icon

Napsal mi "Dej mi čas" , co od toho čekat?

iwett1122
17. říj 2017

Ahoj damy, jdu sem, protoze uz ksem tak trochu v koncich a bijou se ve mne totalne vsechny emoce.
Pred x mesici jsem se zacla schazet s muzem..nejakou dobu se zname, bavili jsme se ve dne v noci, o vsem, cokoli jsem potrebovala vyresit, byl tu pro mne..a naopak.
Vim, ze ma nekolik let problemy doma (zahybajici pritelkyne, nezajem, hadky atd atd..) a i v tomhle jsem se snazila mu byt oporou. No stalo se, ze jsme spolu navazali intimnejsi kontakt. Travila jsem s nim hromady casu, on mne jezdil navstevovat, psali jsme si.. Postupem casu jsem zacala citit, ze je v tom urcite i neco vic a trosku mne to desilo (neustale mne objimal, sem tam polibil na celo, drzel za ruku, skadlil, xkrat jsem ho pristihla jak na mne uprene kouka)..proste bych rekla, ze jsme si to pekne zkomplikovali.
Jeho problemy doma se prohlubovaly, i kdyz tam travil sotva par hodin denne a mezi nami to vypadalo naopak cim dal lip.
Az jednoho dne, napsal, ze zacina mit v sobe chaos, potrebuje cas, ale ze prijit o mne nechce... Prosila jsem at mi rekne, co ho trapi- zadna odezva. Navrhla jsem, ze se nebudeme trapit a ukoncime to- opet zadna odezva.. Jen o den pozdeji zprava "Jen mi dej cas a nenalehej"..
Zasahlo mne to neskutecne, az po tomhle jsem si uvedomila, co pro mne znamena.
Mam za sebou hodne tezkych rozchodu, takze uz jsem se za posledni roky docela zocelila a byla schopna to vzdy brat s rozumem a vesmes i bez place. Ted? Uplne mi to sebralo veskerou energii a nejhorsi je to, ze nevim co cekat?
On sam kdysi rekl, ze az od partnerky odejde, dalsi vztah nechce, protoze se boji, ze to po letech dopadne uplne stejne..takze si nechci delat nejake nadeje a snazim se ridit rozumem, ale moc se mi to nedari :(
Stalo se vam nekdy neco podobneho?

verkaver
17. říj 2017

Nejlepší asi bude nezačínat si nic se zadaným chlapem... Pokud on má nějaké zázemí a ty jsi sama,jistě jsi čekala,že všechno opustí,hodí za hlavu a půjde za tebou. Taková ta klasika... Jenže co když je jeho partnerka v pohodě a ten "špatný" je on a teď se bojí,že by o ni mohl přijít a vlastně zjistil,že je mu s ní dobře,má ji rád a nechce ztratit ji,zázemí a jistotu a že tys byla jen takové povyražení? Nemůže to takto být? Přijde mi to trošku lehkomyslné,začínat si s někým zadaným a čekat,že opustí partnerku a půjde za tebou. Možná ponaučení pro příště. Promiňte,musela jsem to napsat... Pro mě vždycky byl zadaný chlap naprosté tabu.

iwett1122
autor
17. říj 2017

Jooo, pro mne taky.. Bohuzel tady se to proste po letech kamaradstvi najednou stalo..muzu se za to stydet jak chci.. :/
Jeho partnerku znam, par let jsem ji i vidavala a o tech problemech vim uz davno, jeste v dobach, kdy by mne soucasna situace ani nenapadla , takze vim, ze on neni ten prototyp zahybajiciho chlapa, co si hraje na chudacka a pritom je spokojeny jak ves.
O to je to mozna horsi, protote v druhem pripade bych uz ani neuvazovala. Davno nejsem tak naivni ;)

verkaver
17. říj 2017

@iwett1122 Aha,tak to už nevím... Pokud je to tedy fajn chlap,tak ho možná právě proto tíží svědomí a sám vlastně neví,jak se zachovat. Možná ani sám nechtěl,aby to mezi vámi zašlo tak daleko a teď neví,co s tím.

iwett1122
autor
17. říj 2017

@verkaver Je mi jasne, ze takhle to neslo donekonecna..ale nikdy jsem nad tim nepremyslela a neuvedomovala jsem si, jak tezke to bez nej bude .
Jen mne mrzi, ze nechce rict, co ho trapi...pak by to pro mne mozna bylo jednodussi.
Ja mu ten cas rada dam, ale kdyz nevim, na co ho potrebuje... :/

verkaver
17. říj 2017

@iwett1122 Jasně,nejistota je nejhorší, člověk má spoustu otázek a neví,co se děje,co bude dál,na co se připravit. Nezávidím a přeji hodně sil! ☺

iwett1122
autor
22. říj 2017

@verkaver Tak mame pokracovani. Uderila jsem na nej, ze pokud nerekne co se deje, cas mu skoncil a nebudeme se zbytecne trapit..
Vypadlo z nej, ze se s partnerkou rozesel.. Moje reakce byla takove, ze ted potrebuju cas ja, protoze to musim nejakym zpusobem stravit a vlastne ani nevim co se ted ode mne ceka :/

verkaver
22. říj 2017

@iwett1122 Aha... No to tedy jo,protože jak má člověk vědět,jestli se s ní rozešel proto,že už s ní nechtěl být nebo proto,že chce být s tebou,v tom případě bych ale zas nechápala,na co potřebuje čas? Asi je z toho rozchodu špatný a potřebuje se s tím nějak srovnat. Jak teď ale to toho zapadáš ty,to teda netuším... Dej pak vědět,normálně mě to samotnou zajímá... Hodně štěstí 🙂

iwett1122
autor
22. říj 2017

@verkaver Sveril se nasi spolecne kamaradce, ze mne chce, ale boji se dalsiho vztahu, ze se to pokazi uplne stejne.. A udajne z moji strany citil nejaky tlak na svou osobu a boji se toho..
Takze ono to bude vsechno se vsim a holt budu muset asi hooodne zvolnit 🙂
Moc dekuju za podporu..

verkaver
23. říj 2017

@iwett1122 Hmm,ale jo,tak to je pochopitelné... ten jeho vztah určitě nějakou dobu trval a určité obavy z jeho strany chápu. Je teď čerstvě po rozchodu a i když jim to poslední dobou asi moc neklapalo,stejně je to takové jiné,bolavé,čerstvé...nebo jak to říct,asi se nechce hned teď hnát do něčeho nového,je docela logické,že se bojí,aby to zas nebylo nějaké blbé. Tak jen na něj pomalu,jo,to zvolnění asi bude třeba 🙂

iwett1122
autor
26. říj 2017

Tak pribeh uz ma i konec :/
Cele to bylo jen divadlo. Vcera napsal, totalne mne shodil pred sebou samotnou..jak jsem si vubec mohla neco myslet, ze mne nikdy vic nez do postele nechtel, ze si o sobe moc myslim a ze stejne kazdy chlap se mnou udela to same... :o
Necekala jsem to..urcite ne od nekoho, s kym se znam tak dlouho..

galatea_a
26. říj 2017

@iwett1122 Je to blbec. Teď to možná obrečíš, ale pak budeš ráda, že máš ve věci jasno. Udělej za minulostí tlustou čáru a jede se dál 😉

iwett1122
autor
26. říj 2017

Neboli ani tak ten rozchod...ale to, jak se zachoval... :(
Takove divadlo..jen aby se pobavil tim, co to se mnou udela...

verkaver
26. říj 2017

@iwett1122 Tak to je mazec... on se rozešel s přítelkyní,z tebe udělal blbce a ještě se tím baví??!! Možná bych to čekala od cizího člověka,ale určitě ne od někoho,s kým se nějakou dobu znám. Musí ti to být hrozně líto,ještě k tomu,když jsi ho opravdu začínala mít ráda...to je smutné ☹ Ale to přejde,je to vůl,jsem zvědavá,jak se k tobě bude chovat,až se někde potkáte...

ivular
26. říj 2017

@iwett1122 Sledovala jsem Tvůj příběh od začátku. Nepsala jsem, protože jsem měla intuitivní pocit, že ten chlap o Tebe nestojí, zatímco Ty bys o něj stála hodně. Mrzí mě, že jsem se nespletla - i když vlastně spletla, protože že by měl potřebu Tě dokonce shodit, tak to teda nenapadlo ani mě.

iwett1122
autor
27. říj 2017

Dekuji vsem za odpovedi 🙂
No pravda je, ze kdyz jsem pak hodne premyslela, videla jsem v tom spise to kamaradstvi...ale teda takovou sprostpu podpasovku jsem necekala..po tech letech co se zname...opravdu ne :(