icon

Německý ovčák, jde k dětem?

anetacizkova239
15. říj 2017

Ahoj holky chtěla jsem se zeptat chceme si pořídit štěně neměckého ovčáka a mám ročního syna tak jestli tenhle pes jde k detem chceme s ním chodit na velké procházky a na cvičák jaké máte zlušenosti ? Děkuji za odpoved🙂

anetacizkova239
autor
•
15. říj 2017

Zkušenosti *

misa357
•
15. říj 2017

Je to služební plemeno, potřebuje pracovat, jinak je z něj magor. Zaměstnejte mu pořádně tělo i hlavu a mate suprovýho rodinnýho psa, kterej by za vás všechny položil život. Kupte si jen psa z chovatelské stanice, klidne nevhodného do chovu, ať mate jistotu, že mate fakt NO.

popelka1984
•
15. říj 2017

NO je suprový pes, od malička jsem s nimi vyrůstala, chodili jsme s nimi na cvičák i výstavy. Ti naši byli fakt zlatíčka, k cizím lidem ale byli ostražití a hlídali si svoje území. Je poslušný, akční, k dětem vhodný, je to pan pes, určitě doporučuji nějakou knižní publikaci kde se toho dozvíte víc.

verkaver
•
15. říj 2017

Skvělý pes,taky jsme měli. Ale pozor,opravdu je třeba se mu odmalička věnovat,musí poslechnout na povely,přesně,jak píše @misa357 Bude věrný,oddaný,k synovi skvělý,to bych strach neměla,jen je fakt potřeba se mu věnovat a nenechat ho vyrůst jen tak,to byste pak měli psa blbce,ještě k tomu velkého vzrůstu,to by nebylo dobré. My když jsme s ovčákem začínali,nechali jsme si poradit od chovatelů,kteří už měli bohaté zkušenosti,není to jen tak. Ale pokud se vám to podaří,budete mít úžasného psa. Doporučuji! 🙂