icon

Nájde sa kamoška na chudnutie?

nanukzmrzka
13. dub 2016

ahojte.mam 165cm a momentalne 71kil.pred rokom v january som zacala chudnut na vahe 80,8kg.bola to moja najvyssia hmotnost.schudla som za 7mesiacov 10kil a potom este asi dve kila a mala som 68 ale teraz mam uz 71:( neviem sa sama nakopnut.pritom viem jest dobre ale samej mi to proste nejde.preto hladam kamosku na pusanie nie len o chudnuti.budem mooc rada ak sa ozvete.ved niesom predsa jedina.chcem schudnut tak 16kil este.tesim sa na ozvatie.

smallinka
13. dub 2016

Ahojky. Tak nemám vyloženě přes váhu, ale po porodu stále 7 kg nahoře a břicho - nebyla jsem na to zvyklá. V těhu jsem přibrala 20 kg....teď jsem rok a půl po porodu a ráda bych něco shodila do plavek 🙂 Mám také 161 cm a 60 kg - takovou váhu by sis ty asi představovala, ale já mívala 52-54 kg tak pro mě je to nezvyk, hlavně neobleču skoro 3/4 šatníku... Tak jsem začla asi před týdnem tzv. střídavou dietu. Byl o tom nedávno dokument v tv....a celkem to jde vydržet, není to totiž nic drastického a přitom výsledky zaručeny. Mě osobně ani tak nejde jen o váhu a vzhled ale i psychickou pohodu, když držím půst jsem vyrovnanější 😉 Tak hodně štěstí přeji....