icon

Nevíte, jak najít smysl života a motivaci?

pwiuk
3. kvě 2022

Zdravím, potřebuji se svěřit už nevím co dělat... Přijdu si jak zbytečný člověk.. Začala jsem si to uvědomovat teď v 18 letech,... Studovala jsem zdrávku, z té mě vyrazili... Pak šla na kadeřnictví, taky mě vyrazili, nezvládala jsem to, i když jsem se učila snažila se i tak to nešlo... A teď nemám ani už chuť dal studovat když vím že je to zbytečný, jsem ten člověk kterému někdo něco musí říkat dvakrát aby to pochopil... Jsem divná a nevím co s tím...
Nikde mě nechtějí do práce zavolají si mě na pohovor a nakonec řeknou ať to zkusím jinde.. Nevím co je se mnou špatně, asi je to tím že působím jak malá holka nebo nevím...
Nemám ani kámošky nic... Jediný co celý dny dělám je že jsem zalezlá pod peřinou jím a čumím na seriály... Nemám žádnou motivaci.. Už mě unavuje každý den vstávat pro nic za nic..
Vždy když řeknu někde svůj názor, každý řekne ať se jdu radši léčit.. I rodiče mě dokonce berou úplně za magora, už se o mě ani tolik nezajímají... Opravdu mě nic nebaví, nevím jak dál jak začít jsem unavená, přijdu si jak zbytečný člověk na planetě,
Bolí mě když vidím jak se všem daří, jak si budují život a já pořád nic, pořád jsem za blbku,... Nevím co dělat...

Strana
z2
elfka21
7. kvě 2022

@andelka my jsme se s manželem zachránili vzájemně a už nejsme smutní ani jeden. Tak jsem to myslela. Ne aby to byla jednostranná charita nebo soužití dvou depresivních. 😉

surikata131
7. kvě 2022

@pwiuk podle psaného projevu nejsi hloupá. Pokud nemáš žádnou energii, nezvládáš školu, práci, normálně fungovat, cítíš se psychicky špatně, asi potřebuješ pomoc, může to být deprese apod. Pro začátek se můžeš zkusit obrátit i na svého praktického lékaře, případně zkusit vyhledat přímo psychologa, psychiatra…zkus vyhledat pomoc a neboj se, máš celý život před sebou!

andelka
8. kvě 2022

@elfka21 no tak jasně, ve dvou se to lépe táhne a je svět veselejší. To každopádně. Ale na nějakou " charitu" a zachraňování bych si dávala pozor. Asi to vyznělo jinak,než jsi to myslela.

Strana
z2