icon

Narodila se nám dvojčata v roce 2012

zvalentova
7. kvě 2012

Odnož pro všechny z diskuse Čekáme dvojčata a nejen pro ně 🙂

kinguse
18. črc 2012

@b.e.r.u.s.k.a ahoj,taky tě vítám. U nás to bylo taky tak. V nemocnici byly holky hodný, mohla jsem jíst i čerstvý rohlíky a nic to s nima nedělala a po návratu domů začlo psycho 😀 Nám teda neřvaly jen v určitou hodinu,nám řvaly 24hodin 😝 A byly to ty koliky. Ty jsou většinou i ve stejnou dobu a prý jsou až tak od 3týdne věku,tak proto byly v nemocnici v pohodě a začlo to až doma. Ale neboj,jednou to skončí. Ze začátku mi třeba i prořvaly od kojení ke kojení, nic nezabíralo, večer jsme jezdili po bytě s kočárkem a stejně řvaly a řvaly.Takže asi tak u nás. Radši ti v našem případě ani nebudu psát,kdy se to zlepšilo 😀 Ale v noci spaly celkem hezky od třetího měsíce,zato teď pruděj jak blázen.
Ale vše zvládneš,stejně jako my všechny,i když občas člověk padá na hubu!!!! 😝 ale pak když se objeví první úsměvy,tak je to super!!!

jarkalada
18. črc 2012

@kinguse díky za info o těch zubech, měla jsem z toho ty nejčernější myšlenky, co mi Dr. povídala o následných problémech, nebo co se při tom zákroku může stát. Jsem jí říkala, že to radši fakt nechci slyšet 😎
Heleď a co křtiny? povedly se? A co malej - jak vůbec vychází se sestřičkama, je velkej brácha, nebo chce být taky zas miminko? 🙂

lenny2
18. črc 2012

@kinguse
@jarkalada
Kočky, tak mám konečně přestavěnýho Walkera na sporťák a zítra poprvý vyrážíme 😉 Doufám, že se dětem bude v novém líbit a že si teda konečně už budu i schopná sednout někde s holkama na zahrádce na kafe aniž bych v jedný ruce držela šálek a v druhý madlo od kočáru 🙂

kinguse
18. črc 2012

@jarkalada ono u těch osmiček je blbý,kdybys pak do toho chytla zánět.Ale oni dávaj před zákrokem hned antibiotika. Nesmí ti tam pak nafoukat. Ty 3dny to fakt chce být spíš doma a v klidu...což nevím,jestli s dvojkama jde 😀
Jinak malej má holky moc rád.Ale to víš,žárlí. Zvlášť,když přijedou neteře a chtějí si holky chovat,tak to najednou jsou jen jeho a sestřenky furt odstrkává.Začal víc zlobit,aby na sebe upozornil a obávám se,že čím budou holky větší,tak to bude horší a horší 😝 Občas mám pocit,že mě vůbec nerespektuje a furt po ně řvu. Ale na holky je opravdu hodnej.
A křtiny byly super. Holky byly zlatý,jen Terka měla chvilku,kdy se kroutila a pobrečela,ale dudlíkem se zklidnila a pak byla v pohodě.Lucka ta na ten olej,co je s ním pomazával, otvírala pusu a chtěla to baštit 😀
@lenny2 tak zítra podej hlášení,jak se prckům v nový káře líbí!!! Naše holky jsou tam fakt spokojený.
Minulej tejden jsem byla s holkama a malým na oslavě narozek a holky tam celou oslavu prospaly v kočárku a já si v klidu popíjela kávičku a dlabala dortík!

lenny2
18. črc 2012

@kinguse
A před tím jste taky měly ten kvrdlací syndrom pokavaď kočár stál? Já jsem právě úplně nešťastná z toho, že pokud spinkaj v korbičkách, tak jakmile zastavím, do minuty procitnou a je řev a uź nezaberou....tak snad to sporťák změní 😉

jarkalada
18. črc 2012

@kinguse tak to byly holky šikovný. Známá taky z čb má stejně starý dvojčata jak já a 4letýho-ten je teda zatím prý v poho. Vidišto, by si vaši kluci mohli třeba rozumět
Jinak děfčata, zítra jsem se rozhodla poprvé zkusit upéct makovej závin. A ještě ho mám v plánu dovézt našim, budu zas u nich pár dní s dětma. Tak jsem zvědavá, jestli bude poživatelnej.
To mě napadá, s těma plánama - copa je s @ostrava8 ? Snad jí na tom fitku nezničili 😕 😀

zvalentova
autor
19. črc 2012

@b.e.r.u.s.k.a ahojky, vítáme tě 🙂
Zní to šíleně, ale vydrž. Ono se to fakt srovná. Také jsem s tím bojovala, holky ti potvrdí jak jsem byla nešťastná.
Kolikrát vydrželi prudit celý den a vůbec jsem netušila proč. Až jsem s malou skončila v nemocnici, jestli jí opravdu něco nechybí. Nechybělo 😎
Všichni potřebujete čas. Našim jsou 3 měs. a teď teprve mám pocit, že to začíná fungovat. Držím palce.

zvalentova
autor
19. črc 2012

@lenny2 Leni, zeptám se jako úplná slepice, ale máš na EW na zimu nánožník? K tomu ještě teplý fusak, nebo je zateplený? Teprve ho pojedu koupit, ale ptám se dopředu 😉

lenny2
19. črc 2012

@zvalentova
Zuzi, mám nánožník i fusaky, ten nánožník si určo kup, je trochu zateplený a splňuje funkci jako jsou přes korbičky ty dekly, jen je malinko zateplený. Mají ho v tom Kolíně cca za 700,- a myslím, že pošlou i poštou 😉
Ty sporťáky jsou dost otevřený a myslím si, že bez toho nánožníku by dětem byla zima, takhle tam budou pěkně zachumlaný 😉

lenny2
19. črc 2012

@zvalentova
Jakou máš vůbec barvu EW?
Já mám sporťák černej a vypadá fakt skvěle, od včerejška se něj nemůžu vynadívat 😉

sariky
19. črc 2012

@jarkalada
@b.e.r.u.s.k.a ahoj a vitej mezi nas 🙂
jj, jarkalada ma pravdu, moji susini jsou extraurvani a prorvou cely dny. jednak je trapi prdiky a druhak nevim, proste rvou asi z nudy nebo ze zvyku... nekdy je to fakt psycho, to propadam zoufalstvi, nekdy se "nad to povznesu" a snazim se to "ignorovat". u nas totiz castokrat nezabira ani chovani, utesovani, konejseni a tak je holt nechavam urvat. je to kruty, ale ono to proste nejde jinak. vsak si tady procti nase diskuze par stranek nazpatek a zjistis, co a jak 😉 takze hlavu vzhuru, ono to snad casem prejde (tim se aspon utesuji ja 😝 ) a i kdyz to je hodne slaba utecha, tak v tom nejsi sama....

sariky
19. črc 2012

zdravim holky... vcera vecer jsem zas mela krizi. po te, co jsem ctrnact dni obedvala testoviny, namazany chleba, bramburky atp., tak prijeli rodice a dovezli navarene zasoby, tak jsem chrochtala blahem. nicmene vyborna domaci mastna slepici polivecka s nudlickama se mi diky moji neopatrnosti vylila do lednicky... to by jednoho fakt nastvalo 😠 no co uz 😎

zvalentova
autor
19. črc 2012

@lenny2 mám černo limetkový 🙂
Na sporťák se také už těším, korbičky působí jako mega koráb 😎

zvalentova
autor
19. črc 2012

@sariky ááá, závidím ti navařené zásoby. Už mi to neba a v neděli jsem se objednala ke tchýni na oběd. K mojí máme to nejde, to bych musela ještě vařit 😀

sariky
19. črc 2012

@zvalentova priznavam, ze to je neocenitelna pomoc. jinak se fakt odbyvam kde cim a nekdy i nicim 😀 skoda jen, ze tento "servis" nefunguje kazdej tyden 😝

jarkalada
19. črc 2012

@sariky taky jsem vždy vítala, když přijeli naši-tak jednou za týden. Nechtěla jsem nic jinýho přivézt, než že mi stačí nějaký oběd 🙂
@zvalentova nánožník je určitě dobrej. Já měla takovej velkej přes celej kočár v zimě. Jak už se děti začly víc hejbat, tak se jim nelíbilo v kombinézkách, omezovaly je. Takže jen teplý oblečení a přes každýho teplou deku a jen zakrýt nánožníkem a bylo to.

jarkalada
19. črc 2012

@lenny2 no že se na sporťák nemůžeš vynadívat - už jste ho vyzkoušeli? 🙂

sariky
19. črc 2012

@jarkalada a hlavne, nikdy nechutna lip nez od maminky, ze... 😉

jarkalada
19. črc 2012

@sariky správně 🙂
proto teď balím a za hoďku vyrážím za našima na chalupu, snad nebude lejt.
Tak se tu mějte zatím hezky 🙂

sariky
19. črc 2012

@jarkalada uzij si to. btw tady od poledne pekne leje. s prestavkama, ale zato intenzivne.

amallie
19. črc 2012

holky tak sunar chutná ejedí trochu lépe, uf

kinguse
19. črc 2012

@lenny2 s holkama se naštěstí kvrdlat nemuselo! Ale v korbičkách se jim už nelíbilo,myslím,kvůli tomu horku,co bylo a že odsud nic neviděly.Teď jsou spokojený a spinkaj i ve stojícím kočáru.Samozřejmě,když se jede,tak vydrží spát dýl,ale i ve stojícím to jde.

kinguse
20. črc 2012

ahoj holky,kam jste všechny zmizely??? ☹
Ja byla dneska s holkama na 6-ti měsíční kontrole,tak Terka má 5,72kg a Lucka 6kg a obě 65cm. Rozjedem příkrmy a mám se snažit odbourat noční kojení...což bych fakt velmi ráda!!! Když se vzbudí,mám pohladit,dát dudlíka,ale nezvedat a nekojit.Mám se o to pokusit.Jsou prý děti,s kterýma to nejde,tak jsem zvědavá,jak to zvládnem.Dostaly druhou hexu,tak odpo sice víc spaly,ale i víc řvaly,tak snad nebude nějaká teplota.Zítra jedem ke známým na chalupu,tak snad budou OK.
Všem přeju krásný víkend,snad celej neproprší 😠

lenny2
20. črc 2012

@kinguse
Ahojky, já dneska měla těžký den - poslední rozloučení s kamarádkou, bylo to hrozně silný ☹
Ze včerejška na dnešek malej sice zase v noci procitnul, ale na druhý napití čaje + dudák spal až do pul sedmý do rána, tak uvidíme jak dneska. Jinak sporťák zafungoval, ve čtvrtek 3 hodiny v kuse venku a děti ani nepíply a furt s malou pŕestávečkou na spánek to byla sledovačka okolí, já v klidu zahrádka bez kvrdlání, no supér. A je to mnohem lehčí vozítko než s těma korbama 😉
Jsem KO, fakt náročnější den, jdu si vypít dvojku vínečka, zapálím si u toho svíčku za tu mojí milovanou kamarádku, ještě tiše zavzpomínam a jdu si lehnout....
Měj bájo víkend a ať holky nezloběj 😉 papa

kinguse
20. črc 2012

@lenny2 tak se drž!!! Bude líp, i když teď je to hooodně těžký! Ještě,že máš ty dva zlobiče a nenechaj tě moc smutnit!
Já jsem se sporťáčkem taky spokojená! A přesně jak píšeš, i manipulace mnohem lehčí než s korbama!!! Tak ať to prckům vydrží!!!
Dobrou....

lenny2
21. črc 2012

@kinguse
Jj, to máš pravdu, smutnit mě nenechají 😉
Dneska horor night, respektivě pátá ranní, kluk už zlobil tak, že jsem mu musela dát Sunar, aby se přestal vztekat, pak usnul do pul osmé. Holka, já ti nevim co s tím, jestli to je fakt hlad, ale to je divný, protoźe na noc mi vypije 180tku banánový hustý kaše.....to by měl být úplně v poho zasycenej až do rána. Co dorotky, taky furt v ňoci pruděj??
Hele, už holky seděj?

lenny2
22. črc 2012

@amallie to je supér, že Sunar trochu zabral!!! 😉

amallie
22. črc 2012

@lenny2 jo, na chvili, momentalne jsme ve spitale, prujem, zvraci, neji ☹

veronika.m
22. črc 2012

Holky tak jsme byli na 3 měsíční kontrole a očkování a kluci maji 6100g a 64cm a druhej 5900g a 62cm, fakt kousci 🙂

veronika.m
22. črc 2012

@amallie drze se! Ať jste brzy doma 🙂

Strana