icon

Nevím, co dělat po vyznání citů profesorce. Co teď?

23. led 2025

Před víc než 7 lety sem nastoupila na gympl a zamilovala se do profesorky, na první pohled, nevěděla jsem tehdy že to je profesorka natož že mě bude učit. Rozuměli jsme si, zbytek třídy ji neměl rád a nadávali na ni, což mi vadilo. Strávili jsme spolu dost času i sami dvě a i mimo vyučování na nějakých sportovních akcích nebo když se celá třída vykašlala na hodinu plavání a zůstala sem sama. Na konci druháku odešla ale i tak jsme se občas potkali. Potkali jsme se i když sem už byla mimo školu a stavila sem se za ní když se mi narodila malá. Pořád sem ji milovala a nedokázala sem na ni přestat myslet. Napsala sem vše do dopisu který sem chtěla předat osobně a nepodepsala se, nakonec mi to nevyšlo a já ho hodila k ní do schránky, ale dle obsahu bylo jasné kdo je autorem (vzpomněla jsem okamžiky, které jsme spolu zažili jen my dvě). Po cca týdnu od vhození dopisu do schránky sem ji potkala a mile mě pozdravila a usmála se na mě. Bylo to v práci a nebyl čas na nic dalšího. Teď nevím co si o tom myslet... jestli to četla a je v pohodě
jestli byla jen milá (nikdo nevěděl že se známe)
jestli to četla, ale neví od koho to bylo
jestli to ještě nečetla...
Nevím co mám teď dělat, čekala jsem nějakou reakci na to, i negativní, ale teď nevím co si myslet a co dělat? Jestli se jí na to zeptat?

rosalindamelinda
23. led 2025

Ahoj...určitě se neboj a promluv si s ní 😉 Jinak budeš do konce života litovat toho, žes to neudělala. Budeš celý život pracovat jen s domněnkami, co by kdyby???
Jenom ona ti může dát přesné odpovědi na tvoje otázky!!! 🙂

zuzkasim
23. led 2025

Zeptám se blbě, ale nedá mi to, fakt je tohle výplod absolventa gymnázia? Co ty chyby?

ai30
23. led 2025

@zuzkasim Neni, je to stejny blby troll jako obvykle.

autor
23. led 2025

@zuzkasim psala jsem to v rychlosti a opravdu mě nezajímají nějaké chyby, ano chybí mi tam čárky a jiné, ale není to nic kde by bylo potřeba mít vše perfektně. Pořád lepší než když někdo plete S a Z, nebo i,y.

alice180
23. led 2025

No to tam právě máš, ale nevadí.

zuzkasim
23. led 2025

Tak jestli sis ze školy odnesla to, že v diskuzích na internetu se není potřeba snažit psát správně, protože to za to nestojí, tak mám obavy, že spoustě lidem nebudeš stát za to, aby ti psali odpovědi.

mabs
23. led 2025

Asi to nebyla učitelka češtiny že ne? 😀

1pomnenka
23. led 2025

Šílená slátanina, odhaduji od trolla. Tváří se, že je dospělá a píše a nápady má jako dvanáctiletá. Nech ji plavat, ona má svůj život a ty zase svůj. To že je na tebe milá, nemusí vůbec nic znamenat.

miryp
23. led 2025

"...Pořád lepší než když někdo plete S a Z, nebo i,y."? Holka, doporučuji ti zakoupit učebnice češtiny pro čtvrtou třídu ZŠ a podívat se tam na shodu podmětu s přísudkem, protože přesně to i/y ti moc nejde. O dalších gramatických jevech ani nemluvím.

malytlustyhroch
23. led 2025

Jestli nejsi troll, tak kasli na pravopis.
Bud mas vztah a pak ho nerozbijej kvuli platonicky lasce ze stredni, ale vylepsi ho tak, abys v nem byla stastna. A nebo nemas vztah, v kterym chces zustat, a pak ji klidne zkus sbalit, at si to az do duchodu nevycitas. Ale uvedom si, ze ji zatim zas tak moc neznas a ze mozna z blizka nebude tak lakava jamonz dalky, nebo nebude mit z ruznych duvodu zajem. Nebo se rozhodni, ze si tuhle platonickou lasku chces nechat "na pamatku" a nechces vic riskovat, a pak uz do toho nerej.

cilkat
24. led 2025

I vysokoškolák může být dyslektik...
Ale "byla jsem za ní, když se mi narodila malá" - zjevně máš muže a dítě... a přesto jsi zamilovaná do (starší) ženy? Co jako od toho čekáš? Milenecký vztah? Pokud tak vyzněl dopis, tak bych jako jeho adresátka dělala mrtvýho brouka: "jo, bývalá studentka - byla fajn, možná byla intelektuálně zajímavá, měla jsem ji ráda jako žáka... ale že bych ji chtěla jako intimního partnera? Nikdy! Pojďme zkusit nerozbít to, co máme teď a tvářit se, že ten dopis neexistuje."
Pokud se máte pravidelně vídat v práci, možná stojí za to si to vyříkat, ale počítej s tím, že tě odmítne a pravděpodobně poškodíš i současný vztah. Protože na tohle je z její strany nejlepší reakce omezení kontaktu (pokud tedy není na ženy).

veronicka89
24. led 2025

@mabs mozna ze prave byla 🤣

mabs
24. led 2025

@veronicka89 soukromé doučování? 😀