Nakupujete oblečky ještě před otěhotněním?
Hezký večer, jsem tady nová a rozhodla jsem se přihlásit na tyto stránky. Teprve se tady rozkoukávám a doufám, že píšu do správné kategorie. Chtěla jsem se zeptat, zda nakupujete oblečky ještě před těhotenstvím. Já už pár oblečků mám doma a dneska jsem zabrousila na Aukro a vyhlídla si tam dva balíky oblečení pro mimi. Jeden je na chlapečka a druhý na holčičku. Je to za skvělou cenu a já teď váhám, jestli aukrovat nebo ne :-| . Co byste dělali vy? Je to velký balík oblečení pro mimi od půl roku do roku, je tam přes 30 kusů oblečení a je za cenu 123Kč zatím.
Ahoj ,já dvě děti mám, kupovala jsem něco s předstihem , vždy to měla doma, a nic. Holky, budte v klidu...přece tomu sami nevěříte, že neotěhotníte jen kvůli tomu, že máte ve skříni pytel s dětským oblečením? A nebo sdna , že kvůli tomu, že v 6tt koupíte dupačky určitě potratíte? Jsou to blbosti a tak pokud se vám něco líbí, klidně bych to koupila, ale!! Myslím, že při snažení je to nasškodu - mít doma hadříčky na děti...člověk na to pak víc myslí, rád se v nich přehrabuje, nejraději by je všechny vyžehlil a už už naskádat do skříně, aby byli připravené..a to teda taky není dobrý...takže podle máho názoru, když natrefíte na něco hezkýo, tak rpoč to nekouit, ale nepřehánět to...určiět bude i další aukce, ael jestli po těch věcičkách tak toužíš, kup je....pak je doma uklid a vytáhni až budeš ve 25tt prát a připravovat výbyvičku. 🙂
Držím palce, at se to brzo podaří 😉
Držím palce, at se to brzo podaří 😉
Ahoj holky! já se přiznám, že ještě než jsem čekala Matýska, tak jsem si taky pár věciček pořídila - dokonce mi asi tři dala kamarádka k Vánocům 😎 a sdílím názor, že to, jestli máte nebo nemáte něco doma před otěhotněním, určitě neovlivní to, jestli těhotné budete nebo ne 😉 u Adélky bylo samozřejmé, že věcičky doma byly... stejně tak kočárek - říká se, že by neměl být doma, až po porodu... u Matýska jsme to tak dodrželi, byl schovaný u babičky a dědy - u Adélky jsem ho celé těhu měla schovaný v komoře 😉 🙂
tak jsem ráda, že nejsem jediná 😃 třeba můj muž o tom ví, ale u nás oma bych to nikdy neřekla, by se mamka zbláznila...když teta čekala bratrance, tak si koupili kočárek a měli ho doma, no a má mamka, babička a prababi děsně vyšilovaly, že se miminu něco stane a tak, tetu, která byla někde v 7-8 měsíci akorát zbytečně stresovaly ]-(
Začni psát odpověď...

Odešli
Tak přeji hodně zdaru při rozhodování................ 🙂