icon

Mladé maminky 🙂

karol4
3. čer 2016

Ahojky jsou tu nějaké mladé maminky?
Je mi 21 let a ráda bych si popovídala s nějakou vrstevnicí. Co ještě studuje jako já, nebo pracuje 🙂

Strana
z2
andreaandrejka
3. čer 2016

Je tady skupinka Mladé maminky do 25 let, zkus mrknout tam. Jinak mě je 28, už mám 10 let odmakáno, nestuduju ale pořád si přijdu mladá 😀 😀

karol4
autor
3. čer 2016

@andreaandrejka tak si je najdu. Díky, však 28 je taky pěkné a stará rozhodně nejsi, možná zkušenější 😉 díky za info

konekokira
4. čer 2016

Juu, ahoj, mne je 19 a ted jsem dostudovala SS a jfu na vs 🙂

karol4
autor
4. čer 2016

@konekokira super já už myslela že se žádná neozve 🙂 já studuji na Karlovce pedak 😉 a kam jdeš na VŠ?

shaktinka
4. čer 2016

@karol4 ahoj me je taky 21, v srpnu 22, ale uz nestuduju, pracuju 🙂

micaella23
4. čer 2016

Dite ve 22, nyni mi je 23, jen nestuduju ale uz od matury jsem pracovala 🙂 ale ted jak mam cas a jsem desne akcni a v praci jsem byla zvykla mit frmol tak diky kamaradum i beham ruzne po pracich, pomaham kamarum abych se vyradila (dite je se mnou, nebo hlida milerad pritel, a ty 4-6dni v mesici neni hruza) a napadla me i skola, neco se ve me zlomilo a chtela bych byt neco jako zdravotni sestra v nemocnici, pomocny personal, jen nevim jak bych to zmakla prace se jeste ucit to uz mi prijde jako velky orisek...

karol4
autor
4. čer 2016

@shaktinka tak to je paráda 🙂 jsem rada ze nás ne víc. 😉 a odkud si?)

@micaella23 takže vlastně život se ti změnil ale když se chce zvládne se vše. Jak mamca na plnej úvazek tak i holka co vidí kamarády a tak. Tak to si mi zvedla náladu. Já se všeho bojim.. Navíc nevím jak u vas holky, ale my to plánované nemeli...nakonec jsme rádi, přítel velice a já s tím strachem co a jak zvladnu tak taky 🙂

adrianne1108
5. čer 2016

Ahoj holky, ja pred par dny odstatnicovala a rekla si ze bych si jeste rada neco odpracovala no a pred par dny uz ms nedosla a objevila jsem //.
Je mi 22 🙂

blondterezka
5. čer 2016

Ahoj holky , já sem studovala pak sem přerušila studium a šla sem do práce s tím ze se pak vrátím do školy ,ale z toho sešlo 🙂 je mi 20 🙂

shaktinka
5. čer 2016

@karol4 z vysociny, pacov u pelhrimova 🙂 ty z prahy ze? 🙂

karol4
autor
5. čer 2016

@adrianne1108 gratuluji ke statnicim 🙂 a kde jdeš na gyndu? Nebo už to mas potvrzené ?😉
@blondterezka a jak se tesis na mimco? 🙂

shaktinka
5. čer 2016

@karol4 jee tak uz ctu ze jsi z Brna, tak pardoon, ja si te spletla asi s jinou uzivatelkou 🙂

karol4
autor
5. čer 2016

@shaktinka ted bydlim v Brně ale jinak se do Prahy budu stěhovat mám ta rodinu a jsem moc daleko. Jak na to vůbec reagovali rodiče?🙂

shaktinka
5. čer 2016

@karol4 jo v pohode, ja s nima uz pres pul roku nebydlim.a s pritelem jsem pres 5 let takze dobry 🙂 co u tebe?

karol4
autor
5. čer 2016

@shaktinka no tak to mas fajn. U me je to tak, ze se bojím. Mamce jsem to řekla hned, ale na začátku jsem si myslela že to dame pryč.takže se bojím co řekne teď. Jsem s přítelem 11měsíců a podařilo se nám to i přes antikoncepci. Mám vývojovou vadu zdvojenou dělohu. Bojím se snad všeho co ma přijít. Jsou dny kdy jsem připravena a tesim se ale pak jsou chvilky kdy si rikam , ze už nebudu sama a jak těžké to vše bude...

adrianne1108
5. čer 2016

@karol4 dekuji 🙂 no chci volat zitra ale jak sem tak cetla tak se vyplati pockat at uz jde videt na utz trochu vic. Kdy jsi sla ty poprve? Podle vypoctu bych mela byt 4+6tt dneska.

prostejina
5. čer 2016

Je mi 23... Jsem mlada, nebo už nezapadam? :D

adrianne1108
5. čer 2016

Holky jaka byla reakce vasich rodicu? A jak ste jim to rekli? Mamka mi pred rokem rekla ze bych si zkazila zivot ze mam jeste tak 10 let pockat. No je mi 22, v srpnu 23. Vysokou m hotovou a s pritelem spolu zijeme uz pres 2 roky.

prostejina
5. čer 2016

Naší byli nadšený. Taky mám hotovou vysokou, vrozenou vadu a i pres ni jsem otěhotněla velmi brzy :D jinak...az se nám prdolove narodí, myslím, ze se přístup odmitavych rodičů změní..

adrianne1108
5. čer 2016

@prostejina ty se mas 🙂 ja se docela reakce bojim, pritelovi rodice by byli radi ale moji nevim... ale urcite to nejak potom rozchodi :D

blondterezka
5. čer 2016

@karol4 nemůžu se dočkat 🙂 a strašně to pomalu utikaa budu mít teprve 2 kontrolu a čekám na bijici se srdecko 🙂 a copaa ty 🙂?

konekokira
5. čer 2016

@karol4 já jdu na masarnu na religionistiku, jinak nasi se už dost těší, teda hlavně moje máma a tety 🙂 jinak jsem z Brna

prostejina
5. čer 2016

@adrianne1108 počkej, vadí to ještě nevědí? Nebo jsem s as mimo a blbe to chápu? :D

prostejina
5. čer 2016

@konekokira jeee, do Brna se stehujeme na konci června 🙂 hledám tam nějakou novou gynekolozku... Mas dobrý ho gynekologa?

nathaliee
5. čer 2016

Ahoj holky, tak se jdu k Vám přidat.. 🙂
Je mi skoro 22..s přítelem přes 6 let...3 roky spolu bydlíme.. 🙂 Mimčo si moc přejeme, v březnu jsme o jedno přišly...
Už jsem po první kontrole, ale vypadá to teprve na 5+4 (asi posunutá ovu)..podle MS 6+5 🙂
V pátek jdu zase na kontrolu, tak snad tam něco půjde už vidět.. 🙂
Naši rodiče se strašně těší, až jim oznámíme, že čekáme.. 🙂 pořád se totiž ptají-už jsi v tom :D 🙂
Jinak jsem ze Zlínska 🙂

odula
5. čer 2016

Holky - ja už nejsem žádná ranní rosa, děti jsem mela pozdě, a chtela jsem vam jenom říct, že vám děsně "závidím" (jenom v dobrým 😉 ) a fandim vam. Mit ty zkušenosti co mam teď, jdu do mateřství mnohem dřív. Z mýho pohledu je stokrát vic výhod nez nevýhod. A vy jdete takže - thumbs up 🙂

konekokira
6. čer 2016

@prostejina Ahoj, já chodím k Dvořákové na Orlí, je moc milá a citlivá, když nějaký vyštření odmítnu, tak nic nenamítá. Je to takový celý gyndo centrum, kde mají i utz na VVV, akorát na ozvy se chodí taky k nim a ne do porodnice, ale tak vše se dá domluvit. Jediný co tam stojí za prd jsou sestry/pa v ordinaci, jsou docela neschopný...

konekokira
6. čer 2016

@adrianne1108 já to řekla mámě, když jsme byly s mamkou a tetama na obědě (byla jsem myslím 8tt), máma byla v šoku a tety brečely, nakonec jsme v restauraci plakaly všechny čtyři 😀 ze začátku byla dost v šoku, otěhotněla jsem na střední, ale teď se moc těší, je úplně celá na měkko 😀 a ještě se stejně nesmířila s tím, že ve 40 letech se stala babičkou 😀 přítelovi rodiče to vzali dobře, ale v jejich rodině se pořád rodí, když to řeknu takhle blbě 😀

karol4
autor
6. čer 2016

@adrianne1108 a kdy jim to řekneš? Taky mám strach hrozný :((.

@konekokira to je super že si z Brna 🙂 Tak držím palce se školou 😉 Já snad dodělám příští rok třeťák :D
:/

vy jste docela dlouho všechny se svýma klučinama :D já jsem s ním teprve 11 měsíců a všechno je strašně zrychlené :( bojím se... :D

karol4
autor
6. čer 2016

holky je vám nějak špatně? Já třeba všude čtu, jak zvracejí atd.. Jako ráno je mi taky špatně, ale dám si něco k jídlu třeba jogurt nebo něco a jsem v pohodě. Hodně piju a trápí mě teda zácpa, ale nic jinýho. Píšou taky jak nemůžou jíst atd :D to mě fakt netrápí..tak se chci zeptat Vás, jak to máte 🙂

Strana
z2