Neměl by zájem někdo o štěňátko?
Ahoj holky neměla by stě nějaká zájem o štěňátko?
Před týdnem se mi jich narodilo 7
Už jsou pouze volný 4 kluci a 1 fenka.
Matka stredopastevecky pes
Otec německý ovčák
Štěňátka by byla možné odebrání 10.dubna
Štěňátka budou odčervená , mix barevné
😊😊😊😊😊 Pokuď by jste měli zájem o štěňátko nebojte napsat.
Cena za jedno štěňátko je 1000kc
Ano
Znám kavkazký...asijský...anatolský....estrelský, ale středopastevecký - asi nová domácí verze psů bez PP.
@volodka162 Ježíš pardon já se přepsala jeti středo asijský pastevecký pes x německý ovčák děkuji za připomenutí
To je teda napad krizit a jeste ke vsemu takovy rasy
Paní co patří pejsci má farmu
A zadalsi ji nakril nějaký německý ovčák co se toulá po vesnici takže se to nedokáže uhlídat
Je to nechtěne březí paní je přes 70a je ráda že může chodit za další matka hlídá farmu a dobytek tak nebude zavřená v kleci
A buďte tak hodný pokuď nemáte zájem nekomentujte
@kristyna2002
Tohle opravdu neni vhodne misto k nabidce stenat
@kristyna2002 vzhledem k povaze stredoasijaka a ještě k tomu strihnuty s ovčákem, tak tady si ho k dětem jen tak někdo nevezme. To chce zkušeného pejskare (ale fakt zkušeného, který má s podobnými psy zkušenost) a odrostlejsi děti. Bude z toho ostrý hlídač. Ovčák by mohl zaručit povahu mírnější, ale není to jisté. Pokud paní hlídá dobytek a lítá tam pes, není od věci fenku vykastrovat,nebo podat antikoncepci , je i pro psy...
@amazonkajanik mám už od paní 3leteho psa a je milí ke všem a nebojím se ho pustit pes poslouchá na slovo za další sama si vezmu 2pejsky
@kristyna2002 Aha, takže paní množí opakovaně. To je fakt smutný. Pokud kvůli využití nemůže fenu v době harání zavírat dovnitř, tak vykastrovat! A to píšu jako odpůrce preventivních kastraci. Tady ale není o čem diskutovat. Chudák fena a taky chudák minimálně některá štěňata, která skončí bůhví kde, jak se u kříženců často stává. Protože nebudete mi to věřit, ale jsou lidi, kteří kdyz mají psa téměř zadarmo, zbaví se ho při prvním problemu...
@kristyna2002 tak tohle už mi přijde jako troleni skoro.. Vy si vezmete další dva? A až se narodí příště tak zase další??? Achjo.
@blackfox
Nahlasila jsem to jako mnozirnu psu,nahlaste to taky at ji to smaznou
@kristyna2002 ten stejný případ křížení?
@blackfox vzhledem k tomu, že mám fenu z útulku, která fungovala jako stroj na štěňata ( nejdřív ji chtěli utopit, ale když zjistili, že přežila, tak ji využili) o to hůř, že přežilo jediné, které neprodali číňanům na jídlo. Synek je v Plzni a vůbec nevypadá, jako její potomek. Ona šla ihned na operaci, páč měla rozsáhlý zánět dělohy. Dlouho nám doma bagrovala koš a byla schopna žrát a pít takové hnusy, než jí došlo, že u nás nemusí. Takže k tomuhle opakovanému plození štěňat, kterému se dá předejít, nemám pochopení ...
@zelenaesmolda Tvl, to plzeňsko je snad na tohle prokleté 😟 fenu mám z Tachova
Nielenze to mnozia, este to aj predavaju? Chudera fenka mala byt davno sterilizovana. Trochu zodpovednosti by to chcelo!
@zelenaesmolda jak to nahlasim ako mnozirnu? Ja ani neverim, ze to je troll, toto sa deje opakovane.. nonstop problem v utulkoch, ze mnozia a krizia nezmyselne psov..
@kristyna2002 A ty máš od té paní stejného křížence jako nabízí teď.. Takže už podruhé se stalo, že fenu oplodnil toulavej ovčák z vesnice? Co když to byl jinej pes? Promiň, ale přijde mi to jako velká nezodpovědnost, normální chovatel si umí zvíře ohlídat, nebo si jinak zajistí aby fenu neobskocil kdejak pes.
@izz76 hele já nemám ale křížence s ovčákem
Já mám štěně od stejné rasi před rokem a půl zemřel otec psa takže matka a otec byli středo asijský pastevecký s PP
A beru si dalšího skrz tátu protože mě 10dubna narozky
Tak mě neodsuzujte dala sem to všude kam se dá i když sem to nepatří ale prostě je mi líto těch štěňátek když už se narodily tak nechci aby je někdo utopil furt za to ty štěňátka nemůžou
@kristyna2002 no takže máš cistokrevneho, jenže tihle krizenci mohou mít zcela odlišnou povahu...A fena by měla být dávno kastrovana, ono jí to na hlídacích reflexech neubere. Bys měla vidět tu naši, jak si hlídala včera místního fetaka. A je krizenka ovčáka s dobrmanem a i přes veškeré zkušenosti hodná a přítulná. Dle Desentskeho by měla být buď hodně bazliva, nebo agresivní. Ovšem, bazlivost tam občas má, ale záleží na situací
@kristyna2002 aby je někdo neutopil ... Sorry, bude to znít fakt krutě, ale buď mělo být opatření, aby nebyla, nebo zavčas něco dělat (u psů lze i potrat) jak ti bude, až zjistis, že některý z těch psů skončí na injekci za napadení člověka, nedej bože dítěte. Jako, mají šanci, ale musí chytnou správného pána! Náš pes byl 11lidmi vrácen zpět do útulku pro agresi a to byl ještě štěně. A začátky s ním nebyly fakt snadné!
@kristyna2002 spoj sa s nejakym utulkom.
Já vím já za to nemůžu ,hlavně z toho nechci mít průser já
A když zavolám do útulku co jim mám říct mám jim to rovno nahlásit ,nebo kam se nahlašuje mnozirna?
@kristyna2002 co treba nejaky spolek na ochranu zvirat?
@zelenaesmolda a kam se mám obrátit?
@kristyna2002
Zkus Google

@kristyna2002 středopastevecký?