icon

Na čem nejvíce ujíždíte?

cherub
29. bře 2008

Já odjakživa na špagetách, můžu je denně na všechny způsoby 😀 a momentálně na hře Mahjong 😉

neeve
30. bře 2008

Teda NOBODY... jako o život jo? 😲 Dobré vínko je drahé, takže zas tak často to není! Ale těší mě, že si pamatuješ zrovna můj příspěvěk. Zřejmě jsi hledal hrubky 😝 😀 😀
A co to máš s těma čistýma ponožkama? 😲
Jo a ty psy a kalhotky taky miluju 😀

neeve
30. bře 2008

hmm, tak ty octové brambůrky asi prubnu... pak na ně založím téma 😀

aponchie
30. bře 2008

ja menim ponozky i dvakrat za den ikdyz nic nedelam 😀 mam takove hunate barevne i na noc pac je me porad zima 😀 kalhotky s nohavickama mam na sobe 😝

nobody
30. bře 2008

octový brambůrky? Je to dobrý? 😀

aponchie
30. bře 2008

me to nechutna ,ale je oblibene v UK.mozna tak hranolky s octem me chutnaji co tam davaji k fish

m311293
30. bře 2008

banány v čokoláde, čokoláda Ritter sport - marcipánová, kozí sýry, vtáčie mlieko,

neeve
30. bře 2008

jé a korbáčky 😝 😝 😝

andrysek2
30. bře 2008

ahojik lidicky ja nejvic ujizdim na margotce a horke cokolade orionnn 😀 😀

nobody
30. bře 2008

aponchie ..... sakra! 😀 😀 😝 😝 😝 😝 hmmmm, ponožky plus kalhotky 😝

neeve, s ponožkama se dá dělat věcí .. já je třeba nosím na noze a špiním 😀 pamatuju, co bych si nepamatoval, hrubky tam nebyly .. ani mě to nenapadlo hledat 😀

fish and chips s octem ... no to by dopadlo .... siestou na záchodě a promlouvání k mise 😀

neeve
30. bře 2008

no hlavně, že je nosíš na noze... protože jsem začala přemýšlet, co se s nimi tak ještě dá dělat... 😀 😅 😀

utírat prach třeba...

macanet
30. bře 2008

Horká čokoláda Pistáciová(díky monrou 😉 , margotka meruňková(díky Marguerite),utopence, pivko, Magister, korbáčky,šopák,Krůtí steak s brusinkovou omáčkou 😝 a hlavně česnekový jednohubky s olivou 😝

estrellita
30. bře 2008

hii, no tak to ja i na tom internetu, jak tu bylo zmineno 😀
na dobrem jidle (losos, syry), na cokolade, cokoladove zmzline, cokoladovem dortu 😀
a k piti? nejlepe vinko, ale kdyz uz bych se mela placnout pres kapsu, tak gin s tonicem 😵 😵
a na televizi moc nekoukam, ale Dr. House si snad nenecham ujit nidky 😀

aponchie
30. bře 2008

ja bych nasla i ty podkolenky pruhovane 😀

nobody
30. bře 2008

aponchinečko, dokonce podkolenky .... to je rána pod pás toto 😀 😝 😝

Neeve, s ponožkama minimálně 5 věcí mě napadá 😀

aponchie
30. bře 2008

no to si pis!kdyz sem se kvuli nim pohadala s nasima pac sem si rozmyslela az za hranicema ,ze se mi taaak moc libi a museli sme se vseci vracet s napuchlou Aponchie asi 50km pro podkolenky toz abych je nemela rada 😀

nobody
30. bře 2008

😀 😀 😀

estrellita
30. bře 2008

jeee, utopence jsem dlouho nemela, ted bych si dala, jak to tu ctu. ale hezky domaci 😉

aponchie
30. bře 2008

ja mam nalozene hermelinky a kamoska mi donesla tramin z moravy 😀 tak si udelam pekny vecer ne?

macanet
30. bře 2008

A párek na ohni, nebo buřta pořádně připálenýho a opečenej chleba máčenej v marinádě z grilovacího koření, piva a oleje 😝

neeve
30. bře 2008

nobody těch pět věcí...

nobody
30. bře 2008

můžu akorát jednu napsat ... dát si ponožku na hlavu 🙂 😀

neeve
30. bře 2008

😅

aponchie
30. bře 2008

Mr.Bean v nich odstreduje hl.salat 😀

musilka
30. bře 2008

apochonie a ve vlaku si je strkal do uší aby neslyšel 🙂

andrysek2
30. bře 2008

a jeste milujii nugatovou bonbonieruuuu 😀 😀

neeve
30. bře 2008

já když byla malá, tak jsem si na noc dávala ponožky ve stanu na uši, aby mi do nich nelezli škvoři...

musilka
30. bře 2008

neeve 😀 zajímavá metoda...moje spolužačka zase protože mi záviděla moje kozy strkala si do push-upky fusky aby měla větší ty svoje nulky 😀 😀 😀

aponchie
30. bře 2008

jezisi skvory mi ani nepripominej!ja z nich mam hruzu doted a ve stanu v noci me desi ze sna jak mi tam lozi a kousou mi bubinek 😀 cpu si tam vatu ale nejlepsi je prej cesnek 😀 😀

gedren
30. bře 2008

K tomu jidlu, ja ujizdim hlavne na belgickejch pralinkach, cim noblesnejsi, tim lepsi 🙂. A vubec na jakykoli dobry cokolade...lepsi speticka kvalitky nez tuna toho hnusu, co se dneska za cokoladu vydava 🙂

petkakrutik
30. bře 2008

ja taky strašně miluju čokoládu a ej mi úplně jendo, jaká ej, ejstli bílá, hořká, s vysokým obsahem kakaa. zďobu každou 😀

Strana