Ne všechny ženy si zaslouží být matkou
andu - myslis ty vodici ksiry? no me to moc ujety neprijde a prckovi je urco koupim je moc zivej a kolem sidliste jezdi magori v autech a na motorkach a dost pochybuju ze muj cipisek bude chtit chodit za ruku ten bude chtit vsechno vsude prozkoumat, tak jistota je jistota, ale do marketu bych to netahala pravda
Tak z tohodle videa mi bylo zle a měla jsem pěknou zimnici - fuj hnus. Jen doufám, že ten, co to natáčel, to dělal pouze za účelem, aby měli na tu matku důkaz, až zavolají policii. Což zaplaťpánbůh taky udělali. Hyena se chová ke svým dětem snad líp.
Uf, zase jsem se rozčílila. O spravednlnosti a nespravedlnosti kolem početí a rození dětí snad ani nebudu mluvit. Jak je mi vždycky ouzko, když jenom vidím titulek tady na Koníkovi - o vlaštovičkách, andílkách tam nahoře apod. a vždycky si přeju, aby do těchto diskuzí už nikdo nový nepřibyl a ty co tam jsou, už měly konečně štěstí..... a pak vidím na netu tohle a jim podobný zprávy. 😢
Uf, zase jsem se rozčílila. O spravednlnosti a nespravedlnosti kolem početí a rození dětí snad ani nebudu mluvit. Jak je mi vždycky ouzko, když jenom vidím titulek tady na Koníkovi - o vlaštovičkách, andílkách tam nahoře apod. a vždycky si přeju, aby do těchto diskuzí už nikdo nový nepřibyl a ty co tam jsou, už měly konečně štěstí..... a pak vidím na netu tohle a jim podobný zprávy. 😢
Začni psát odpověď...

Odešli
Příroda ja občas nespravedlivá dá děti lidem kteří si je nezaslouží a lidem kteří by své děti milovaly ne.