potom asi pracovaly těhotenské hormony a já šlapala na pomyslnou brzdu i při jízdě MHD 😄 Musím někde udat dítě a zase začít 🙄 Ale zvládla jsem to předtím, zvládnu to znovu 👍

@barmil Že by Úsov? Od Mohelnice je to dost do kopce, jednou jsem to jela na kole a měla chuť ho zahodit do příkopy vedle cesty. 😃