icon

Místečko pro relaxující pokec o všem možném

camelinka
2. bře 2022

Místečko, kde se dá pokecat o všem, krom stresujících záležitostí.
Vítejte do oázy klídku ♥️😎

Strana
z6
michaela666
2. bře 2022

@barmil Že by Úsov? Od Mohelnice je to dost do kopce, jednou jsem to jela na kole a měla chuť ho zahodit do příkopy vedle cesty. 😃

barmil
2. bře 2022

@michaela666 jooo, to je ono, ja to vždy za jízdy fotím a pak se to snažím hledat na mapě, kudy jsem jela a co by to mohlo být

aarriel
2. bře 2022

@nazka neeee, zitra me strida manzel 😂 jsme si losovali, kdo bude mit 3 dny a kdo jen 2 😂 jee, roubenka no to je sen 😍

zuuzav
Autor odpověď smazal
camelinka
autor
2. bře 2022

@barmil Uz to zacina byt veselejsi, ze 🙂
Jak zacnou rano rvat ptaci, tak uz chystam jarni doplnky
a volam jaro 🤩
@sanyy22 tak at je kontrola v pohode😉

camelinka
autor
2. bře 2022

Tak, na chire nas nepotesili, ze potrebuje mladoska dalsi sadru na dalsich 14dnu🤦, sme doufaly, ze ji to sundaj a nazdar, me ovazali a jeste odpo na kozy...a myslim, ze doktory nemusim videt dalsi rok😅🤦

darkwitch
2. bře 2022

Tak to je dobra diskuze 😁
My v létě pojedeme na chatu v Orlických horách, tedy spát budeme pod stanem, ale na chalupě je voda a ten pozemek kde se dá postavit stan 😁

michaela666
2. bře 2022

My budeme léto trávit pod stanem s bandou šermířů jen se bude často měnit místo. Prodlužování dnů a zpěv ptáků už mě dost navnadil, takže dodělávám potřebné úpravy kostýmu a začínám šít pro malou.

michaela666
2. bře 2022

@barmil Děláme to stejně, některé místa si ukládám jako typy na výlet.

mon_88017
2. bře 2022

Já si du zanadávat, přišly mi pokyny na očkování z můry, kůry a rohu jednorožce... no a na výběr mám centrum v Krumlově nebo ve Strakonicích. Tak doprdele, bude se to píchat aj v Budějcích nebo budu muset táhnout někam do horoucí prdele? 😅

mrav
2. bře 2022

Ahoj holky. Můžu se také připojit? Jsem ode dneška s dítětem doma - je nemocné. To zase bude. Samý tablet -a to jsme dnes měli jít do gymnastiky. Člověk míní, život mění...

camelinka
autor
2. bře 2022

@mon_88017 se jdi zeptat, jestli te tam spu schopni opichat🤪
@mrav vitej, to je taky radost, ale aspon ty tablety existuji😉

nazka
2. bře 2022

@camelinka mně tablet zachránil život v autě. Starší tehdy strašně jecela a já jezdila po dálnici k našim. Vystresla. Tak začala cucet na Fihu (🤦‍♀️) a od ty doby pohoda

mon_88017
2. bře 2022

@camelinka no, na druhou stranu uvažuju, že takový výlet do Krumlova by nebyl od věci, v Krumlově je krásně 😀 😀 😀 Akorát nevim, esli tam s mým řidičským umem zvládnu dojet 😀

mrav
2. bře 2022

@nazka U nás běží spíš Princezna Sofie. A taky jedna Anglická písnička, kterou už Anička umí nazpaměť.😊

nazka
2. bře 2022

@mrav tohle bylo, když ji byly 2 roky. Teď už jsme naštěstí taky jinde 🤭

mrav
2. bře 2022

@nazka A kolik má malá? Aničce je šest, už za měsíc půjde na zápis do školy.😊

darkwitch
2. bře 2022

@michaela666 pssst za chvíli začnou akce a já ještě nevzala jehlu do ruky a že ta košile potřebuje spíš ušít nova než opravit stará

nazka
2. bře 2022

@mrav 5 a půl, jsou teda kousek od sebe 🙂

camelinka
autor
2. bře 2022

To bylo dopoledne😅🤦, ale kozy sou v cajku a vyrazime na prochazku do hortisu, pro nejaky jarni dreky🤣😎

mon_88017
2. bře 2022

@camelinka máš je placatý? 😅

camelinka
autor
2. bře 2022

@mon_88017 🤣🤪

camelinka
autor
2. bře 2022

@mon_88017 to byl utz, na mamograf by me nedostali...ono ani neni co chytit a splacnout, ze...🤪

dura175
2. bře 2022

Mně dneska udělala radost kontrola na endokrinologii, nemusím brát žádné léky. Tak jsem si za odměnu koupila v Pepcu formu na dort a vonnou svíčku. Bylo krásně, hezky jsem se prošla a bylo mi konečně trochu líp.

emillyhk
2. bře 2022

@camelinka Jsem věčný začátečník🤦‍♀️ Řidičák jsem si dělala až po dvacítce, potom 10 let neřídila. Potom se mi to pokoušel osvěžit muž, málem jsme se rozvedli 🙈. Zaplatila jsem si kondiční jízdy. Dvakrát. A stejně mi to na KAŽDÉ křižovatce chcíplo 😂 A když už jsem se trochu rozjezdila, otěhotněla jsem. Nejdřív jsem zvracela v naprosto nepředvídatelných okamžicích (to za volantem chceš 🙈😂), potom jsem si narazila kostrč a nemohla sedět, natož řídit. No a potom asi pracovaly těhotenské hormony a já šlapala na pomyslnou brzdu i při jízdě MHD 😄 Musím někde udat dítě a zase začít 🙄 Ale zvládla jsem to předtím, zvládnu to znovu 👍

mrav
2. bře 2022

@nazka Tak jdu dát Aničce tablet, tak asi hodinu tu nebudu. Ale sám tomu nevěřím, ta, když se ho zmocní, nevydá z ruky - mnohdy ho má tak dlouho, až se vybije...😁

mrav
2. bře 2022

@emillyhk Nic si z toho nedělej, já neřídím vůbec. Naštěstí máme vlaky a autobusy, které nás s Aničkou všude dovezou.😊

emillyhk
2. bře 2022

@mrav My se po porodu odstěhovali na vesnici 🙈😄 Bus sice každou hodinu, ale až se vrátím do práce, čekají mě směny, víkendy (tam už spojení není), bez auta by to byl hodně velký problém. Jako ironií je, že už mám třetí auto 😉😂

mon_88017
2. bře 2022

@camelinka máti řikala, že se daj smáčknout aj mínus jedničky, ale tahaj ti tu kůži pomalu až ze zad 😀

barmil
2. bře 2022

@camelinka jo, to znám, dejte prsa sem. Tak dejte tam ty prsa, bezte blíž... No a blíž to nejde a kozy tam prostě líp nedostanu.. 🤣🙈

Strana
z6