Kamarád s výhodami

london21
6. únor 2021

Ahoj,

chtěla bych se zeptat na Váš názor… jsem vdaná, mám skoro šestiletou dceru, po patnácti letech vztahu už to s manželem není to, co bývalo (vinou na obou stranách) což tady, ale rozebírat nechci.

Zhruba před rokem jsem si našla kamaráda/milence. Rozuměli jsme si, v sexu byly horší začátky, pak super, po čase se z nás stali fajn kamarádi. Po čase si našel přítelkyni, tak schůzky skončili, ale pořad jsme byli v kontaktu.

Nakonec se s přítelkyní rozešli, a napsal mi to. Začali jsme se znovu scházet po novém roce. První sex byl super, zase jsme si začali povídat, a svěřovat si věci. Naposledy, co jsme se viděli, jsme se pokoušeli o sex, ale proste to neslo z jeho strany, prý je to o hlavě… a ze se chce mazlit, tak jsme se jen dlouho mazlili, objimali, líbali, hladili. Ujasnilo jsme si, ze žádné city k sobě nechováme, ale ze chceme zůstat kamarádi… ze se máme rádi. Řekl mi, ze s nikým jiným si tak hezky nepopovida jako se mnou, a ze nechce, abych odešla. Tak jsem teď zmatená, když o tom přemýšlím.

Jdu tak trochu na radu, a prosím, negativní (ustepacne) komentáře nepotřebuji. Děkuji.

jakreb
6. únor 2021

@london21 Aku radu? Ako dospela osoba si najskôr vyries jeden vzťah-manzelstvo a potom skac do ďalšieho.

orisek56
6. únor 2021

Jakou radu chces? Svědomí se koupit ani poradit nedá!!!

jade85
6. únor 2021

@london21 a s čím chceš poradit? Asi si budeš muset v první řadě ujasnit, co od toho vztahu vlastně chceš a jestli ti to je dotyčný schopný dát.

leniczka23
6. únor 2021

Jééé..prvních pár hezkých slov místo sexu a ty už ses v tom az po uši.. tak mi to přijde.
Nevim co chceš poradit, podle tebe v tom city nejsou, tak co řešíš, užívej si dál a buď dobrá.

elencze
6. únor 2021

změnila bych název dotazu, kamarád s výhodami platí, pokud jste oba nezadaní, nehledáte dlouhý vztah a tímto způsobem uspokojujete svůj sexuální pud. Ve většině případů tyto vztahy ale stejně končí tím, že se minimálně jeden zamiluje, Já se svým kamarádem s výhodami už 10 let žiju. Takže nemyslím, že to bude fungovat.

levandule_k
6. únor 2021

@london21 Vy se dlouho mazlíte, hladíte, líbáte. Dlouze si povídáte, skvěle si rozumíte. On měl pokus o vztah, nevyšlo to a vrátili jste se k sobě. Fakt k sobě nic necítíte? Mně to nesedí.

Kamarád s výhodami je pro mě někdo s kým mám sex a po sexu jdu domů.

pavlinar
6. únor 2021

A na co se teda ptas...? Tohle je milenec, ne kamarad. A proc se teda nerozvedes? Nemyslim ted kvuli tomuto milenci, ale obecne, proc zustavas v nefunkcnim vztahu?

klokanka31
6. únor 2021

Tady jsou zase moralistky 🙄
@london21 víš kolik chlapů takhle žije? I žen, jen to nikde nepřiznají.

janinasm
6. únor 2021

@london21 Nechci být ošklivá nebo tak, ale podle mě Tě bere jako takovou nouzovku. Jakmile se okolo něho začne motat nějaká nová nezadaná bezdětná slečna, uvidíš, jak rychle si s tebou přestane povídat. A to že k sobě nic necítíte, to je možný, nebo spíš - on k tobě asi nic necítí. To bude takovej ten druh chlapa, co se nudí, protože nemá žádnou přítelkyni, tak "sosá" z Tebe no ☹ Moje rada je - vykašlat se na to. Kvuli tomotu "nevztahu" bych manželství fakt nikdy neriskovala. A už vubec jen kvuli občasnému pomazlení nebo pokecu. A to zejména když je v tom dítě. Nech ho jít a věnuj se záchraně svého manželství!

katanovobran
6. únor 2021

Já Te absolustne nebudu odsuzovat,nevidím do vašeho vztahu a ani mi to nepřísluší protože každý máme jinou náturu,názor a nevim jak to u vás funguje ale jedno vím,řídím se pravidlem nikdy nikomu nedělej to co by si nechtěla aby dělal on tobě ..zkus se vzít do Te druhé role když by si zjistila ze tvůj chlap má milenku ..mě osobně by to teda položilo víc než kdyby mi někdo řekl ze to nefunguje.Někdo ale to má tak ze co oci nevidí to srdce nebolí ..

keksik002
6. únor 2021

@london21 negativní komentáře nepotrebujes, takze cekas poplacani po ramenou jaka jsi frajerka ze podvadis manzela? Toto pri sebevetsi snaze nepochopim.. Mela by ses rozhodnout co vlastně chceš.. Urovnat a zkusit dal zit s manzelem, nebo s nekym jinym.. Ale oboje dohromady je nefer

luckawm
9. únor 2021

@london21 kamarádi s výhodami většinou moc nefunguji a jeden nebo druhy to začne časem cítit jinak. Někdy oba. Asi nastal čas si to s nim ujasnit. Když spolu mate sex tak nemej strach se ho zeptat jestli už k tobě necítí víc. Ono jestli ti řekl, že nechce abys odešla tak je to celkem jasný. Nevím jak moc velký cíťa to je, ale tohle chlapi moc často neříkají 👍. No a ty si ujasni zda k němu taky už necítís víc 🤷‍♀️. Pozor ale schazis se s nim jen na sex/mazleni/povídání a u toho nikdy nepoznas jaký ten člověk je v běžném zivote/domácnosti. Tak ať se nespalis. Hodně štěstí.

petrasipkova1
9. únor 2021

Co chceš za radu ? Za mě je nevěra největší hnus, viděla jsem co to udělalo s tátou, když ho mamka podváděla. Hrozný, nikdy bych tohle manželovi neudělala. Tátu to uplně rozsekalo, mamku moc miloval. Ano, pokud se manželé dohodnou na volném vztahu, tak prosím, at si každý den jsou s někým jiným, ale pokud to ten druhý neví, nechápu že se můžeš podívat do zrcadla.

marcicek84
9. únor 2021

Holka vrať se domů a sundej ty růžové brýle, jasně ti řekl, že nechce sex a že k tobě nechová žádné city, tedy tě bere spíš už jen jako kamarádku.

herbinaaa
20. bře 2021

jestli ti to takto vyhovuje, tak v otm klidně pokračuj. Znám hodně lidí, kteří jsou v nefunkčním manželství a mají milence, milenku. Takhel doba to asi vyžaduje

llluckaaa
20. bře 2021

Pro mě jen ten příspěvek plný protikladů. V první větě je, že by ses chtěla zeptat na názor. Ale v poslední naopak píšeš, že nepotřebuješ negativní komentáře. Víš ty vůbec, co chceš? Protože to jsi zapomněla napsat. Chceš od nás požehnání, abys neměla černé svědomí? Ujasníte si, že k sobě nemáte žádné city, ale vzápětí si řeknete, že se máte rádi? To si dost, ne? Hele, za mě asi tak, jak už to někdo napsal - jsi nouzovka. Jste spolu, pak ti dá kopačky kvůli jiné, co si najde, když se rozdejdou, nadhodí udičku a ty se chytneš... Měla bys sis ujasnit, co chceš. Jestli chceš udržet manželství, tak na tom máš pracovat, takto se vydáváš na velmi tenký led.