Několikrát injekce na vyvolání menstruace. Jiné vyšetření?

luca315
13. kvě 2020

Už několikrát jsem byla na gynde na kontrole. Vždy mi vyvolá menstruaci injekci a už to zpoždění každý měsíc trvá rok po vysazení prášků. Je mi 21 a mám strach že tam bude něco špatně že nebudu moct mít potom děti. Doktor nikdy nic na ultra nenašel a že se to může stávat. Neměl by mi udělat nějaké další vyšetření? Bojím se toho.

tasimia
13. kvě 2020

@luca315 hormonální profil ti dělal?

agneska7
13. kvě 2020

Asi by měl udělat hormonální profil ale mě ho taky nikdy neudělal ... Jinak já bych teda nechodila každý měsíc na agolutin ... Pokud se nesnažíte o Mimi tak to nech na přírodě třeba bych zkusila nějaké bylinky a ono se to prostě srovná ono to je prostě rozhozené po té antikoncepci a nechala bych tělo prostě vychladnou bez hormonů

martt
13. kvě 2020

@luca315 Podle mne máš rozhozene hormony po antikoncepci moje tělo se srovnávalo rok a půl než se dalo dohromady. Jak velká máš zpoždění? Asi bych to zkusila vydržet bez těch vyvolavacek (pokud tě to nijak neomezuje, že to máš nepravidelně) aby se tělo opravdu procistilo.

e7
13. kvě 2020

Doporučila bych hormonální profil, mě to takhle na podzim rozhodla štítná žláza. Měla jsem v tu dobu stres a ten mi to vše rozjel. Kdyby mi ho neudělal hned po druhém zpoždění tak bych asi do dnes taky MS nedostala..

luca315
autor
13. kvě 2020

Ne nic mi nedělala. Jen ultrazvuk a že tam nic není a nevidi. Prý je to stále normální. Většinou k ní chodím se zpoždění po měsíci a to se stále nedostaví až po ty injekci.

tasimia
13. kvě 2020

@luca315 no ono proč ti nepřijde MS může být hodně důvodu, proto by tě měla vyšetřit. Já třeba měla hodně nepravidelnou, tak třikrát do roka, ale důvody znám.

agneska7
13. kvě 2020

Ja právě měla taky hodně nepravidelný cyklus po antikoncepci ale mi jsme se snažily o Mimi takže jsem to řešila taky jsem chodila na injekce a pak jsem se na to vyprdla nechala jsem tělo tak ať si odpočine od všeho pak naskočil cyklus pravidelný +-5 dní a asi sice až po roce jsem otěhotněla

luca315
autor
13. kvě 2020

@agneska7 Dobře asi dám na vás děkuju