icon

Nechali jste si někde dělat fotoknihu?

klaari
2. led 2021

Preferuji bez nutnosti stáhnutí speciálního programu. Klidně napište i kde si ji nemám nechat dělat, děkuji.
Většina fotek je v PC, takže takové to rychlé naklikání z mobilu taký není moje volba.

majena39
2. led 2021

já dělám přes colorland.com. Program nestahuješ, vyrábíš knihu v prohlížeči a často mají na slevomatu i slevové vouchery, takže vyjde opravdu na pár korun 🙂

toluma
2. led 2021

já jsem si nechávala dělat už 2x ve Fotolabu,pokaždé trošku jinou.Program teda mám staženej,ale mám pocit,že to jde i bez programu.

misisfilip
2. led 2021

Já jsem teď dělala ze svatby a je skvělá.. firma Colorland, mají i akci na slevomatu... Můžete vybrat i počet stran... Objednávám tam i fotoobraty, fotokalendáře a vždy vše super 🙂

areh
2. led 2021

Každý rok objednávám ve Fotolabu a vždycky pěkné

jaja01k
2. led 2021

Já jsem spokojená s fotolabem

kami2262
2. led 2021

Já objednávám na Happyfoto, lze si vybrat, jestli fotky vložíš přímo na stránkách, nebo stáhneš program. Já vždy vkládám na stránkách.

themuffin
2. led 2021

@klaari máme od Cewe a jsme spokojeni 😊 přímo na jejich stránce se dá navrhnout, nemusíš nic stahovat

fouskovi
2. led 2021

@kami2262 taky jsme objednávala už několikrát z Happy foto a teď mají i slevy a knížky vypadají pěkně

neomenia
2. led 2021

Super bylo Cewe, žádný speciální program. Dělali jsme kalendář, nádherné kvalitní fotky.

ija1
2. led 2021

Knížky dělám od happy foto, kalendáře také, teď mi dělali nádhernou deku s fotkama děti.... paráda... ale jinak fotodarky dělám u Cewe

codal
2. led 2021

Fotolab

veunka17
Autor odpověď smazal
veunka17
2. led 2021

Dělala jsem už asi 12 fotoknih u Colorland a super, pevné listy, program online a jednoduchý, velmi rychlé doručení.
Ale první fotoknihu jsem dělala u MCL, program taky online, mně osobně přišel hrozný ale udělat se to dalo (je možné, že se za tu dobu změnil a teď bych si ho chválila). Za dobu práce na fotoknize program nějak upravili, takže na co jsem si zvykla, jsem musela hledat atd. Fotokniha má měkčí listy, ale přijdou mi o něco kvalitnější fotky a doba doručení byla delší.
Obojí jsou vouchery na slevomatu.
U Colorland je jedno jestli kniha bude na šířku nebo na výšku, ale u MCL si priplacite za formát na šířku 100,-. U Colorland se platí doručení Geis 129,- u MCL je doručení 84-124,- U Colorland je příplatek za 4 stránky navíc 30,- a max je 160 stránek, u MCL je příplatek za 4 stránky 16,- a max 156 stránek. Cena knížky o 32 stránkách je na slevomatu 269,- u obou firem.
Teď na vánoce jsem cca 14 dní před nimi objednávala 3 fotoknihy (60, 80, 110 str), 120 ks fotek a 4ks kalendářů a bylo to do pár dní doma.
Toto jsou moje zkušenosti se 2 firmy na výrobu fotoknih.

nika110818
3. led 2021

@klaari ahoj, ja pouzivam Saal Digital. Sice je potreba ztahnout jejich program, ale vse je velmi jednoduche a vysledek stoji za to. Prvotridni kvalita, ktera se neda srovnavat, knihu vyrabi primo v Nemecku a pak posilaji do CR. A byla jsem moc prekvapena, ze pres nadstandardni provedeni, kvalitu a rozsah zpracovani mne vysla levneji nez v Cewe.

lucianka14
3. led 2021

Ahoj, já dělám fotoknihy i kalendáře vždy od Bontia, jsou sice dražší, ale ta kvalita a šitá vazba mě nadchla. Na rozdíl od lepené vazby, co dělá většina firem, více vydrží.

veunka17
3. led 2021

@lucianka14 vypadá to dobře, mají online tvorbu nebo program? Dělá se s ním dobře? Asi to tam příště zkusím 😊 a mají šablony s pozadím atd do kterých se jen umisťují fotky ale s možností upravení?

lucianka14
3. led 2021

@veunka17 mají on-line tvorbu a myslím si že jde i stáhnout program. Nějaké šablony mají, ale neměli nějak obrovský výběr, nicméně já si vybrala 😀. Fotoknihu jsem teda dělala asi před rokem a půl, tak úplně čerstvou zkušenost nemám, ale nebyla první. Zato kalendare dělám každoročně v několika provedeních a vždy krásné, kvalitní a čekací doba na ně asi týden.

veunka17
3. led 2021

@lucianka14 děkuji za odpověď a za tip, knihu budu dělat až v kvetnu/červnu tak si to musím někam zapsat 😅