Nyx pigmenty, Barry M, M.A.C a jiné
kočky..už jsme to rozebíraly v jiném tématu...máte některá NYX pigmenty..(oční stíny)...odkud je kupujete..či byste byly schopné při nákupu zajistit i mě 😀 ...mám slíbené od lendy1..ale jestli někdo nezná třeba český eshop..i když asi těžko 😒
díky moc 😀
siss-vidím,že ty jsi dala celý album do chua,že?
čekej Ip od adminu ,budeš pokáraná ,za urážky 😕 😀
jakoubka: mě dostalo to, že byl od žirafy v diskuzi Kaplický smazán příspěvek draga, který byl naprosto slušný...jen proto, že žirafa s tim nesouhlasila..to už není o moderování fora, ale o léčení asi nějakých komplexů nebo nevim 😅 mě ten kůn baví čím dál, tím mín...už chodim jen sem..a když se nudim, tak občas do termínu a postupně asi fakt přestanu chodit úplně..páč to je neuvěřitelnej šmíring 😅
beztak to zas někdo bonznul... 😅 že tam máme ty fotky... 😅 mně je to fakt šumák..
valim, čus ženy 😵
ještě něco, nezaložíme si to na nějakym serveru, kde si můžeme dávat fotky přimo do fora..tam nás nikdo furt buzerovat nebude 😉 nevíte o něčem? 😉 kdyžtak, ktera byste měla zájem, tak písněte do IP 😉
ale sis- vymyslí len iný názov témy - taký obšírnejší:, napr.: Liečba pigmentovej a ďalšej kozmetickej závislosti 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
no holky..já se zatim přidávám k tomu, kam jsem byla odkázána..když někdo něco vymyslíte..tak dejte vědět 😉
sisstin laskavo vaz slova, nebudem ta karat do ip, pekne verejne tak ako ty pises - ked sa ti u nas nepaci a nemienis dodrziavat pravidla, tak chod inde, nikto ta nenuti, aby si bola uzivatelkou mk
siss, na Omlazení je ještě větší buzarace než tady 😝 a hlavně z některých holek jsem tam fakt odvázaná 😠
Děs běs tam 😝
nebo mě napadlo dávat fota na Facebook a sem odkazy
luci, měla jsi pravdu, že já na tu poštu lezla 😝 , jsem se tam akorát rozčílala a jak mi babizna řekla, že na reklamaci mají 15dnů a že jsou ještě strašně hodný, protože standartně je 30dnů, tak to už jsem vzteky nevydržela a seřvala ji tam, jaký to jsou líný buzeranti, když není nikdo z těch lemplů schopný zvednout telefon a prdel a podívat se, kde ten balík je 😠 . Místo toho si budou 15dnů dopisovat a vlastnů můžu být ráda, že to není 30dnů. Ale jak jsem se vyřvala, tak se mi alespoň ulevilo 😀
Leni tu paletku kdybys brala tak kolem půlky února to budud mít prašuje chci tu matte
jo to nevim 🙂 kamos se do toho vlozil je IT takze tam jen zitra nataham to dulezity

jakoubka: mně mazali v těhu furt nehty 😅 holt si je asi musíš položit na Kubíkovu hlavu..a pak ti nemůžou říct ani ň 😅 nejvíc mě dostalo to super upozornění, jako kdybych byla v první třídě..si holt admini myslej, že jsou bohové a že se z nich poserem..já teda ne 😅 jsem zvědavá, jestli mi to smažou...rozuměj, neprovokuj a neurážej 😅