icon

Nezobrazuje se mi inzerát

sekatka
26. únor 2014

Dobrý večer,jsem tu nová,dnes jsem se zaregistrovala,dala inzerát na bazar a ...nemohu můj inz.najít a pokud dám ,,zobrazit mé inzeráty,jak je vidí ostatní" tak mi vyskočí info,že nemám žádné inzeráty..?! Proč??? Díky za odpověď 🙂

missymici
•
26. únor 2014

Přihlasit se,nahoře " Můj bazar " a je vše co inzeruješ.A když to nejde nebo to tam nemáš,tak si ho nevložila...

marka
•
26. únor 2014

Mám stejný problém, inzeráty které jsem dnes zadala se mi nezobrazují ☹ když se mrknu na "můj bazar" vidět jsou, ale když zadám zobrazit tak jak vidí ostatní, nejsou tam ....asi bude problém někde jinde.

kleris123
•
27. únor 2014

Ahoj, mám ten samý problém. Včera jsem přidala dva nové inzeráty, které se zobrazují v mém bazárku, ale v sekci "jak je vidí ostatní" nejsou ☹ Vkládání inzerátu dělám stále stejně, tak si nemyslím, že bude chyba na mé straně.. Můžete mi, prosím, nějak poradit? Děkuju, Klára

lucik78
•
27. únor 2014

Ahoj také mám tenhle problém myslím že není chyba na naší straně včera jsem přidávala nové inzeráty a také se nezobrazily ale mám je v bazárku u mne

evaev
•
3. bře 2014

Ahoj, já mám úplně ten samý problém. V "Můj bazar" inzeráty mám, ale na webu se nezobrazí. Nevíte, jak to vyřešit? Už jste to někdo vyřešil? Děkuji