icon

Modrý Ježíšek 2018

dubbie
14. říj 2018

Všem maminkám, manželkám, sestrám a přítelkyním, oznamuje se tímto, že....

... druhý ročník akce Modrý Ježíšek je tu! 🙂

STARTUJEME 15.10.2018 V 15.00 HOD.

Už minulý rok se mě chytla myšlenka podobné akce, jako je Vánoční kolotoč na emiminu. Hodně holek určitě ví, o co jde. Přihlásíte se do kolotoče a admin vám vybere uživatele, kterému máte možnost anonymně zaslat dáreček pod stromeček. Pro některé z nás je to třeba jediný dárek pod stromečkem, a proto opravdově potěší a od srdce zahřeje. Představa, že na vás myslí i někdo, koho osobně neznáte, je moc fajn.

Jak na to:
1. Kterákoli z vás, pokud má zájem se zúčastnit, napište do této diskuze pár slov o sobě, o svém životě, o vašich radostech i bolestech, prostě napište to, co považujete za důležité, aby o vás ostatní věděli.
2. Tím se přihlásíte do akce.
3. Pošlete mi do soukromé zprávy vaší poštovní adresu.
4. Čtěte příspěvky ostatních, vyberte si dle svých pocitů a uvážení VYVOLENOU, které chcete udělat radost.
5. Napište mi soukromou zprávu, která je ta vyvolená, které chcete udělat radost a poslat dáreček.
6. Já vám na oplátku pošlu poštovní adresu té vyvolené, které chcete poslat vánoční dárek.
7. Pokud chcete poslat dárek anonymně, mohu poskytnout svou adresu jako adresu odesílatele. Vyvolená pak dostane doopravdy překvapení, nebude znát odesílatele dárečku. To je jen na vás.
8. Nakonec už zbývá jen ten dárek 🙂 Ať už anonymně či ne, při výběru dárku se meze nekladou, je to čistě a jen na vás, co vymyslíte. Jediná podmínka je otevření dárečku až pod vánočním stromečkem.

A po Vánocích si o tom můžeme popovídat a sdělit tak ostatním své pocity

Doufám, že této akce se zúčastní pouze ti, kteří mají doopravdy zájem udělat někomu radost, podvodníky žádám, vyhýbejte se nám obloukem.

Není mým cílem z akce nějak profitovat nebo dělat někoho nešťastným, sama vím, jak i maličkost dokáže divy s nalomenou psychikou, i to je důvod, proč tuto akci spouštím.... Je čas nechat to špatné odplout a trochu se zaradovat, co myslíte?

Já se táááák těším 🙂 🙂 🙂

Jíťa

Strana
z8
mmmura
24. pro 2018

Holky dnešek si uzijte.

levandulina
24. pro 2018

Přeji krásné Vánoce! Jen pohodu, klid a lidi, které máme rádi, okolo sebe.
A pěkné dárečky pod stromečkem! 🙂

katkatomaskova
24. pro 2018

Děvčátka, krásné Vánoce !!!! 😍 ☃ ❄

avlin
24. pro 2018

Otevřeme i náš dům zase českým Vánocům. Santovi tu nevěří ani klika od dveří. Ladu, Rybu, pohádky nekupujem na splátky. A tak přejem krásně Vánoce v příštím roce hodně lásky všem. Užijte si dnešní den

copinka
24. pro 2018

Krásné Vánoce všem 💖💖💖

bublisa
24. pro 2018

Děkuji svému Ježíškovi. Svíčky jsou hojně užívané a náramky nosím. Trefa.

avlin
24. pro 2018

Také děkuji svému Ježíškovi za krásný dáreček.... Moc potěšil už se těším až vyzkouším

katkatomaskova
24. pro 2018

Tímto veeeeelice děkuji svému Modrému Ježíšku!!! ❤ Ty omalovánky typnul naprosto dokonale, protože na těch ujíždím 😍 Na čokošce a čajíku si smlsnu u čtení knížky 😎 Ještě jednou moc děkuji, můj Modrý Ježíšku, udělal jsi mi velikou radost! ❤

dubbie
autor
24. pro 2018

@dubbie Holky, z celeho srdce vam dekuji za spoustu pranicek a darecku udelaly jste mi obrovskou radost! Jste sikulky 😉 Doufam, ze uz jste vsechny otevrely svuj modry darecek a tem, kterym nic nedorazilo, snad jeste po Vanocicj dorazi. Nejvetsi radost mam ale z toho, ze jste si kazda z vas udelala cas, abyste udelaly nekomu radost. O to mi slo. Lidi pomalu ztraceji ty hezke vlastnosti a ja jsem neskutecne stastna, ze se nas dobrych dusi seslo vic nez dvakrat tolik, co loni. Tesim se na vas zase za rok, snad se rady znovu vsechny sejdeme 🙂 Ja tady budu urcite 🙂 🙂 Jita

audinka24
24. pro 2018

Jitusko, moc děkuji a děkujeme a já i ostatní se už těšíme na další ročník... Je to krásná tradice a už si vánoce nedovedu představit bez této akce.. 😘

copinka
24. pro 2018

@avlin a @agama78 moooc děkuji všechno naprosto skvěle 🤩🤩😘😘😘

katkatomaskova
25. pro 2018

Holky chlap se zbláznil... 😂

avlin
25. pro 2018

@katkatomaskova to je nádhera..... Musela jsi být hoooooodně hodná

mmmura
25. pro 2018

Moc dekuji modrým Ježíškum. Krasne věci a se vším mi a ditkum udělal radost. Těším se jak budu tvořit. Děti s plysakama šly i spát. Skritek už je na okně a vanu si napustim hned jak bude ve studní více vody.
Krásná tradice a už se těším na příští rok.

katkatomaskova
25. pro 2018

@avlin Já mám toho nejlepšíííííího muže 😍 😍

avlin
26. pro 2018
lucca23
26. pro 2018

Moc děkuji modremu Ježíšku za milý dáreček, naramek i svicka jsou moc pěkné, Kubicek též děkuje za auticko, moc se pod stromečkem divil, kdopak mu posílá dáreček😍

levandulina
26. pro 2018

Moc se synkem děkujeme svému Ježíškovi za krásné dárky. Opravdu nám udělaly radost 🙂

triskova_v
28. pro 2018

Cely den přemýšlím zda sem napsat. Ja se účastnila poprvé a jsem zklamana. Čert čem ze dáreček dorazil až po Vánocích. Možná lip. Dnes mi partner ze schránky přinesl obálku. V ni dopis napsaný na vytrzenem papíru ze sešitu a jen tak vložena gumicka do vlasu. Nezabalena. Asi jsem od Ježíška čekala něco víc. Tak třeba za rok.

dubbie
autor
28. pro 2018

@triskova_v Ahoj, mrzí mě, že si z Modrého ježíška zklamaná. Bohužel co a jak si holky pošlou, není v mé režii. Jen jsem se snažila zařídit, aby pár lidí mělo radost. Věřím, že příští rok se to povede. Měj se. J.

avlin
28. pro 2018

@triskova_v to mě mrzí..... Snad ti to příští rok vynahradí..... Každá maminka to pojme jinak.....

levandulina
28. pro 2018

@triskova_v A bylo to tady Z modrého Ježíška?

triskova_v
28. pro 2018

@levandulina nikde jinde jsem se ničeho neúčastnila,takže to musel byt Modrý Ježíšek. Pak podle jména a místa bydliště mám jednoho kandidáta na Jeziska, ale nechci tu psát nick.

@avlin chápu ze to každy pojme jinak, ale vzít gumicku za 10kc a soupnout ji do obálky ani se neobtezovat vánočním zabalenim mi přijde líto. Zvlášť když ja si dala práci,a myslím ze spousta z nás, aby se podívalo pro koho je dárek a co by té konkrétní mamince udělalo radost. Nemůžu se zbavit dojmu,ze můj Ježíšek neměl čas a 20.12 propadl první co mu přišlo pod ruku aby aspoň něco poslal.

@dubbie ja vím ze ty nemáš v režii dárky. To by ani nebylo proveditelný. Tvoje pránicko mi udělalo velikou radost a určitě jsem nezanevrela na Modrého Ježíška🙂

avlin
29. pro 2018

@triskova_v upřímně chtěla jsem toho napsat více.... O tom jak kdo a proč dává takovéto dárky, ale pak jsem napsala jen takovýto povzdech. Není to fér a není to od dotyčné hezké.... A souhlasím..... Když vím kolik sem si s tím dala práce abych potěšila..... Pak mě to mrzí..... Někteří lidé jsou prostě........

nicky_2
29. pro 2018

ahojky holky, já hlásím, že můj největší letošní Ježíšek dorazil už 23.12. v 4:06 a měl míry 3750g a 51cm 🙂 Jinak teda spousta z vás dostala krásné dárky a mně teda nepřišlo vůbec nic, nevím, jestli něco ještě dorazí, ale myslím, že už ne, protože kdyby maminka chtěla tak to přeci pošle tak aby to do těch Vánoc přišlo. Já z toho nesmutním, já jsem jen ráda, že dorazil můj dárek, a že snad i trochu potěšil.
Jen by bylo možná dobré @dubbie pro příští rok takové maminky z Modrého Ježíška vyřadit. PS: pokud mi ještě nějaký dáreček dorazí, tak se ozvu, aby se vše uvedlo na pravou míru 🙂 Holky nevím, jak budu na tom časově, teď spíš řeším kojení než počítač, tak kdybych už neměla čas, tak vám všem přeji hezky oslavte Silvestr a do nového roku hlavně hodně zdraví, pohody, štěstí a klidu.

triskova_v
29. pro 2018

@nicky_2 Krásný Ježíšek🙂 hodně zdravícka a stesticka do Nového roku 🙂

mates133
29. pro 2018

@avlin Holky ja nevim,mě tedy Modrý ježíšek taky trochu zklamal,ale z jiného důvodu.Moc me potěšili všechny přání,které jste si tu posilali,radost z dárků a všechny kdo to pojal pozitivně.Ale hrozně mě mrzí holky,které akorát řeší,že jim dárek ještě nepřišel,nebo že se jim nelíbí.Ja jsem to pochopila tak,že si hlavně chceme podpořit tu vánoční atmosféru.Sama jsem si s darkem dala práci a jediné co mě mrzí,že nemám zprávu,jestli dorazil.Nic mi sice nepřišlo,ale kuli tomu jsem se do jeziska opravdu nezapojovala.Holky co řeší,že nic nedoputovalo,doputovalo to pozdě,nebo se jim dárek nelíbí mi připomínají mého muže.Nevím no,prijde mi to smutný..

nicky_2
29. pro 2018

@mates133 máš pravdu ve všem, co píšeš, mně je jedno, že dárek nedorazil, jen jsem na to chtěla upozornit třeba pro příští rok, aby nějaká další maminka nebyla zklamaná, já teda rozhodně nejsem.

Protože holky Vánoce to opravdu není o dárcích, ale o tom být spolu, užít si to volno, ten čas, víte třeba, jak pro mě bylo těžké trávit Štědrý den v porodnici, když máte doma skoro 4 letou holčičku, která se měsíc těší až budou Vánoce a nemůžete být s nimi, museli jsme naplánovat nějaké náhradní řešení, dárky jsme si doma rozbalili až 26.12. ale už to nebylo ono, naštěstí, to vůbec neřešila, zvládla to perfektně, ty dva dny byli i s manželem u babičky, takže si to nakonec sedlo. Tak buďte rády, že jste mohly být doma se svou rodinou, o tom ty Vánoce přeci jsou a já už se teď těším na ty příští, až budeme všichni doma a užijeme si to ve 4 a konec mého výlevu 🙂 🙂 🙂

levandulina
29. pro 2018

Taky souhlasím, že Vánoce nejsou o dárcích, ale o té atmosféře. Ale i tu atmosféru dělá to, že někdo na někoho myslí, přemýšlí, čím by mu udělal radost a vymyslí pro něj dárek, kterým ho potěší. Přecejen si myslím, že ženy, maminky hodně myslí na ostatní a pak si také zaslouží nějaký ten dáreček, překvapení. Pak je škoda, že na takové slušné, které si s tím dají práci, vyjde někdo, kdo se na ně vědomě vybodne.

bublisa
29. pro 2018

Možná by bylo dobré příště stanovit pravidla - termín kdy musí být balíček na cestě. Mít zpětnou vazbu, jak na tom jsou Ježíšci.

Strana
z8