icon

Musím mít v nemocnici na pokoji respirátor?

leila7
14. dub 2021

Prosím byl teď někdo na nějaké náročnější operaci mám jít v úterý a chci se zeptat musí se mít i na pokoji respirator?pokud ano tak já to nedám jak to mám udělat potřebuji dychat a ne něco mít na držce.dekuji

ni_kola
14. dub 2021

Jestli je to ve všech nemocnicích stejné, tak na pokoji respirátor mít nemusíte. Nasadíte si ho vždy, když do pokoje přijde sestra nebo lékař.

somalicats
14. dub 2021

Byla jsem na konci ledna. Respirator jsem si brala jen kdyz prisly sestry nebo vizita, mebo kdyz jsem pak uz mohla chodit a jit mimo pokoj. Jinak jsem ho mela sundany.

keksik002
14. dub 2021

@leila7 na pokoji pouze jen když je tam někdo jiný, takže při vizitě, nebo když přijde sestra.. při příjmu vám i ostatním budou dělat testy, takže mezi sebou je mít nemusíte ;)

codal
14. dub 2021

@leila7 zkuste koupit nanoroušky, přes ty se dýchá lépe.

ni_kola
14. dub 2021

@keksik002 já byla hospitalizovaná minulý týden a při příjmu žádný test.... Tak asi jak která nemocnice

keksik002
14. dub 2021

@ni_kola asi ani, tatka byl pred tydnem taky a testovali ho hned pri prijmu

95newmommy2020
15. dub 2021

Byla jsem na zákroku v únoru. Respirator při příjmu. Na pokoji bez, i pohyb po chodbě bez, i když přišla sestra nebo doktor bez. Jelikož to byly takový fofry ze by se to ani nestihli. 😄 Oni to však nosili.

2kotatka
18. dub 2021

Jako pacient, myslím, že nemusí mít ani roušku ani respirator🙂