Nevyznám se v sobě...Jak z toho ven?
Ahoj holky.
Píšu sem protože se už sama v sobě opravdu nevyznám,žila sem dlouhou dobu s někým kdo se ze začátku zdál jako partner snu,strašně moc sem ho milovala jenomže ..po půl roce to začalo,nadávky,ponižování nedůvěra a jak šel rok za rokem byli sme spolu 7 let a neustále to trvalo,byli sme v partnerské poradně,zkoušeli sme všechno nic nevychazelo.K nadavkam přibylo i jiné věci,nikdy mě neuhodil do obličeje to ne ale sem tam nějaké to strknuti,většinou se toto dělo když byl po vlivem alkoholu.Kdyz nebyl dokázal byt opravdu skvělý chlap.Jenze zarlil i na moji rodinu,furt vyčítal ze pro mě nikdy nebude na prvním místě ze na prvním místě jsou moje rodiče ..on mohl téměř vše a já nic,tvrdil ze to tak není přitom sem viděla ze když sem se odněkud vrátila ze mě okamžitě podezíral kde sem byla.Dalsi věc co mi neskutečné vadila je ze Koukal po jiných ženských neustále a já se pro nej vždy snažila byt ta nej..zašlo to až tak daleko ze sem se potom bala s nim někam jít protože sem se bala ze nezvládnu to jak nenapadne ocumuje ženský,všimli si toho i naši známí ale on to nikdy nepřiznal ...nikdy.Byla sem nešťastná,pokaždé když sme se pohádali což bylo skoro každý druhy den sem byla zničena ,říkala si ze na tohle už nemám dokázal mi říct věci jakoze sem pi...,mr...atd,někdy když ho chytl amok dokázal vše kolem sebe rozbit,bylo mu to jedno,já ho ale tak moc milovala ze sem nedokázala odejít vlastně sem se bala,bala sem se toho ze nikdy nikoho jiného mít nebudu,ze mi nikdo nebude dělat večeři jako on když se vrátím z práce v 10 hodin večer domu,ze se s nikým nezasmeju jako s nim to bylo asi tak vše.Jednou když už sem opravdu dal nemohla a udělal něco opravdu nepredstavitelneho (o nevěru neslo ale psát to nechci ) sebrala sem se a odešla sem. Našla si byt a začala trosku žít,našla sem si skvělého chlapa co pro mě udělá všechno dýchal by pro mě v životě by mi nerekl ze někam nesmím pořad mi říká ze sem krásná,nikdy by mi nerekl nic sprostého ...ALE to je ti velké ALE. Před týdnem mi umřel milovaný dědeček kterého můj nynější přítel znal opravdu minimálně,dědeček umíral týden věděli sme ze to přijde ale najednou ten můj nový přítel nevěděl jak mi má pomoci je semnou chvíli a hned tato těžká situace.Takze bývali toho hned využil a samozřejmě mi napsal upřímnou soustrast atd ..vedel proste na jakou strunu uhodiit,hodně toho s mim dědečkem prožil přece jen sme spolu byli 7 let ...takže sme si zacli psát,dělalo mi to ze začátku opravdu dobře ze při mě někdo stojí tak sme se i viděli objal mě a řekl ze je mu tostrasne líto a to sem asi přesně potřebovala jenže po chvily začal vyčítat vše jak sem si mohla najít někoho jiného atd ...Holky poraďte,je možné po tom všem co mi provedl ho ještě milovat ? Já se vratit nechci nikdy !! Já to v sobě vím ale zároveň na nej nemůžu přestat myslet a moc mi chybí ..vím ze sem pitomá a ze mi za to hodně z vás vynada.Vzpomenu si vždy jak sme třeba i s dědečkem a s nim byli na dovolené nebo tak a sem v prcicich ...jak z toho ven ?
@codal mas pravdu,to ze sem si našla přítele bylo brzy ale on mi ze všeho pomohl bez nej a kamarádky bych to nezvládla protože moji rodiče nic nevěděli a prave on mi poskytl bezpečí a bezpečnou náruč,já mu za to sem vděčná nejvíc na světě mám ho strašně moc rada je mi s nim hezky a sme spolu už půl roku a povedlo se mi na vše zapomenout dokud se naozval on ..strašně bych si prala tohohle člověka milovat protože přesně takoveho partnera pro sebe si představují,on si to hlavně zaslouzi já věřím tomu ze časem ho začnu milovat strašně moc ale musí se mi podařit vytesnit ze svého života toho manipulátora! Můj nynější přítel je sice o 13 let starší ale vůbec mi ti v ničem nevadi,je opravdu milionový
@mourovatakocka děkuji,přesně to potřebuji slyšet! Pořad dokolecka! Mas pravdu využívat smrti blízké osoby je opravu ohavnost...ale člověk mě opravdu musí strknout abych tohle viděla
@shaun40 Uf... Silene cteni. Muzu se zeptat, proc jsi na nej nepodala TO? Uz mel davno sedet v kriminale...
@katanovobran přeruš veškerý kontakt, to je podle mě jediná cesta... A psycholog je rozhodně na místě. Držím pěsti ❤️
@sudylichozrout nevím proč ale určíte by ho zavřeli já jsem byla zbabělec bála jsem se jak to finančne zvládnu a hlavně kam půjdu .Já když tak přemýšlim tak neumím odpovědět proč jsem ho nenechala zavřít, proč jsem neodešla a přemýšlela jsem nad sebevraždou.Naštěstí jse mi dostalo odborné pomoci od paní psycholožky.Pak jsem přála smrt jemu přála jsem si aby jse už nevrátil. Spousta lidi nechápala že jsem s nim a já vlastně nechápala sama sebe.Na spoustu otázek neumím odpovědět ani dnes a to je už skoro 8let .V podstatě jsem si za to mohla sama a je mi lito mého staršího syna proto že on si spoustu věcí pamatuje a mužu za to jenom já.Taky o tátu nejeví zájem.A mladší syn si naštěstí nic nepamatuje.Píšu to tu pro to aby jsem zabránila dalšímu zpackanému životu mladé holky .Opravdu takový chlap dokáže zničit všechno na dalších X let.
@katanovobran To je jenom sila zvyku ty city k nemu. Drzim ti palce, aby ses prez to prenesla. Sanci bych mu uz nedavala. Pokud nepomohla poradna, vycerpali jste vsechny moznosti.
@mamio tak já neměla pistoly ale nůž zapichnuty nad hlavou ale vždycky to stejně svedl na mě ze sem ho tak vytocila ze tohle musel dělat a jednou když sem spala sem se probudila a on byl nademnou Koukal jak spím a v ruce držel polštář ...šílený,muselo to byt pro vás opravdu strašný s deckem 😔😔😔
@katanovobran uz se k němu nikdy prosím nevracej, s tim polštářem a s tím co popisuješ je určitě nemocnej, jen mu to zřejmě ještě nikdo nediagnostikoval.. Vim jaka je to citová past ale... Bylo by to pro tebe životní peklo být s nim dal... Jinak k tvému dědečkovi ti chci vyjádřit upřímnou soustrast... Mam taky moc ráda svého dědu, je spíš pro me jak otec... Jo bylo to hrozný hlavně v tom, ze nevís co bude zítra, jak budes žít, bez peněz, s miminem, co bude dělat on, jak se to bude dál... Absolutni temno, vlastně si nepamatuju moc malyho jako miminko, nějak mám vypadek na ten rok.
@katanovobran právě @mamio je také oběti psychopata a je nás více ale na MK o nikom dalším nevím. Jsem ráda že přispěla do diskuze. Opravdu ti může jít o život on ví jak na tebe a on potřebuje k životu někoho koho bude šikanovat .
@shaun40 mě by na tom ale nejvíc zajímalo to jak je možné ze i přes to dokážu připustit ze toho člověka mám asi ještě rada,jak je možné ze se mi nezhnusil natolik ze už ho v životě nechci vidět ?
No nato ti neodpovím.Mám v blízkém okoli kamarádku a její manžel chlasta, mláti ji dostala z něho mrtvici že ji skroutilo pusu a pořád s ním žije a to mají spolu dvě děti .No a zas sousedka vedle z baráku rozvedla jse pro to že ju mlátil žila asi rok mimo a pak jse k němu vrátila a včera jsem ji potkala a mela zas sluneční brýle v mlze že není vidět na krok .Určite má opět monokly.Nevím na určité věci ví asi odpověd jenom psycholog.
@katanovobran Kombinace psychicke zavislosti a idealizace ex, zejmena idealizace tech jeho svetlych chvilek.
@katanovobran je to bohužel reálný, neboť te ten člověk něčím přitahoval... Oni totiz tihle psychopati jsou většinou velice inteligentní, pro své okolí okouzlující a charismatický chlapi. A navíc umí jednat a mluvit. Člověk se pak ocitá v zamotanym bludným zkresleným a zmateným kruhu než dojde k pomyslné TEČCE.
@shaun40 vidíš a to jsme se te chtěla zeptat... nevím jak tobě, ale mě ani zadnej psycholog nepomohl, neboť řekl, že to mám v hlavě srovnany, a vše ostatní chce jen čas... Jak to máš ty, vrací se ti to nějak často tady to všechno?Mam občas v noci strach a myšlenky při kterých se vracím zpátky do těch večeru a slyším všechny ty hrozný řeči... Pak si z toho musím jít zapálit.
@mamio No to je strašný on z ni cítí že ju bude moct buzerovat a šikanovat tak jse odvolal na dědečka a zdá se že se mu to z části povedlo že prostě na něj myslí.Ale nevím láska to nebude spíše zvyk nebo něco podobného. Nejsem odborník neumím to pojmenovat .Mám o ní fakt obavy aby jse s ním nedej bože nezapletla.Je po smrti dědy zranitelná.
Jako by jsi popisovala můj vztah s bývalým, taky 7 let, taky ponižování, podváděl mě. Bála jsem se odejít. Teď mám jiného chlapa, je to uplný opak. Je hodný, milý, pozorný, neublížil by mi. Tvoje pocity chápu. Není to o tom, že by jsi ho milovala. Je v tobě těch 7 let strávený s ním. Vždycky bude tvou součástí života, toho už s nezbavíš, ale nenech se tím oklamat. To je jen nynější pocit a jak jsi sama psala, když hned začal vytahovat takový věci, do kterých mu už dávno nic není, nic se nezměnilo ... Dej tomu čas. Mě se teď bývalý vysmál, že se po roce oženil i když se mnou nechtěl a já s mým nových chlapem pořád nic. No co na to člověk může říct? Tvářím se velmi spokojeně, což jsem a jeho to děsně se**, že nejsem uražená o co jsem přišla. Ha ha jen ať si ho užije jiná. Stačilo. Je to fakt obrovská úleva mít vedle sebe chlapa, co má mozek a umí ho používat. Až budete mít nějaký čas spolu odžito, dojde ti mnohem více věcí ...
@aselluska já sem se dneska dozvěděla ze mě cely vztah podváděl,dokonce byl i v bordelu takže to je pro mě absolutní konečná ! A sem za to strašně rada akorát mě štve ze sem žila tolik let v omylu ale bohužel špatná zkušenost taky zkušenost ...jezdil na pracovní cesty do Německa a hned při první příležitosti si to tam rozdal s nějakou černoškou prý ...krásný mužů byt rada ze sem ještě něco nechytla! A tobě přeju už jen dobre a určitě se taky vdas.A tamta ať si ho naloží do octa počkej po svatbě to bude ještě koukat co má doma za poklad
@katanovobran To je až moc podobný ... Já se taky až potom dozvěděla jak mě podváděl a pak mi to všechno došlo, všechno co dělal tomu jasně nasvědčovalo, ale byla jsem mladá a blbá no, ale jsem za tu zkušenost ráda, poučila jsem se. Navíc, kdybych mu to celé roky netrpěla, neměla bych teď toho, co mám. Doporučil mi v práci místo, kde jsme se poznali. Karma :D

@katanovobran Jak z toho ven? Nepsat si s magorem.
Chtěl by dědeček, abys byla s chlapem, který očividně není psychicky v pořádku? Využívat smrti blízké osoby k obnovení kontaktu a další manipulace je ohavné.
Na dědečka vzpomínej, zapal za něj svíčku, povyprávěj příteli příhody s dědou, když jsi byla malá, aby věděl, co pro tebe znamenal.
Jsi teď citlivá, nenech se vmanipulovat zpět do vztahu s nevyrovnaným alkoholikem a buď ráda, že máš hodného přítele.