Nevěra - jak být silná a nevrátit se k němu?
Ahoj mile dámy.. prosím o radu.. všude kolem slyším a čtu, jak ve vztahu nevěra dřív nebo později prijde.. a žádná se tomu nevyhne a pokud ano, je to jak výhra v loterii.. A pokud k nevěře dojde resp. Když muž má přímo milenku, tak ženy doma čekají, zoufají a doufají, ze jejich manžilek jednou od své milenky odejde zpět k nim. Nebo by mu, už dávno odpustily. Já prozivam něco podobného i když jiného. Mě můj manžel jednou podvedl (on tvrdí, ze nedošlo k sexu, ale víme jak to bývá), ale jelikoz byla ve vztahu velká krize, nakonec jsem odpustila. Každopádně po půl roce přišla další a já už to na vazno utla. Manžel prosi, naléhá, posila darecky no proste je na dne. Kontaktoval mě i jeho bratr, jak je na tom zle. Vím, ze ty jiné manželky by daly kdo vi co za to, aby se je manžel prosil o odpuštění, ale já mám takovou zlost, cítím zradu a hrdost se nevracet! Je to teprve 14 dni od rozchodu, ale já se z toho cítím opravdu také na dne. V práci se nesoustredim, nespim, nejim a bohužel pořad na nej myslím. Mám pocit, ze se z toho zblázním. Na jednu stranu mi taaaak chybí a na druhou vím, ze bych nebyla s nim, uznikdy šťastná i s tím, ze by se to mohlo opakovat.. Děti nemáme... má někdo podobný příběh? Vydržel to z vás někdo i přes tu strašnou bolest v srdci z opuštění? Jak dlouho to bude ještě trvat? Vše se ve mě mele.. nejdříve brekot, jak mi chybí, pak zase NE UŽ NIKDY S NIM - nevazil si mě.. nebyla to jednorázová akce, ale scházeli se a kdo vi kolikrát spolu spali. Nechci mu odpustit, ale ta bolest ☹ ... Má prosím někdo podobný příběh?
@hanickajenej mne je letos 39 a mam cca rocni prvni dite. S partnerem jsme se poznali hluboko za mou i jeho tricitkou. Casu mas hafo a urcite najdes nekoho, kdo te bude milovat celym srdcem. Az to preboli, koukej randit😊. Hodne stesti, je to s prominutim idiot, lhar a sobec, lepsi uz nebude. Evidentne je smutny, ze bude sam, ma se hodne rad😉
@hanickajenej to znám.. a teď po pěti letech, když ho potkám, mám pocit, že je to někdo úplně cizí.. nemáme si co říct..jako bych ho vlastně nikdy pořádně neznalala. A to jsme spolu byli deset let! Děsivý a smutný...
@hanickajenej to je slušněj hrdina, jak si to snažil zajistit na všech stranách.. ubohost nejvyššího kalibru.. ve finále zůstane sám!!!! A dobře mu tak!!!
@hanickajenej je mi to hrozne lito, ze to tak dopadlo 😔
@hanickajenej držím palce, aby to přebolelo co nejrychleji! Vím,, že je to teď hrůza, ale opravdu je dobře, žes to zjistila teď.
A ne jak já, s dítětem a druhým na cestě. Ten můj se s ní asi vídat chce, tak teď řeším dilema, zda to nechat dojít někam dál a pak ho kopnout do..., nebo v zájmu dětí zatím dělat, že to nevidím, nebo prásknout do bot zavčas. Ale on dceru zbožňuje a ona jeho ☹
@irisv ja bych teda nevolila ani jedno a naopak zavcasu zakrocila, aby manzel si uvedomil, co ma doma a co muze timto jednanim ztratit. Mimochodem, to ze jezdi sam na dovcu je taky divne... ale je pravda, ze znam takove pary taky. Ja bych to nedala, kdyz dovolena, tak jedine spolecna.
@priefi díky, já jen nevím jak zakročit. Minule mi slíbil, že se s ní už nesejde, teď to plánuje. Nůž na krk sice dobrý, ale on se sekne a řekne mi, že má právo se vídat s kým chce. Nebo že si to s ní vyříkal (což udělal) a o nic nejde. A co já na to? Těhotná s druhým odejít? Nevím, jestli to v mé situaci není přílišné hrocení ☹ Myslím příliš silná reakce. Ale nevím jak reagovat jinak, vznikne hádka, ale když on neustoupí, mně asi nezbyde nic jiného než odejít..? Jinak s tou dovolenou - ano, jezdí, ale pak jede i s náma. Už sme to tak nějak pořešili... Zdůvodńuje to tím, že si potřebuje odpočinout sám...a je fakt, že já s ním teď na túru půjdu těžko.
@irisv no... minimalne bych si s nim nalila cisteho vina. Promluvila si s nim tak, aby musel sam vyklopit, ze se ma v planu s ni sejit. Pokud se prizna, dat mu jasne na jevo, ze se Ti to nelibi a ze doufas,.ze to je uz opravdu naposledy, nebo ze nechapes, proc by se s ni mel schazet a ze si ho akorat chce urvat pro sebe. Pokud bude zatloukat, tak pokud vis kdy a v kolik, vymyslela bych si neco neodkladneho ten den, aby to proste musel zrusit. Pokud nezrusi a bude vymyslet kravoviny, to uz bude jina pisnicka a bude to pekne smrdet.
@lioness34 myslíš, že to můžu další dva a půl roku přežít, když bude dělat tohle? A co když s ní začne spát? To bych už asi odešla.... Ale je fakt, že mě napadla i tahle varianta, že s ním budu než nastoupím do práce, něco našetřím, a prostě pokud by v tomhle pokračoval (s ní, s jinou), odejdu.
Já si vždycky vzpomenu na seriál Přátelé, jak měl Joeyho otec milenku, ale byl i s jeho matkou, a ta matka právě za to byla i ráda,a že od té doby, co má jinou, je k ní pozornější atd. Přemýšlím, jestli by to takhle mohlo ve skutečnosti fungovat.
@irisv nevím jak ro bylo v seriálu ale podívej se na přednášky od klimese na YouTube ... ono musíš vyřešit zazemi - kde by jsi byla a zvládneš být na vše sama? Mas podporu rodiny? Kdo ti pohlídá pomůže?? Dává ti teď peníze? Vydrzis když si vezme dítě a bude s nim i s novou babou?
@lioness34 určitě bych mohla k mamce, a ta by i pomáhala. Jeho rodina je na mé straně. Peníze mi nedává, máme společný účet, když cokoli chci, ptát se nemusím a můžu si to koupit. Jestli bych to vydržela? Nevím. Já si myslím, že bych to teď i vydržela, ale jak můžu vědět, že jak nastoupím do práce, nebude to dělat dál/znova?
@irisv tohle se nedá dlouhodobě vydržet a on si očividně neuvědomuje, že o vás svým chováním může klidně přijít. Takže bych mu dala jasně najevo, že tohle tolerovat nebudeš a že pokud to okamžitě neskončí, tak odchazis.Ver mi, že pokud vás miluje a věřím, že jo, tak to stopne, protože mu nějaká taková nebude stát za rozpad rodiny a za to, že o vás přijde. Tady jde o to, že si to zatím nepřipouští, že bys fakt odešla,kdyby přišlo tvrdé na tvrdé a ty ses na čas odstěhovala třeba k té mamce, tak by hodně rychle obrátil. Musí začít mít strach!
@codal to mas pravdu sle pokud ona je teď těhotná tak on strach nemá a mít nebude - je malá pravděpodobnost ze si s někým začne když má mimi v brisku a za další pokud ona teď odejde tak jemu jen otevře cestu - on si bude dělat co chce s klidným srdcem ze ona je u mamky....
Chlapům vše dochází později.
Jiná situace je pokud odejde s dvěma dětmi kdy menšímu je rok a víc....

@hanickajenej za 4 roky jsi ho stihla dostatečně poznat... a je dobre ze nemáte deti. Ve tvém veku je dobre ze jsi to poznala - rok dva se budeš dávat dokupy a poznáš někoho normálního..... nejvyšší čas ho kopnout někam